Genți, coșuri și cărucioare de cumpărături

128 produse

Ce puteți face pentru ca fiecare cumpărătură să fie o plăcere? Pe lângă o listă de cumpărături exactă și pantofi confortabili, aveți nevoie și de o geantă de cumpărături încăpătoare, ușoară, dar elegantă. Fie că te afli la mall sau într-un magazin local, aceasta te va face să arăți elegantă și elegantă. În plus, renunțând la popularele pungi de unică folosință, aveți grijă de mediul înconjurător și... de spatele dumneavoastră, pe care îl veți ușura alegând un cărucior de cumpărături pe roți proiectat și fabricat cu grijă. Vă faceți griji că o geantă de cumpărături funcțională nu poate arăta bine? Nimic mai departe de adevăr! Cu gențile de cumpărături, shopper-urile și coșurile disponibile în magazinul nostru, de la mărci precum Loqi sau Reisenthel, vă veți simți ca un simbol al stilului. Alege un model care te va însoți în fiecare zi, în orice împrejurare. Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 3
Filtrele selectate:
Cărucior pentru cumpărături Rolser Convert negru

319,71 lei

Cărucior pentru cumpărături Rolser Convert negru

Rolser
Coşuleț Bloomingville 44 cm de ratan

402,05 lei

Coşuleț Bloomingville 44 cm de ratan

Bloomingville
Cărucior pentru cumpărături Rolser Com 8 negru

624,46 lei

Cărucior pentru cumpărături Rolser Com 8 negru

Rolser
Geantă pentru cumpărături Picnic

53,46 lei

Geantă pentru cumpărături Picnic

Nicolas Vahe(1)
3 buc.Coșulețe Conical 3 buc.

477,96 lei

Coșulețe Conical 3 buc.

House Doctor(2)
Arată:

Ce să alegeți: o geantă, un coș sau un cărucior?

Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundeți mai întâi. Geanta este cea mai versatilă alegere - ușoară, încăpătoare, ușor de pliat și de depozitat în geantă și, datorită manoperei sale de înaltă calitate, va funcționa bine chiar și în timpul perioadei de vânzări fierbinți. Coșul, pe de altă parte, este mai elegant, perfect pentru un suport de bicicletă, o excursie în afara orașului sau un picnic în parc. Datorită construcției sale rigide, puteți transporta cu ușurință mâncare, flori sau chiar... animalul dvs. de companie iubit. Căruciorul este ideal dacă intenționați să faceți multe cumpărături la supermarket sau la magazinul de legume. De asemenea, va fi un cadou minunat pentru o mamă sau o bunică care nu poate căra. Vezi mai jos la ce să te mai uiți atunci când alegi o geantă de cumpărături, un coș sau un cărucior.

Din ce material ar trebui să fie confecționată geanta?

Pungi din material textil

De obicei sunt confecționate din pânză de in sau de bumbac în culori naturale, uni sau imprimate, cu mânere lungi și confortabile, care permit ca geanta să fie ușor de purtat pe umăr. Gențile textile sunt extrem de funcționale, sunt ușor de pliat și ocupă foarte puțin spațiu. Ele pot fi spălate într-o mașină de spălat obișnuită, acordând însă atenție tipului de material și temperaturii apei - gențile din in nu trebuie spălate la o temperatură mai mare de 30˚. Versatilitatea lor le face potrivite pentru aproape orice ținută, iar gama largă de mărimi, forme și culori asigură faptul că fiecare își va găsi modelul preferat.

Saci de plastic

Avantajul lor incontestabil este că sunt confecționate din poliester sau polietilenă durabilă, ecologică și impermeabilă - materiale extrem de rezistente, dar ușoare. Obținute printr-un proces de reciclare, aceste pungi reutilizabile sunt un produs ecologic. Pungile din plastic se vor dovedi utile nu doar la cumpărături, ci și la plajă, la un picnic, într-o excursie cu bicicleta sau chiar acasă, ca recipient pentru depozitarea diverselor bibelouri. Mai mult, pungile din poliester sunt rezistente la rupere, ușor de pliat și se pot spăla la mașină - la fel ca și pungile din material textil. Pe de altă parte, cele din polietilenă au o construcție mai rigidă, ceea ce le face potrivite pentru a fi folosite ca coșuri de cumpărături, și sunt și mai ușor de curățat - este suficient să le clătiți cu apă la duș sau să le ștergeți cu o cârpă umedă.

 

Scopul - la ce va fi folosită geanta?

Genți pentru o excursie

Ar trebui să fie destul de mari și încăpătoare, astfel încât să vă încapă în ele toate lucrurile esențiale. Un buzunar intern suplimentar cu fermoar în care să vă păstrați portofelul sau telefonul va fi un plus. De asemenea, geanta ar trebui să fie impermeabilă, ușoară și să aibă un mâner confortabil, care să permită să fie purtată pe umăr sau ținută în mână. Dacă geanta este destinată în principal pentru proviziile împachetate, merită să luați în considerare un model cu fundul rigidizat - o geantă de tip shopper sau o versiune îmbunătățită a coșului de răchită.

Saci și coșuri de cumpărături

Aici alegerea este cu adevărat vastă. De la clasicele genți de umăr din material textil sau plastic la shoppers XXL, coșuri de cumpărături cu structură rigidizată și cărucioare funcționale cu roți rezistente și mânere telescopice. În funcție de locul în care mergeți și de tipul de cumpărături pe care le faceți, o geantă mică sau mare, căptușită sau moale, cu un imprimeu atrăgător sau într-o culoare surdă, poate fi potrivită. Acordați atenție unor elemente precum calitatea și durabilitatea materialului, prezența buzunarelor cu sistem de închidere, ușurința de spălare sau curățare, pliabilitatea și designul. O geantă bine concepută și bine făcută vă poate servi mult timp, așa că merită să alegeți un model care să vă reflecte stilul și caracterul.

Genți de mers pe jos

Dacă mergeți la o plimbare într-un parc din apropiere, nu aveți nevoie de o geantă imensă. O geantă în care să încapă o pătură și cartea ta preferată este suficientă. Cu toate acestea, dacă intenționați să faceți cumpărături la întoarcere sau mergeți la locul de joacă cu copii mici, ceva mai încăpător vă va fi util. Gențile largi din poliester ecologic, cu mânere lungi și rezistente, vor funcționa de minune în acest caz. Luați gustări cu dumneavoastră? Alegeți o geantă de prânz sau o geantă frigorifică. Nu puteți căra pentru că aveți un copil mic în cărucior? Un cărucior manevrabil pe roți va fi cea mai bună soluție. În funcție de nevoile și preferințele tale, precum și de locul și persoanele cu care mergi, alege o geantă care să răspundă nevoilor tale.

Genți pentru muncă și școală

Pentru muncă, școală sau universitate, veți avea nevoie în principal de genți care sunt puternice și rezistente și care pot transporta cu ușurință cărți grele, notițe și chiar un laptop. Cu cât mai mare, cu atât mai bine - la urma urmei, de multe ori mai faci cumpărături și după serviciu. Dacă lucrați pentru o companie cu un cod vestimentar, fiți atenți la schema de culori și alegeți o geantă într-o culoare clasică. Dacă o veți folosi pentru haine sport sau pantofi casual, este important să fie ușor de spălat. Orice altceva depinde de tine. Poate că ai nevoie de o singură geantă sau poate că ai nevoie de mai multe pentru diferite scopuri? Ia-ți un minut să te gândești la asta și apoi răsfoiește sugestiile noastre. Suntem siguri că veți găsi ceva care să vi se potrivească!

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile