Coșuri și saci de gunoi

196 produse

Gama de coșuri de gunoi prezentată la FormAdore este extrem de largă și adaptată la nevoile diverșilor utilizatori. Printre containerele oferite se numără atât coșuri cu pedală, cât și coșuri cu clapetă, coșuri cu capac plutitor, coșuri pentru segregare, coșuri cu autoextincție (ideale pentru birouri și spații publice) sau coșuri de masă. Modelele prezentate aici sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și modele, precum și stiluri care variază de la clasic și retro la modern și brut. Coșurile sunt fabricate atât din oțel inoxidabil, cât și din plastic și sunt disponibile într-o gamă variată de culori, demonstrând că un coș de gunoi nu trebuie deloc să se ascundă în dulapuri! Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 4
Filtrele selectate:
Compostor Campo

223,48 lei

Compostor Campo

Joseph Joseph(3)
  Compostor Campo

  223,48 lei

  Compostor Campo

  Joseph Joseph(3)
Coș de gunoi Birillo

405,26 lei

Coș de gunoi Birillo

Alessi(9)
  Coș de gunoi Birillo

  405,26 lei

  Coș de gunoi Birillo

  Alessi(9)
Coș de gunoi Pull Out Recycler 35 l

828,69 lei

Coș de gunoi Pull Out Recycler 35 l

Simplehuman(1)
Recipient pentru resturi Brabantia de oțel

144,35 lei

Recipient pentru resturi Brabantia de oțel

Brabantia(4)
Coș de gunoi Titan Intelligent Waste 30 l

1495,92 lei

Coș de gunoi Titan Intelligent Waste 30 l

Joseph Joseph
50 buc.Saci pentru compostor pentru coș Intelligent Waste 50 buc.

63,09 lei

Saci pentru compostor pentru coș Intelligent Waste 50 buc.

Joseph Joseph(9)
Arată:

Ce coș de gunoi să alegeți?

Se pare că alegerea coșului de gunoi potrivit este o sarcină destul de simplă - nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr! Mulți oameni nu își dau seama câte tipuri de pubele există. Acestea trebuie să fie adaptate cu pricepere la dimensiunea bucătăriei și trebuie să se acorde atenție materialului din care sunt fabricate. De asemenea, este important confortul de utilizare și posibilitatea de a avea coșuri de gunoi încorporate sau suspendate.

Există 3 tipuri de bază de coșuri de gunoi pentru bucătării: coșuri cu pedale, coșuri cu împingere și coșuri cu infraroșu. Cele mai frecvente sunt primele, care se deschid cu ajutorul unei pedale, fără ca pubela să fie atinsă cu mâna. La coșurile cu pedală, capacul coboară automat și puteți, de asemenea, să blocați balamalele pentru a-l deschide mai mult timp. Un alt tip este reprezentat de coșurile de tip push. Acestea se caracterizează printr-o deschidere, se deschid cu o ușoară împingere și sunt echipate cu un sistem de închidere silențios. Coșurile de tip push sunt estetice și ușor de curățat. O soluție modernă este echiparea bucătăriilor cu coșuri cu infraroșu, care se deschid și se închid automat datorită unui senzor încorporat.

Un tip aparte îl reprezintă coșurile de tip coșuri de separare a deșeurilor. Într-o bucătărie modernă, puteți opta pentru coșuri de gunoi încorporateÎntr-o bucătărie modernă, puteți opta pentru coșuri de gunoi încorporate, coșuri care se potrivesc în sertare sau coșuri de gunoi pentru dulapuri de bucătărie. De asemenea, este indicat să se prevadă saci de gunoi adecvați și filtre pentru absorbția mirosurilor neplăcute.

Coșurile de gunoi sunt cel mai adesea fabricate din metal (oțel inoxidabil) sau plastic (polipropilenă). Atunci când alegeți coșurile de gunoi, mai trebuie să acordați atenție unui lucru, și anume estetica. Acest lucru este deosebit de important în cazul coșurilor de gunoi pentru băi și camere, când aceste coșuri sunt de obicei vizibile.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile