Accesorii decorative de perete

122 produse

Pereții au urechi? Poate că da. Dar, mai presus de toate, zidurile au o voce! Lăsați-i să vorbească cu ajutorul unor frumoase decorațiuni de perete. Afișe și posterele sunt cool, dar dacă vreți un efect spectaculos, decorațiunile de perete originale sunt cele mai potrivite.

Decorațiunile noastre de perete includ o mare varietate de modele. Cu litere decorative pentru a exprima ceea ce aveți în minte. Sau, dacă sunteți în căutarea unei decorațiuni mai subtile, optați pentru autocolante de perete. Pe de altă parte decorațiunile de perete 3D oferă un efect puternic de design, dar, de asemenea, necesită mai mult spațiu decât alte decorațiuni de perete. Deosebit de populare sunt hărți ale lumii, pe care le lipiți pur și simplu pe o bucată liberă de perete (nu aveți nevoie de rame sau cârlige pentru ele).

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 3
Filtrele selectate:
NoutateAccesoriu decorativ pentru perete Honia 78 cm de bumbac

427,71 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Honia 78 cm de bumbac

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Ciron 52 x 72 cm

502,56 lei

Imagine înrămată Ciron 52 x 72 cm

Bloomingville
NoutateAccesoriu decorativ pentru perete Windell 30 x 40 cm

502,56 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Windell 30 x 40 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Tily 55 x 70 cm

699,31 lei

Imagine înrămată Tily 55 x 70 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Allen 32 x 42 cm

251,28 lei

Imagine înrămată Allen 32 x 42 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Andrey 32 x 42 cm

168,94 lei

Imagine înrămată Andrey 32 x 42 cm

Bloomingville
NoutateAccesoriu decorativ pentru perete Sisken 50 x 70 cm

548,54 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Sisken 50 x 70 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Yoselin 52 x 72 cm

342,17 lei

Imagine înrămată Yoselin 52 x 72 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Flye 32 x 42 cm

168,95 lei

Imagine înrămată Flye 32 x 42 cm

Bloomingville
NoutateAccesoriu decorativ pentru perete Sifan 22 cm

186,05 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Sifan 22 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Mariella 32 x 42 cm

168,95 lei

Imagine înrămată Mariella 32 x 42 cm

Bloomingville
NoutateAccesoriu decorativ pentru perete Heda 30 cm

342,17 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Heda 30 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Lady 52 x 72 cm

342,17 lei

Imagine înrămată Lady 52 x 72 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Veera 55 x 70 cm

699,31 lei

Imagine înrămată Veera 55 x 70 cm

Bloomingville
NoutateAccesoriu decorativ pentru perete Smira 61 x 80 cm

548,54 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Smira 61 x 80 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Coffee 32 x 42 cm

251,28 lei

Imagine înrămată Coffee 32 x 42 cm

Bloomingville
NoutateImagine înrămată Mono 32 x 42 cm

168,95 lei

Imagine înrămată Mono 32 x 42 cm

Bloomingville
Accesoriu decorativ pentru perete Mappit

377,45 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Mappit

Umbra(1)
Cuier Birds On Wire

1167,65 lei

Cuier Birds On Wire

Covo
  Cuier Birds On Wire

  1167,65 lei

  Cuier Birds On Wire

  Covo
Accesoriu decorativ pentru perete Folia

201,02 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Folia

Umbra
Imagine înrămată Bologna 52 x 72 cm

348,58 lei

Imagine înrămată Bologna 52 x 72 cm

Bloomingville
Accesoriu decorativ Ateenan Aamu din sticlă

747,43 lei

Accesoriu decorativ Ateenan Aamu din sticlă

Iittala
3 el.Decorațiune de perete Deco 3 el.

226,69 lei

Decorațiune de perete Deco 3 el.

Ferm Living
Tăbliță decorativă Hübsch aur

463,00 lei

Tăbliță decorativă Hübsch aur

Hübsch
Lămpi mici Sagra

729,25 lei

Lămpi mici Sagra

Seletti
  Lămpi mici Sagra

  729,25 lei

  Lămpi mici Sagra

  Seletti
Accesoriu decorativ pentru perete T-Frame mediu

402,05 lei

Accesoriu decorativ pentru perete T-Frame mediu

Umbra
Accesoriu decorativ pentru perete Boo 46 cm

113,34 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Boo 46 cm

Bloomingville
Arată:

Cum poți transforma aspectul casei tale cu puțin timp și efort? Cu ajutorul unor decorațiuni de perete elegante și creative, care vor aduce un suflu de energie, stil și prospețime în interior. Gama lor largă, originalitatea și unicitatea vor surprinde cu siguranță pe toată lumea.

Decorațiuni de perete - o modalitate rapidă de a schimba designul interiorului dvs.

Prin simpla plasare pe perete a uneia dintre decorațiunile noastre de perete, vă puteți anima interiorul, puteți crea o atmosferă unică și puteți adăuga caracter, ceea ce reflectă în mare măsură gustul și plăcerea dumneavoastră. Decorațiunile de perete funcționează bine în orice interior. De aceea, veți găsi decorațiuni de perete pentru sufragerie, bucătărie și hol, precum și decorațiuni de perete izbitoare și atrăgătoare pentru copii. O compoziție de mai multe decorațiuni de perete este o modalitate ușoară de a vă personaliza interiorul și de a adăuga dinamism chiar și celor mai simple amenajări.

Decorațiuni de perete ingenioase - autocolante

Decorațiunile de perete sub formă de autocolante sunt o modalitate rapidă și ușoară de a anima și varia orice interior din casă .Autocolantele de perete sunt o alegere excelentă, indiferent dacă sunteți în căutarea unei decorațiuni temporare sau permanente. Un autocolant aplicat în mod corespunzător este foarte durabil, dar poate fi îndepărtat cu ușurință dacă este necesar. Veți găsi atât autocolante pentru copii în formă de nori, fluturi sau stele, cât și autocolante de perete 3D, care vă decorează interiorul într-un mod interesant. Proeminența eficientă a decorațiunilor de perete vă permite să creați o compoziție realistă și dinamică, oferind un efect de design original. Acestea sunt decorațiuni perfecte pentru hol, camera de zi și alte încăperi din casă. Arată foarte bine atunci când sunt plasate deasupra unei canapele, mese sau pat. Autocolantul de perete este un decor distinctiv și interesant, cu ajutorul căruia veți aranja un spațiu cu gust și stil .

Litere în interior - decorațiuni de perete la modă

Literelepentru perete sunt un element decorativ la modă, modern și foarte popular pentru interioarele noastre. Literele decorative arată frumos atât individual, cât și în combinație, creând o inscripție specifică, o propoziție sau un slogan motivațional. Puteți plasa litere pe perete în orice interior. Ele sunt decorațiuni ideale pentru dormitor, camera de zi, precum și pentru hol sau bucătărie. Oferta include atât litere minimaliste, numere și caractere speciale, cât și litere spațiale. Dintre acest tip de decorațiuni, literele luminoase sunt deosebit de demne de remarcat, deoarece conferă interioarelor un caracter și un aspect unic și le individualizează. Literele cu LED-uri oferă o sursă suplimentară, deși mică, de lumină, introducând o atmosferă interesantă și confortabilă. Literele luminoase sunt o decorațiune excelentă pentru casă, dar și pentru un bar, un restaurant sau un hotel. Literele pe perete sunt o decorațiune originală, permițând ca un perete gol să fie folosit într-un mod la modă. Cu un astfel de decor, interioarele noastre vor căpăta cu siguranță un aspect mai frumos și o strălucire uimitoare.

O hartă a lumii pentru perete - un decor interesant pentru interior

O hartă a lumii este o completare ideală pentru camera unui copil (dar nu numai), facilitând pentru cei mai mici să învețe despre continente, oceane și colțuri îndepărtate ale lumii. Afișul cu harta lumii este, de asemenea, o decorațiune de perete excelentă pentru camera de zi sau dormitor. Un interior cu o hartă a lumii atârnată pe perete va căpăta un caracter unic și personalizat dacă marcați pe ea locurile pe care le-ați vizitat și unde ați dori să mergeți. Pentru a vă păstra amintirile prețioase și a le avea mereu la îndemână, puteți lipi pe hartă și fotografii din călătoriile dumneavoastră sau obiecte legate de locul respectiv , cum ar fi o carte poștală, un bilet de tren sau un timbru. O hartă a lumii pentru perete este un accesoriu decorativoriginalși la modă, care conferă o notă originală interiorului dumneavoastră.

Decorațiuni de perete 3D remarcabile

Flori frumoase pe perete, păsări în sufragerie deasupra canapelei sau un macrameu împletit din sfoară? Decorațiunile de perete 3D vor conferi interiorului dvs. un caracter original și îl vor mări optic. Acestea sunt decorațiuni de perete perfecte pentru living, hol sau camera copiilor, care adaugă luminozitate interioarelor și le fac și mai atractive și interesante. Totul datorită faptului că în producerea decorațiunilor 3D se folosește fenomenul iluziei optice. Acest lucru dă impresia că vă aflați într-un spațiu deschis atunci când stați în fața unui perete cu un decor atașat. Ce decorațiuni de perete 3D merită să alegeți? În sortimentul nostru veți găsi multe propuneri interesante, inclusiv autocolante și litere 3D. Cu ajutorul lor puteți crea o compoziție unică pe perete, pe lângă care nimeni nu va trece indiferent.

Cum altfel puteți decora un perete în interiorul dvs.

Vă putem ajuta, de asemenea, să vă decorați pereții cu cele mai la modă și izbitoare ceasuri de perete i afișe printre care o atenție deosebită trebuie acordată graficii unice ale mărcii poloneze Follygraph, specializată în producția de decorațiuni de perete neconvenționale. Printre propuneri veți găsi postere alb-negru, postere tipografice, postere pentru bucătărie și pentru camera copiilor, precum și o colecție neobișnuită de postere cu semne zodiacale. Este vorba despre posterele cu semne zodiacale Follygraph. Fiecare poster din serie reprezintă un petic de cer nocturn în acuarelă, având imprimată pe fundal constelația stelară specifică semnului zodiacal. Sub ilustrație se află numele semnului, cu datele relevante. Posterele Follygraph, modeste în forma lor și întreținute într-un stil scandinav, vor decora într-un mod interesant o cameră de zi, un dormitor sau un hol.

De asemenea, sunt demne de remarcat decorațiunile de perete, cum ar fi panourile decorative, care sunt disponibile în diverse modele și culori și se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Un avantaj suplimentar al acestei soluții de design este instalarea foarte ușoară și rapidă. Panourile decorative sunt o modalitate excelentă de a face o metamorfozare eficientă și rapidă a unui interior .

Decorațiunile de perete elegante și originale pentru bucătărie, camera de zi, dormitor, hol sau camera copiilor vor adăuga un stil excepțional și unic interioarelor dumneavoastră. Acest tip de decorare este, fără îndoială, una dintre cele mai bune și mai ușoare modalități de a dezvolta un perete gol și plictisitor.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile