Aparate de cafea, cafetiere și infuzoare pentru cafea

87 produse

Johann Sebastian Bach a compus o cantată în onoarea sa. Arboretele aromatice au fost dăruite marilor conducători europeni. Mii de elogii au fost scrise despre el. A fost iubit de mulțimi de admiratori timp de secole. Băutura regilor și a poporului, preparată și consumată într-un milion de moduri. Cafeaua.

Doar cele mai bune mașini de espresso, mașini de cafea și aparate de preparat cafea scot la iveală tot ce este mai bun din cafea. Pentru că prepararea cafelei necesită un echipament bun, multă răbdare și cel puțin câteva cunoștințe. Cei mai pretențioși băutori de cafea vor aprecia o cafea profesională mașină de espresso mașină de cafea espresso profesională: cu presiune sau pour-over. Pe de altă parte, cei care duc o viață mai minimalistă se vor mulțumi cu un filtru de cafea, cu piston sau un aparat original picurător. Pentru a scoate în evidență aroma profundă a boabelor negre, se folosește cafea, de preferință italiană "moka".

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 2
Filtrele selectate:
Tamper de cafea 50's Style

533,57 lei

Tamper de cafea 50's Style

Smeg
NoutateInfuzor pentru cafea Nohr

256,63 lei

Infuzor pentru cafea Nohr

Stelton
 • Noutate
  Infuzor pentru cafea Nohr

  256,63 lei

  Infuzor pentru cafea Nohr

  Stelton
3 el.NoutateInfuzor pentru cafea Slow Coffee cu carafă 3 el.

507,91 lei

Infuzor pentru cafea Slow Coffee cu carafă 3 el.

Alessi
NoutateFiltru de cafea Nohr

208,64 lei

Filtru de cafea Nohr

Stelton
 • Noutate
  Filtru de cafea Nohr

  208,64 lei

  Filtru de cafea Nohr

  Stelton
Cafetieră Ossidiana negru mat

399,91 lei

Cafetieră Ossidiana negru mat

Alessi(1)
Infuzor pentru cafea cu piston Theo

487,59 lei

Infuzor pentru cafea cu piston Theo

Stelton
Infuzor de ceai sau cafea Carat

300,47 lei

Infuzor de ceai sau cafea Carat

Kinto
Aparat de cafea KITCHENminis cu ulcior

383,87 lei

Aparat de cafea KITCHENminis cu ulcior

WMF(1)
Infuzor de cafea cu piston French press Coffee Time

374,23 lei

Infuzor de cafea cu piston French press Coffee Time

WMF(2)
Infuzor cu piston pentru cafea sau ceai Segos

285,49 lei

Infuzor cu piston pentru cafea sau ceai Segos

Zack
Dripper Sekki

143,28 lei

Dripper Sekki

Ferm Living
  Dripper Sekki

  143,28 lei

  Dripper Sekki

  Ferm Living
Infuzor pentru cafea Eva Solo

410,60 lei

Infuzor pentru cafea Eva Solo

Eva Solo(1)
Infuzor cu piston Nordic Kitchen

513,25 lei

Infuzor cu piston Nordic Kitchen

Eva Solo(1)
Infuzor pentru cafea Paris Press cu râșniță

640,50 lei

Infuzor pentru cafea Paris Press cu râșniță

Peugeot
Infuzor pentru cafea Foster French Press

1072,48 lei

Infuzor pentru cafea Foster French Press

Stelton
Aparat pentru pregătirea cafelei Stelio Aroma

426,64 lei

Aparat pentru pregătirea cafelei Stelio Aroma

WMF
Aparat pentru pregătirea cafelei D&G Blu Mediterraneo

6949,22 lei

Aparat pentru pregătirea cafelei D&G Blu Mediterraneo

Smeg
Arată:

Pregătiți o cafea delicioasă - pentru prieteni, pentru familie, pentru dvs.

Cum preparați cafeaua? Este dificil să dai un răspuns clar la această întrebare, deoarece există multe moduri de preparare a băuturii aromate. Un aparat de cafea cu picurare, un aparat de cafea sub presiune sau poate un aparat de cafea cu butelie? O cafetieră sau poate o cafetieră sub presiune? Cu ajutorul aparatelor de cafea propuse de noi, veți pregăti o băutură delicioasă, cu un gust și o aromă profundă.

Aparat de cafea cu filtru, aparat de cafea sub presiune sau aparat de cafea cu balon?

Care sunt diferitele moduri de a face cafea? Unul dintre ele este prepararea cafelei într-o mașină de espresso. Cu acest aparat, puteți produce rapid o băutură aromată și intens aromată. Care mașină de cafea espresso alegeți? Putem alege un aparat de cafea cu filtru, care este foarte simplu de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să turnați cafeaua măcinată în recipientul cu filtru, să turnați apa și să apăsați butonul corespunzător. Apa se încălzește, apoi este distribuită în recipientul de cafea, de unde se percolează încet în ibric. Procesul de preparare a băuturii în această mașină de cafea este destul de lung și poate dura până la câteva minute. Această metodă de preparare înseamnă că cafeaua conține mai multă cofeină decât dacă s-ar folosi o mașină de cafea cu presiune.

Un tip popular de aparat de cafea este aparatul cu presiune, care folosește o presiune ridicată pentru a prepara cafeaua. Apa clocotită este distribuită, cu ajutorul unei pompe speciale, în recipientul de cafea și, în cele din urmă, în ceașcă sau cană. Printre aceste tipuri de aparate de cafea se numără și aparatele de cafea automate. Cel mai mare avantaj al acestora este că întregul proces de preparare a cafelei are loc fără participarea noastră. Acest lucru înseamnă că aparatul selectează singur cantitatea potrivită de cafea și apă, rezultând o băutură cu gust și aromă excelente. Al doilea tip de modele presurizate sunt mașinile de cafea espresso semiautomate, cunoscute sub numele de mașini de cafea în cob. Acestea se caracterizează prin faptul că, după fiecare infuzie, sita de cafea trebuie îndepărtată cu ajutorul unui mâner special, iar zațul rămas trebuie îndepărtat. Merită să adăugăm aici că cea mai bună cafea pentru mașina de cafea este cafeaua proaspătă și bună, boabe de cafea, care trebuie măcinată imediat înainte de preparare.

Aparatele de cafea espresso disponibile la FormAdore diferă în ceea ce privește funcțiile și modul în care prepară cafeaua, dar toate au un lucru în comun. Este vorba despre calitatea înaltă a manoperei și designul remarcabil. Unul dintre aparatele de cafea pe care le oferim, așezat pe blatul din bucătărie, va deveni un decor de excepție al acestui interior.

Prepararea cafelei într-un aparat de cafea

Aparate pentru prepararea cafelei preparatoarele de cafea sunt dispozitive ușor de utilizat care extrag aroma și gustul maxim din boabele proaspăt măcinate. Vă oferim o gamă largă de aparate pentru prepararea băuturii esențiale pentru abur, printre care se numără cafetiere și echipamente precum aparatele de cafea cu piston și picurătoarele. picurător.

Dintre aparatele de preparat, cel mai popular este cel filtru de cafea cu piston Dintre aparatele de preparat cafea, cel mai popular este aparatul de preparat cafea cu piston, cunoscut sub numele de french press, cu care puteți prepara rapid și ușor o cafea delicioasă. Vă întrebați cum se prepară cafeaua într-un preparator cu piston? Este mai ușor decât crezi! În primul rând, de la recipient de cafease măsoară lingura câteva boabe de cafea și macină-le în râșniță. Scoateți pistonul din aparat și turnați cafeaua în el. Turnați apa fierbinte, acoperiți aparatul de preparare cu un capac și lăsați-l deoparte timp de aproximativ 3 minute. După acest timp, coborâți pistonul cu strecurătoarea astfel încât zațul să fie presat pe fundul aparatului. Cafeaua din aparatul de preparare cu piston este acum gata! Tot ce trebuie să faceți este să o turnați în cești și să vă bucurați de aroma sa aromată și intensă.

Un alt dispozitiv demn de luat în seamă este picuratorul de cafea pentru prepararea băuturii de cafea prin turnare. Datorită acestui picurător, cafeaua are o infuzie foarte delicioasă și delicată, iar aromele perceptibile de caramel și de nucă ale boabelor ușor prăjite îi conferă o aromă extrem de bogată și interesantă. Pentru prepararea cafelei prin picurare, veți avea nevoie de un ceainic special cu un gura de scurgere alungită care vă permite să turnați apa în jet și de un filtru de cafea. Cafeaua picurată este o idee excelentă pentru o băutură bună preparată în confortul casei tale. Trebuie să o încercați!

Cafea preparată într-o mașină de cafea

Nu ai nevoie de un aparat de înaltă presiune pentru a prepara un espresso aromat și cu gust bogat. Ce alte modalități există pentru a prepara cafeaua? Aparatul de cafea vine în ajutor - fie că este vorba de o mașină de gătit pe gaz sau cu inducție, fie că este vorba de un aparat de cafea electric. Principiul de funcționare Cafea italiană se bazează pe presiunea creată de temperatura ridicată din partea inferioară a aparatului. Putem alege dintre următoarele aparate de cafea din aluminiu i oțel atât cu gaz, cât și cu inducție, cu diferite modele, culori și capacități. Atât pe gaz, cât și inducție vă vor permite să preparați un espresso delicios, pe care îl puteți savura imediat, sau să preparați un alt tip de cafea pe baza acestuia, cum ar fi cappuccino sau americano.

Cum se utilizează o mașină de cafea? Nu este complicat! Mai întâi turnați apă în recipientul inferior al aparatului, astfel încât să ajungă la marginea inferioară a supapei de siguranță. Apoi, măcinați boabele de cafea într-un aparat de cafea măcinătoare și și turnați-le în sita montată pe rezervorul de apă. Care este cea mai bună cafea pentru mașina de cafea? Puteți alege orice fel de cafea, dar este important ca boabele să nu fie măcinate prea grosier. Uniformați cafeaua bătând ușor sita pe blat. Așezați partea de sus a aparatului de cafea și răsuciți cu grijă recipientul superior în recipientul inferior . Așezați cafetiera pe aragaz și începeți să preparați cafeaua. Cum se prepară cafeaua în cafenea? Trebuie să așteptați câteva minute pentru ca apa clocotită să acumuleze presiune și să curgă din recipientul inferior în partea superioară a aparatului. De îndată ce auziți sunetul de bule, scoateți aparatul de cafea de pe aragaz. Cafeaua din cafea este gata!

Optați pentru un aparat de cafea, o cafetieră sau un filtru de cafea bun pentru a vă bucura în fiecare zi de gustul unei cafele minunat de parfumate, încălzitoare și stimulatoare.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile