Oale sub presiune
31 produse
Oala sub presiune este un element de bază în bucătăria modernă, soluția ideală pentru oricine apreciază confortul și comoditatea gătitului. Nu numai că economisește timp și energie, dar prepară și mâncăruri extrem de sănătoase, gustoase și naturale. O oală sub presiune bună deschide perspective culinare nelimitate. Datorită naturii ermetice a oalei, aburul creat prin încălzirea apei determină o creștere a presiunii în interiorul acesteia. Această presiune crește punctul de fierbere al apei la 112-120°C, iar aici se află secretul gătitului rapid. Etanșeitatea oalei sub presiune permite, de asemenea, ca toată savoarea și aroma alimentelor să iasă la iveală. Economiile de energie pe care le presupune gătitul într-o oală sub presiune, de până la 50%, sunt, de asemenea, importante. După cum puteți vedea, gătitul cu o oală sub presiune are multe avantaje, așa că aruncați o privire la mărcile Silit și Fissler.