Recipiente de bucătărie

327 produse

Un container de bucătărie pe măsură este un ajutor indispensabil pentru organizarea eficientă a bucătăriei. Etanș la scurgeri și încăpător, dar compact și pur și simplu drăguț - acestea sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească orice recipient pentru alimente. Atunci când îl alegeți, cel mai simplu este să vă ghidați după materialul din care este confecționat. Recipiente din plastic vor fi apreciate de cei pentru care funcționalitatea este o prioritate. Pe de altă parte recipientele de bucătărie din sticlă recipientele de bucătărie din sticlă, adesea sub formă de borcane, vor fi alese de tradiționaliștii din bucătărie. Pentru pasionații de design, designul este important - această competiție este câștigată de recipientele din ceramică. Și cine va alege metalul? Cu siguranță cei pentru care durabilitatea și robustețea sunt primordiale.

Cei care au cerințe specifice de organizare a bucătăriei vor aprecia cu siguranță miniatura de condimente. De asemenea, merită să amintim și secțiunea containere ermetice, unde veți găsi extrem de utile recipiente sub vid cu pompă.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 6
Filtrele selectate:
Recipient de depozitare Tree 20 cm din sticlă

157,18 lei

Recipient de depozitare Tree 20 cm din sticlă

Muurla
NoutateRecipient pentru biscuiți Winter Glow 23 cm

312,23 lei

Recipient pentru biscuiți Winter Glow 23 cm

Villeroy & Boch
6 buc.Difuzoare pentru recipiente cu vid Fresh & Save Cube 6 buc.

26,72 lei

Difuzoare pentru recipiente cu vid Fresh & Save Cube 6 buc.

Zwilling
NoutateBorcan Pandora M

241,66 lei

Borcan Pandora M

Nude
  • Noutate
    Borcan Pandora M

    241,66 lei

    Borcan Pandora M

    Nude
Recipient pentru sare Legio Nova

245,93 lei

Recipient pentru sare Legio Nova

Eva Solo(2)
Geantă pentru păstrarea cepei Mastrad

96,13 lei

Geantă pentru păstrarea cepei Mastrad

Mastrad(3)
Borcan pentru depozitare Nordic pădure 3 l

172,15 lei

Borcan pentru depozitare Nordic pădure 3 l

Muurla(3)
Recipient pentru ceai Cortica

208,51 lei

Recipient pentru ceai Cortica

Viva Scandinavia
Recipient de bucătărie Arabia Finland Momini True

234,17 lei

Recipient de bucătărie Arabia Finland Momini True

Arabia Finland(2)
Suport pentru banane Dear Charlie

507,91 lei

Suport pentru banane Dear Charlie

Alessi
Arată:

Un element esențial pentru fiecare bucătărie

Recipientele pentru alimente sunt cea mai bună modalitate de a vă organiza bucătăria, în plus, ele ajută la menținerea unei igiene și a unei curățenii corespunzătoare. Rolul lor este neprețuit, mai ales atunci când nu există o cămară. Utilizarea recipientelor de bucătărie este versatilă. În funcție de nevoile noastre, le putem folosi pentru depozitarea alimentelor în sertare și pe blat, precum și în frigider; sunt utile pentru congelare și marinare, iar unele pot fi folosite pentru reîncălzirea alimentelor în cuptorul cu microunde. În plus, un design original și o gamă de culori facilitează alegerea recipientului de bucătărie la care visați.

Ce recipient de bucătărie să alegeți?

De cele mai multe ori, alegerea recipientului este dictată de cerința privind materialul din care este confecționat. Cele mai populare sunt în continuare recipientele din plastic - cutiile din plastic sunt ușoare și ușor de păstrat curate. Producătorii acordă o atenție tot mai mare siguranței, motiv pentru care majoritatea recipientelor de bucătărie din plastic nu conțin BPA dăunător.

O alegere la fel de comună sunt nemuritoarele recipientele de bucătărie din sticlă care, cel mai adesea, iau forma unor borcane și borcane. Recipientele alimentare din sticlă nu intră în contact cu alimentele depozitate în ele și le izolează perfect de condițiile exterioare.

Pe recipient de bucătărie din metal sunt alese de cei pentru care durabilitatea și robustețea sunt prioritare. Produsele alimentare sunt complet sigure și sigilate în ele.

În schimb recipientele de bucătărie din ceramică sunt genul de recipiente pe care este rușinos să le pui la loc într-un sertar. Varietatea de forme și culori face ca recipientele din porțelan și gresie să împodobească adesea blatul sau masa de lucru din bucătărie.

Funcțiile utile ale recipientelor de bucătărie

Foarte practice sunt versiunile de recipiente de bucătărie cu o cană de măsurare - mai ales atunci când se depozitează produse precum făina, zahărul sau cacaua. Datorită paharului de măsurare inclus, putem măsura cu ușurință cantitatea necesară dintr-un ingredient atunci când coacem sau pregătim orice fel de mâncare. Recipientul de bucătărie cu fereastră indică cantitatea curentă de produs depozitat - această soluție funcționează bine pentru depozitarea produselor vrac, utilizate frecvent.

O categorie separată este reprezentată de recipientul ermetic recipientele cu vid sunt o modalitate excelentă de a conserva alimentele pe termen lung. Cu ajutorul unei pompe speciale, acestea creează condiții favorabile chiar și pentru cele mai delicate alimente. Un alt tip de recipient ermetic este o cutie cu o închidere specială, al cărei mecanism inteligent este adesea patentat de producător.

Recipiente de bucătărie cu destinație specială

Acest tip de recipient este ideal pentru bucătăriile persoanelor care iubesc organizarea perfectă, închegată până la ultimul detaliu. Într-o astfel de bucătărie, fiecare produs, mare sau mic, are propriul loc fix.

În locurile cele mai strategice se vor afla recipiente pentru condimente care, în virtutea scopului lor, ar trebui să fie mereu la îndemâna bucătarului. Depozitarea condimentelor necesită condiții ermetice, pentru ca acestea să nu-și piardă prea repede aroma. Recipientele pentru condimente vin adesea în seturi practice, gata de utilizare.

Recipientele pentru tratamente, de obicei sub formă de cutii de tort, ar trebui să se regăsească în casa gurmandului. De cele mai multe ori, acestea au un design decorativ, conceput pentru a prezenta cutia într-un loc proeminent, cum ar fi pe tejgheaua din bucătărie. Acolo, accesul la biscuiți sau dulciuri va fi practic nelimitat!

Recipientele pentru cafea și ceai, băuturi care se prepară de mai multe ori pe zi, trebuie să fie, de asemenea, decorative. Pentru ceai (cu frunze sau în pungi), o cutie de ceai colorată este soluția perfectă. cutie de conserve iar pentru cafea, o cutie colorată este refugiul perfect. recipient recipient din oțel inoxidabil. Pentru cei cărora le place ordinea și minimalismul, un set de recipiente pentru ceai și cafea într-un stil similar este o idee excelentă.

Și unde este cel mai bun loc pentru a depozita pâinea? Cutiile de pâine tradiționale sunt soluția. cutii de pâine care vor împiedica pâinea și chiflele să se usuce prea repede.

Ele depozitează și înfrumusețează

În afară de aspectul utilitar, să nu uităm că recipientele de bucătărie pot fi un important bun decorativ care adaugă varietate oricărui decor de bucătărie. Gama largă de modele, culori și materiale folosite pentru producerea containerelor pentru alimente înseamnă că fiecare poate găsi ceva care să se potrivească cu sine și cu echipamentul său de bucătărie.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile