Deschizătoare de sticle

32 produse

Poate un desfăcător de sticle să fie de designer? Da, se poate! Aici veți găsi o gamă de desfăcători de sticle care pot face față chiar și celor mai încăpățânate capace de sticle - de la cele clasice la cele neobișnuite - cum ar fi un capac de sticlă , o creatură misterioasă sau... un diavol! diavol! Aceste desfăcători nu vor fi doar un accesoriu practic în trusa ta de scule din bucătărie, ci și un cadou amuzant pentru iubitorul de bere sau de băuturi ... oranj. ... portocale.

Și dacă tot suntem la capitolul iubitori ai băuturii de aur - ce zici de accesoriile noastre pentru bere?

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
Deschizător de sticle Weave

122,97 lei

Deschizător de sticle Weave

Ferm Living
Deschizător Aperto 5 în 1

58,81 lei

Deschizător Aperto 5 în 1

Gefu(8)
Deschizător pentru borcane și sticle Practico

106,93 lei

Deschizător pentru borcane și sticle Practico

Gefu(4)
Tirbușon și deschizător de sticle Classic 3 în 1

351,79 lei

Tirbușon și deschizător de sticle Classic 3 în 1

Zwilling
Deschizător de sticle Hamburger Heber

127,24 lei

Deschizător de sticle Hamburger Heber

Philippi(1)
Deschizător de sticle Johnny Catch

122,97 lei

Deschizător de sticle Johnny Catch

Hoefats(1)
Deschizător multifuncțional Sesam

128,21 lei

Deschizător multifuncțional Sesam

Moha(1)
Deschizător de sticle Sinos

66,29 lei

Deschizător de sticle Sinos

Zack(5)
Cuțit de chelner Cameri

112,28 lei

Cuțit de chelner Cameri

Gefu
Deschizător de sticle Utilo

137,93 lei

Deschizător de sticle Utilo

Blomus(2)
Deschizător de sticle Profile 2.0

42,77 lei

Deschizător de sticle Profile 2.0

Brabantia(1)
Deschizător de sticle Essential

29,94 lei

Deschizător de sticle Essential

Brabantia(1)
2 el.Desfăcător și tirbușon Grand Cru 2 el.

374,25 lei

Desfăcător și tirbușon Grand Cru 2 el.

Rosendahl
Deschizător de sticle Grand Cru

153,97 lei

Deschizător de sticle Grand Cru

Rosendahl
Deschizător de sticle Kay Bojesen

256,62 lei

Deschizător de sticle Kay Bojesen

Kay Bojesen
Deschizător de sticle Ercolino 19 cm

230,97 lei

Deschizător de sticle Ercolino 19 cm

Alessi
Deschizător de sticle Keza

85,54 lei

Deschizător de sticle Keza

Bloomingville
2 el.Deschizător de șampanie Ace electric cu dop de bule 2 el.

486,41 lei

Deschizător de șampanie Ace electric cu dop de bule 2 el.

Cheer Moda
Arată:

Pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi, merită să pariați pe un desfăcător de sticle practic. Toată lumea ar trebui să aibă unul în casă. Datorită acestuia, este posibil să deschideți în siguranță sticlele cu capac, dar va fi mult mai ușor să deșurubați capacele de plastic sau sticlele de șampanie.

Deschizător de capace

Se pare că acest instrument simplu are o istorie lungă. A fost patentat în 1893 de Alfred Louis Bernardin. Cu toate acestea, deschizătorul proiectat de el era fixat permanent pe o masă, ceea ce însemna că nu putea fi util oriunde - ceva pentru cei cărora le place să stea jos cu o bere.... Sau trei. Cu toate acestea, un an mai târziu, William Painter a brevetat un desfăcător de capace manual și, prin urmare, mai versatil, în forma care funcționează și astăzi. Merită să știm că Painter este, de asemenea, inventatorul închiderilor cu șiret. Interesant este faptul că el a inventat șapca în 1892 și abia doi ani mai târziu a inventat un dispozitiv care să permită deschiderea acesteia... Marile minți merg pe căi diferite, totuși!

Desigur, este posibil să te ocupi de acest tip de închidere prin alte mijloace, dar acest lucru nu este recomandat. Este cu siguranță mai sigur să vă bazați pe un desfăcător de capace. Deschizătorul de capace se plasează pe capac, astfel încât partea superioară a capacului să se sprijine pe suprafața acestuia, iar partea inferioară să se prindă de dinți. Instrumentul funcționează pe principiul unei pârghii. Prin tragerea mânerului desfăcătorului în sus, capacul este îndepărtat și nu există riscul de a vă tăia mâna cu capătul ascuțit.

Deschizător de bere

Bineînțeles, cel mai adesea cumpărăm un desfăcător de bere. Amatorii băuturii de aur preferă cu siguranță să cumpere băutura în sticle mai degrabă decât în cutii. Nu este nevoie să intrăm în detalii - acestea sunt faptele. Cu toate acestea, pentru a consuma băutura spumoasă, ei trebuie să o deschidă singuri. Deși se întâmplă să existe și sticle cu capac, cel mai des este folosit capacul clasic. Un desfăcător de sticle este, prin urmare, unul dintre obiectele esențiale în rândul accesoriile pentru bere din dotarea fiecărui băutor de bere. Acesta este motivul pentru care multe dintre deschizătoarele de sticle disponibile sunt compacte - pentru a încăpea într-un buzunar, geantă, rucsac....

Bineînțeles, un desfăcător de sticle nu trebuie să fie folosit doar pentru a deschide berea. Se pot astupa și apa minerală și de izvor, sucurile proaspăt stoarse, portocalele. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care să manevrați un capac în grădină, în timpul unui picnic sau la plajă - pur și simplu luați cu dumneavoastră prietenul de buzunar. O soluție populară este deschizătorul de chei. Atât cu o formă clasică, care amintește de cea patentată de William Painter, cu inel sau lanț, cât și într-o formă mai fantezistă. Brelocul desfăcător de bere are avantajul față de alte astfel de accesorii că, atașat la chei, va fi mereu la îndemână.

La domiciliu, este o idee bună să aveți un desfăcător ceva mai mare, cu un mâner confortabil. Este bine ca acesta să aibă un design robust: în acest fel va rezista ani de zile. Fiecare desfăcător de capace de sticle are un ochi de metal, dar mânerul poate fi realizat dintr-o varietate de materiale diferite, adesea decorate sau imprimate cu modele fanteziste.

Deschizătoarele de bere imprimate sunt perfecte ca și cadou pentru un iubit. De obicei, cu fel de fel de imagini sau texte amuzante. Astfel de deschizătoare de bere amuzante vor fi pe placul tuturor. Ele aduc un sentiment de optimism în bucătărie, atrag atenția și sunt adesea amuzante. Un desfăcător de bere amuzant își poate datora caracterul nu numai imprimării, ci și formei; de exemplu, în FormAdore puteți cumpăra un accesoriu în formă de soare, diavol, pisică. În plus, desfăcătoarele de bere interesante sunt disponibile într-o gamă largă de culori.

Atunci când sunteți în căutarea unor gadgeturi originale pentru bucătărie, un desfăcător de sticle montat pe perete este o idee bună. Atârnat pe perete, acesta nu numai că va decora încăperea, dar va fi mereu în așteptare. Alternativ, un desfăcător de sticle cu magnet poate fi plasat pe frigider. Un desfăcător de sticle cu un suport pentru capace de sticle este, de asemenea, foarte practic - acesta colectează imediat capacele de sticle pentru tine, astfel încât acestea să nu fie în fiecare colț al casei după petrecere.

Desfăcător de capace

Deschizătoarele de sticle sunt în principal cele pentru capacele de sticle, dar uneori poate fi dificil să deschizi și sticlele cu capace de plastic. De genul celor care vin pe sucuri, ape minerale, uleiuri. Din fericire, producătorii de gadgeturi de bucătărie s-au gândit și la asta. Deschizătoarele de capace sunt fabricate din plastic. Ele pot semăna cu un clește sau pot avea forme mult mai interesante, cum ar fi cele în formă de broască țestoasă.

Deschizător de șampanie

Deschizătoare de capace, pentru capace, tirbușoane - pe care le cunoaștem. Dar există accesorii care să faciliteze deschiderea sticlelor, dar cu șampanie? Se pare că da! Aceasta este o veste bună nu doar pentru cei care organizează o petrecere de Revelion, ci și pentru iubitorii de Prosecco. Cu un desfăcător de șampanie, scoaterea dopului de vin spumant va fi mult mai ușoară.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile