LIVRARE + PLATĂ

Produsele tale sunt împachetate de un angajat zâmbitor al FormAdore cu multă atenție și grijă, astfel încât să ajungă la tine în siguranță și cât de repede posibil. Majoritatea comenzilor sunt procesate în 24 de ore, însă datorită diversității de produse propuse, o parte din ele necesită a fi importate direct de la producător, fapt ce influențează data livrării.

LIVRARE

Îți putem livra produsele comandate în magazinul FormAdore în următoarele moduri:

- FAN Courier – livrare la adresă
- FAN Courier – livrare la pick up point
- livrare la o cutie poștală digitală FAN Courier sau Sameday

Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 399 lei.

În cazul comenzilor de până la 399 lei, costul livrării este de 19,90 lei.

Livrarea articolelor prin curier – FAN Courier livrează coletele în termen de două zile lucrătoare din ziua înmânării, între orele 9:00 – 17:00 (în unele cazuri, în funcție de localizare, livrarea poate avea loc până la 19:00). Curierul va încerca de două ori să livreze coletul, iar în cazul în care destinatarul nu va fi la adresa indicată, pachetul va fi redirecționat la punct, unde se va aștepta timp de 7 zile răspunsul clientului.

Livrarea la pick up point și la cutia poștală digitală FAN Courier – coletele așteaptă 7 zile să fie ridicate, după care sunt returnate. După ce coletul ajunge la punctul de livrare ales, vei primi un SMS împreună cu parola necesară pentru ridicare, precum și data păstrării coletului.

Livrarea la cutia poștală digitală Sameday – coletele așteaptă 1,5 zile să fie ridicate, după care sunt returnate. Acest interval este prelungit în weekenduri. După ce coletul ajunge la punctul de livrare ales, vei primi un SMS împreună cu parola necesară pentru ridicare, precum și data păstrării coletulu

Dacă, din motive tehnice, trebuie să expediem comanda în expedieri separate, vei fi taxat pentru livrare o singură dată.

PLATĂ

În magazinul FormAdore, poți plăti pentru produsele comandate în mai multe moduri:

Cu cardul de credit - după confirmarea comenzii și selectarea opțiunii de plată cu cardul de credit, vei fi redirecționat pe pagina unui sistem de autorizare a cardurilor securizat, unde după completarea unui formular, de pe cardul tău va fi extrasă suma de plată. Cardurile (de debit sau credit) acceptate sunt VISA și Master Card.

Plata la ridicare - plătești la primirea coletului de la curier cu cardul sau cu numerar.

Transfer bancar clasic - plătești comanda printr-un transfer bancar clasic în contul FormAdore. Pentru a-ți putea identifica plata, în titlul transferului te rugăm să indici numărul comenzii pe care l-ai primit în e-mail-ul de confirmare a comenzii.

Numărul contului bancar al companiei FORMADE, care deține magazinul FormAdore:

mBank S.A.
PL72 1140 1010 0000 5492 2600 1022
BIC BREXPLPWXXX
FORMADE
Marszałkowska 34/50
00-554 Warszawa, PL

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile