Coșuri pentru produse coapte
48 produse
Nu toți găsim timp să cumpărăm pâine proaspătă în fiecare dimineață. Prin urmare, este important să depozităm pâinea - în special pâinea de grâu (cu drojdie), care se usucă cel mai repede (spre deosebire de pâinea integrală cu aluat acrișor, care rămâne proaspătă pentru o perioadă lungă de timp) - în condiții adecvate. În primul rând, și aceasta este cea mai importantă regulă - nu depozitați pâinea în pungi de plastic (în astfel de condiții, pâinea nu are acces la aer, "nu respiră" și, ca urmare, devine "cauciucată"). - a face găuri în punga de plastic nu ajută :). O altă regulă importantă este ca, atunci când pâinea este încă caldă, să o lăsați să se răcească, astfel încât să aibă timp să elibereze umiditatea. În general, pâinea se păstrează într-un loc uscat, la temperatura camerei, dar dacă este lăsată "singură" se va usca sau va mucegăi - și aici intervine alegerea recipientului. Ce căutăm atunci când alegem un astfel de accesoriu? Selectați dimensiunea recipientului în funcție de cantitatea de pâine pe care o cumpărați de obicei, astfel încât să reduceți în mod natural cantitatea de aer și, în același timp, să economisiți spațiu pe tejghea. De asemenea, este de reținut faptul că recipientul trebuie să aibă guri de aerisire pentru a asigura o circulație corectă a aerului. În gama FormAdore veți găsi recipiente din lemn, din oțel sau din plastic. Recipientele pot, și ar trebui :) pot, și ar trebui :), să fie asortate la decorul bucătăriei și astfel, în funcție de faptul că bucătăria este scandinavă, austeră, minimalistă, rustică, vintage sau colorată, veselă și plină de culoare, cu siguranță veți găsi un recipient care să se potrivească stilului și schemei de culori.