Ghivece, jardiniere, măști pentru ghivece

297 produse

Ele țin la locul lor, protejează, decorează. Ghivecele și ghivecele pe care le veți găsi la FormAdore vor avea o grijă excelentă de florile și plantele dumneavoastră. Când vine vorba de ghivece de flori, veți găsi cele mai căutate ghivece de flori, cum ar fi ghivece de flori pentru balcon, ghivece de flori din ceramică, precum și ghivece de plante pe suport. De asemenea, le puteți căuta în funcție de considerente estetice în categorii precum ghivece de flori albe ghivece de flori negre, sau chiar aurii!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 5
Filtrele selectate:
2 buc.Măști pentru ghivece Hübsch 671105 2 buc.

407,40 lei

Măști pentru ghivece Hübsch 671105 2 buc.

Hübsch
NoutateMască de ghiveci Amele 15 cm din sticlă

168,95 lei

Mască de ghiveci Amele 15 cm din sticlă

Bloomingville
Ghiveci cu sistem de autoudare Hydrous 20 cm

628,19 lei

Ghiveci cu sistem de autoudare Hydrous 20 cm

Menu
2 buc.Măști pentru ghivece Uneru mini negre 2 buc.

196,75 lei

Măști pentru ghivece Uneru mini negre 2 buc.

Ferm Living
NoutateJardinieră Ebbie 30 x 70 cm cu piciorușe

1453,14 lei

Jardinieră Ebbie 30 x 70 cm cu piciorușe

Bloomingville
2 buc.NoutateJardiniere Sole bambus 2 buc.

900,33 lei

Jardiniere Sole bambus 2 buc.

Bloomingville
NoutateGăletușă Dusan 29,5 cm de oțel

219,20 lei

Găletușă Dusan 29,5 cm de oțel

Bloomingville
Mască de ghiveci Pillar verde închis

3061,34 lei

Mască de ghiveci Pillar verde închis

Ferm Living
NoutateMască de ghiveci Pon 27 cm

502,56 lei

Mască de ghiveci Pon 27 cm

Bloomingville
NoutateJardinieră Chila 15 cm maro

226,69 lei

Jardinieră Chila 15 cm maro

Bloomingville
NoutateMască de ghiveci Filisa 12 cm

110,14 lei

Mască de ghiveci Filisa 12 cm

Bloomingville
NoutateMască de ghiveci Hilig 10,5 cm

75,92 lei

Mască de ghiveci Hilig 10,5 cm

Bloomingville
NoutateMască de ghiveci Ina 20 cm

236,31 lei

Mască de ghiveci Ina 20 cm

Bloomingville
NoutateMască de ghiveci Liona 17 cm

251,28 lei

Mască de ghiveci Liona 17 cm

Bloomingville
2 buc.NoutateMăști pentru ghivece Bobie înalte de aluminiu 2 buc.

1000,84 lei

Măști pentru ghivece Bobie înalte de aluminiu 2 buc.

Bloomingville
2 buc.NoutateMăști pentru ghivece Bobie scunde din metal 2 buc.

427,71 lei

Măști pentru ghivece Bobie scunde din metal 2 buc.

Bloomingville
Mască de ghiveci Spun 24 cm neagră

196,75 lei

Mască de ghiveci Spun 24 cm neagră

Ferm Living
NoutateGhiveci suspendat Corina 13,5 cm

95,17 lei

Ghiveci suspendat Corina 13,5 cm

Bloomingville
NoutateMască de ghiveci Zally 13 cm

110,14 lei

Mască de ghiveci Zally 13 cm

Bloomingville
NoutateRecipient pentru pădure în borcan Brynild 24 cm

150,77 lei

Recipient pentru pădure în borcan Brynild 24 cm

Bloomingville
NoutateMască de ghiveci Lui 12,5 cm

93,03 lei

Mască de ghiveci Lui 12,5 cm

Bloomingville
Mască de ghiveci Multi-color

256,62 lei

Mască de ghiveci Multi-color

Bloomingville(2)
Arată:

Ghivecele și straturile de flori au un dublu rol: practic și decorativ. Ele sunt cel mai bun loc pentru florile în ghiveci, dar și un decor frumos pentru grădinile, terasele, balcoanele și interioarele noastre.

Ghivece și jardiniere - decor practic pentru casă și grădină

Ghivece și ghivece pentru plante ghivecele și ghivecele care ascund înăuntru plante frumoase în ghiveci sunt o modalitate simplă și rapidă de a vă decora terasa, grădina sau interiorul. În FormAdore veți găsi o selecție largă de ghivece de flori din diverse materiale, care diferă ca formă, culoare și dimensiune.

Puteți alege între ghivece de flori mici și mari, ghivece de flori înalte și joase, ghivece de flori pătrate, rotunde sau dreptunghiulare pentru pervazul ferestrei, grădină, terasă sau balcon. Cu toate acestea, pe lângă formele standard, oferim și ghivece de flori în forme geometrice, cum ar fi cilindrice, conice sau piramidale, care au devenit foarte la modă în ultima vreme. Un model special model de ghiveci de flori pentru balcon Un anumit model de ghiveci de flori pentru balcon sau pentru casă ar trebui să se potrivească nu numai cu designul spațiului, ci și cu tipul special de plantă. De exemplu, modelele rotunde care restricționează creșterea sistemului radicular sunt cele mai bune ghivece pentru cactuși. Orhideele, pe de altă parte, care au sisteme radiculare foarte drepte și delicate, se simt ca acasă în recipiente mici.

Ghivecele ornamentale variază, de asemenea, în funcție de formă. Veți găsi atât modele montate pe suport, cât și ghivece suspendate. Un ghiveci pe sta tiv amplasat în sufragerie, lângă comoda, în sufragerie sau într-un colț al dormitorului va arăta extrem de demn și șic. Pe de altă parte, ghivecele de plante montate pe perete, care au devenit foarte populare în ultima vreme, sunt o alegere excelentă pentru camerele mici .

Ghivecele cu plante aromatice sunt o opțiune interesantă, mai ales pentru bucătărie sau sufragerie. La urma urmei, nimeni nu adaugă savoare și aromă mâncărurilor ca ierburile proaspete și aromate cultivate de sine. Menta, cimbrul, busuiocul sau leușteanul expuse în ghivece de bun gust vor fi un decor original al pervazului, dar și al terasei și al grădinii.

Atunci când alegeți ghivece de flori care să se potrivească cu un anumit design de interior sau de grădină, merită să aveți grijă să creați un ansamblu coerent din punct de vedere stilistic. Din acest motiv, vă oferim atât ghivece de florimoderne, cât și tradiționale, care impresionează prin diversele lor culori. Ghivecele albe și un ghiveci negru, dar și modelele gri sau albastru închis sunt ideale pentru minimaliști, în timp ce modelele Un ghiveci de flori auriu Ghiveciul de flori auriu, pe de altă parte, va fi cu siguranță pe placul iubitorilor de lux și originalitate .

Confecționate din materiale de înaltă calitate, ghivecele pentru living și grădină vor spori atractivitatea plantelor plantate acolo și vor fi o decorațiune unică a spațiului.

Ghivece cu sistem de irigare - inteligente și funcționale

Ghiveciul inteligent cu sistem de irigare automată este soluția ideală, mai ales pentru persoanele care uită să își ude florile în mod regulat sau care sunt rar acasă și , prin urmare, nu au posibilitatea de a avea grijă în mod corespunzător de plantele lor. Cel mai mare avantaj al ghivecelor inteligente este sistemul de udare permanentă, care vă scutește de necesitatea de a uda singur florile în mod regulat. Tot ce trebuie să faceți este să turnați din când în când cantitatea potrivită de apă într-un recipient special. Sistemul de irigare va furniza apoi rădăcinilor plantelor atâta apă cât au nevoie. Ghivece cu sisteme de irigare este ideal și pe vreme caldă, când plantele au nevoie de o sursă constantă de apă.

Ghivece din ceramică, ghivece din metal sau poate ghivece din ciment?

În magazinul nostru veți găsi ghivece de flori din diverse materiale. Ghivecele de flori din argilă, plăcute estetic și naturale, care sunt foarte stabile datorită greutății lor considerabile, sunt foarte populare. Ghivece de flori din ceramică ghivecele din ceramică sunt excelente pentru a proteja rădăcinile plantelor atât de îngheț, cât și de supraîncălzire. În plus, acestea rețin destul de bine umiditatea și sunt stabile din punct de vedere termic. Ghivecele din ceramică sunt soluția perfectă atât pentru casă, cât și pentru balcon sau grădină.

Oferim, de asemenea, ghivece metalice elegante, durabile și rezistente la deteriorări. Realizate din materiale de cea mai bună calitate, ghivecele de flori din metal sunt o decorațiune excelentă pentru interioarele moderne, scandinave și industriale, pentru grădini sau balcoane.

O propunere interesantă sunt ghivecele de flori din beton, care se caracterizează prin stabilitate, durabilitate ridicată și rezistență la deteriorări și la condiții meteorologice nefavorabile, precum și printr-un design extraordinar. Recipientele originale din beton sunt o idee excelentă de ghiveci pentru casa sau grădina dumneavoastră.

Ghivecele de flori - modul perfect de a expune flori în casă și în grădină

Un ghiveci pentru flori este un recipient sau un accesoriu impresionant pentru flori, cu ajutorul căruia puteți expune plantele într-un mod frumos și sigur. Mulți oameni se întreabă cum să facă un ghiveci de flori, dar noi avem o soluție gata făcută pentru tine! Acestea suntjardinierele frumoase și elegante disponibile la FormAdore, care reprezintă locul perfect pentru plantele dvs.

Paturile de flori de cameră sunt disponibile în varianta în picioare și suspendată. Un pat de flori montat pe perete este soluția perfectă pentru cei care vor să se bucure de frumusețea plantelor, dar nu au suficient spațiu pentru a pune un pat de flori mare în cascadă pe podea.

Paturile de flori pe care le oferim pentru casă sunt realizate din materiale de înaltă calitate și variază în dimensiuni și culori. Un pat de flori clasic, tradițional, dar elegant, alb sau negru, va arăta frumos într-un interior în stil modern. Cu un design minimalist și o formă simplă, patul de flori modern vă va ajuta să vă organizați plantele de acasă și din grădină în așa fel încât florile așezate în el să arate frumos și modern .

Elegant flowerbeds Un pat de flori elegant, pe picior liber sau suspendat, va spori frumusețea plantelor plasate în el. Un pat de flori înalt, care să atragă privirile, este un decor original pentru orice încăpere din casă, fie că este vorba de living, dormitor sau hol, dar și în grădină, pe terasă sau balcon. De aceea, pe lângă modelele de cameră, veți găsi și jardiniere de grădină robuste și rezistente la intemperii.

Atunci când prezentăm gama de jardiniere, este greu să nu menționăm modelele din colecția Ferm Living Plant Box. Cutia de plante din metal Ferm Living are mai multe funcții, deoarece poate fi livrată cu un recipient, un topper sau o tavă. În acest fel, o jardinieră aparent obișnuită pentru camera de zi poate deveni un loc ingenios și interesant pentru a depozita cărți, reviste sau diverse bibelouri. Suportul pentru ghiveci de flori Ferm Living este un produs simplu, dar de design și original, care va spori caracterul oricărui interior.

Selecția largă de ghivece și jardiniere elegante face posibilă potrivirea acestora nu numai la tipul și mărimea plantelor cultivate, ci și la amenajarea grădinii, terasei, livingului sau a oricărei alte încăperi din casă, făcând ca interioarele noastre să fie frumoase și primitoare.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile