Organizatoare pentru bijuterii

283 produse

Quentin Tarantino a spus odată că fiecare poate avea propria teorie despre ce se afla în celebra valiză din Pulp Fiction; el a vrut doar să arate că era ceva frumos. Dacă ar fi fost după noi, în ea ar fi fost bijuterii perfect sortate - un fenomen pe cât de frumos, pe atât de improbabil.... dacă nu vă faceți provizii de organizatoare inteligente de bijuterii la FormAdore!

Îți place să ții totul la vedere? Atingeți rafturile pentru bijuterii sau suporturile pentru chei și inele. Preferați să aveți cerceii mereu la îndemână? Verifică gama noastră de cutii de bijuterii de călătorie. Sau poate vrei să faci o față ca a lui Vincent când îți deschizi valiza de fiecare dată când te uiți la colecția ta? Ceea ce vă trebuie este un sicriu pentru bijuterii. Bărbații vor fi mulțumiți de cutiile pentru ceasuri, în timp ce minimaliștii se vor bucura de recipiente elegante pentru bijuterii. Există ceva frumos pentru toată lumea!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 5
Filtrele selectate:
Tavă decorativă Humdakin Terrazzo 20 x 30 cm verde

235,24 lei

Tavă decorativă Humdakin Terrazzo 20 x 30 cm verde

Humdakin
NoutateCasetă Cemile 6,5 cm din lemn de mango

70,57 lei

Casetă Cemile 6,5 cm din lemn de mango

Bloomingville
NoutateStand pentru ochelari Stackers taupe

170,01 lei

Stand pentru ochelari Stackers taupe

Stackers
NoutateOrganizator pentru curele Stackers taupe

170,01 lei

Organizator pentru curele Stackers taupe

Stackers
NoutateCasetă Bex nucă 9,5 cm

145,42 lei

Casetă Bex nucă 9,5 cm

Bloomingville
 • Noutate
  Casetă Bex nucă 9,5 cm

  145,42 lei

  Casetă Bex nucă 9,5 cm

  Bloomingville
NoutateCutie de voiaj pentru ceasuri si butoni Stackers neagră

212,79 lei

Cutie de voiaj pentru ceasuri si butoni Stackers neagră

Stackers
NoutateEtui de voiaj pentru butoni Stackers mini negru

116,55 lei

Etui de voiaj pentru butoni Stackers mini negru

Stackers
NoutateRecipient de depozitare Caylie 14 cm cu capac mic

160,39 lei

Recipient de depozitare Caylie 14 cm cu capac mic

Bloomingville
NoutateCasetă Annisa 11,5 cm

145,42 lei

Casetă Annisa 11,5 cm

Bloomingville
 • Noutate
  Casetă Annisa 11,5 cm

  145,42 lei

  Casetă Annisa 11,5 cm

  Bloomingville
NoutateCasetă Vinna elefant 9,5 cm

145,42 lei

Casetă Vinna elefant 9,5 cm

Bloomingville
NoutateSuport pentru bibelouri Yara 10,5 cm

50,26 lei

Suport pentru bibelouri Yara 10,5 cm

Bloomingville
Arată:

Cum îmi păstrez bijuteriile?

Lanțurile, pandantivele, brățările, cerceii, inelele și alte bibelouri necesită o depozitare adecvată, ceea ce nu este deloc ușor cu atâtea obiecte diferite și mici. Cum vă puteți depozita obiectele de valoare în mod elegant și convenabil, protejându-le în același timp de deteriorare? O varietate de organizatoare de bijuterii vin în ajutor.

Cutii de bijuterii elegante

V-ați săturat de cercei și lanțuri încâlcite împrăștiate peste tot? Cutiile de bijuterii de design joacă un rol indispensabil în depozitarea podoabelor tale prețioase. La Form Factory veți găsi recipiente rotunde, dreptunghiulare, în formă de tub sau de cutie. Oferim organizatoare din ceramică, porțelan, sticlă și transparente care protejează și expun ornamentele pe care le conțin. Oferim atât recipiente decorate, cât și cele minimaliste, cu sau fără capac. Suntem convinși că veți găsi cu ușurință o cutie de bijuterii unică și elegantă, adaptată în mod corespunzător gustului dumneavoastră, precum și colecției dumneavoastră de bibelouri.

Cutii de ceasuri exclusiviste

Ceasurile dvs. zac dezordonate într-un sertar din dulap sau din garderobă? A sosit momentul să schimbați asta!Cutiileelegante pentru ceasuri vin în ajutor, permițându-vă să vă depozitați ceasurile în siguranță și în siguranță, protejându-le de zgârieturile de pe cadran sau de uzura curelei. Cutiile pentru ceasuri impresionează prin designul și calitatea înaltă a manoperei, folosind cele mai bune materiale, precum lemnul sau pielea. Unele dintre ele sunt echipate cu rotoare pentru înfășurarea ceasurilor mecanice cu încărcare automată. Cutiile de ceasuri deosebite pot fi plasate într-o poziție proeminentă în dormitor, cum ar fi pe un dulap sau pe o măsuță de toaletă, unde vor fi un decor suplimentar al interiorului. Cutiile de ceasuri sunt la modă, moderne și reprezintă cea mai bună modalitate de a vă depozita colecția de ceasuri.

Cutii decorative pentru bijuterii

Cutiile debijuterii sunt organizatoare practice și decorative care vă permit să vă depozitați toate bibelourile prețioase într-un mod elegant și sigur. Cuferele au multe compartimente speciale pentru inele, lanțuri, pandantive sau brățări, ceea ce face ca bijuteriile dvs. să fie ușor de găsit și de păstrat în ordine. Coștile variază în ceea ce privește designul, ceea ce face ca fiecare să poată alege cu ușurință coșciugul potrivit pentru mărimea colecției sale. De asemenea, acestea sunt realizate din materiale diferite. Un sicriu fermecător din lemn este soluția perfectă pentru cei care apreciază soluțiile tradiționale. Un sicriu din lemn pentru bijuterii va arăta minunat așezat pe o măsuță de toaletă, o comodă sau un birou elegant. Pe de altă parte, o cutie de bijuterii din sticlă este o modalitate perfectă de a expune podoabele, protejându-le în același timp de deteriorare și praf. Sau poate că visul tău este să ai propriul sertar de bijuterii în care să îți ții toate lanțurile, inelele și pandantivele? La Form Factory veți găsi inserții funcționale pentru bijuterii care vă vor ajuta să vă aranjați sertarul pentru bijuteriile dvs. prețioase.

Rafturi originale pentru bijuterii

Rafturile pentru bijuterii sunt o altă modalitate, alături de containere și coșciuge, de a depozita bijuteriile în mod estetic . Rafturile de bijuterii de design se vor integra perfect în decorul oricărui interior, devenind în același timp un decor original. Rafturile propuse sunt realizate din diverse materiale și diferă ca formă și dimensiune. Dacă vă place să purtați inele, alegeți un suport special pentru inele. Dacă vă plac soluțiile originale și non-standard, un suport pentru bijuterii va fi cu siguranță pe placul dumneavoastră. Oferim suporturi din plastic, de exemplu în formă de copac sau de animale, precum și suporturi pentru bijuterii izbitoare, din oțel sau alamă și minimaliste. Expuneți-vă podoabele pe un suport de bijuterii original pentru a vă păstra bijuteriile preferate organizate și mereu la îndemână.

Suporturi funcționale pentru bijuterii și chei

Uitați de căutarea unei perechi de cercei dimineața sau de descâlcirea unui lanț sau a unei brățări și echipați-vă astăzi cu un suport practic pentru bijuterii și brelocuri, care vă va ajuta să vă păstrați bijuteriile în ordine și la îndemână. Suporturile oferite vor funcționa bine și pentru cheile, telefonul, ochelarii, portofelul și alte obiecte de zi cu zi, care, în sfârșit, nu se vor mai pierde, deoarece vor fi mereu într-un loc anume. Suporturile elegante pentru bijuterii și chei sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, astfel încât le puteți as orta cu ușurință la stilul și caracterul interiorului dvs. O tavă pentru bijuterii așezată pe o comodă din hol, pe un dulap din baie sau pe o măsuță de toaletă din dormitor va oferi un accent decorativ suplimentar și original.

Suporturi de călătorie pentru bijuterii - estetice și practice

O trusă de bijuterii la îndemână va evita ca bijuteriile dvs. scumpe să se piardă în valiză sau să se încurce. Etui pentru bijuterii de călătorie ocupă foarte puțin spațiu și are multe compartimente și buzunare, astfel încât puteți plasa în el în mod convenabil cercei, lanțuri, inele și alte obiecte mici, protejându-le astfel de zgârieturi și alte deteriorări. Datorită acestei huse practice, puteți fi sigur că lanțurile, cerceii sau ceasurile nu se vor pierde în valiză sau în geanta de călătorie, ci vor rămâne în siguranță, într-un singur loc, pe toată durata călătoriei. Geanta compactă pentru bijuterii nu va încăpea doar în valiza dumneavoastră, ci și în geanta de mână. Un mic organizator de călătorie este ideal pentru vacanțe sau călătorii de afaceri .

Cutiuțe elegante cu clips

Cel mai bun loc pentru butonii dvs. este într-ocutiespecială pentru butoniere cu compartimente separate, astfel încât să fiți sigur că niciun buton nu se va deteriora sau pierde. Oferim cutii mici pentru butoniere pe care să le luați cu dvs. în călătorii, precum și cutii spațioase și chiar cu etajere pentru ceasuri și alte obiecte de valoare, pe lângă butonierele dvs. elegante. Puneți butonii dvs. într-o cutie dedicată pentru a vă bucura de aspectul lor frumos și șic pentru mult timp de acum încolo.

Organizatorul elegant de bijuterii vă va permite să vă depozitați obiectele de valoare în siguranță, în mod estetic și convenabil.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile