Dozatoare de săpun

122 produse

Distribuitoarele de săpun lichid înlocuiesc din ce în ce mai mult vasele tradiționale de săpun. Atunci când alegeți un anumit model, merită să mizați pe calitate, care va asigura o utilizare îndelungată și confortabilă a dozatorului, precum și pe un design atractiv care să se potrivească cu stilul băii. Atât materialul distribuitorului de săpun, cât și metoda de instalare a acestuia sunt importante. de sine stătător Al doilea aspect de luat în considerare este tipul de dozator. Al doilea considerent este alegerea tipului de dozator. Tradițional (cu o pompă) sau automat? Și culoarea? Argintiu, alb sau poate negru?

Un dozator de săpun face parte dintr-un ansamblu mai mare, care este amenajarea băii. Cele disponibile în FormAdore aparțin de obicei unei colecții - hotărându-ne asupra uneia dintre ele, putem obține cu ușurință o armonie în interiorul băii. Distribuitoarele noastre de săpun pot fi folosite și pentru a aplica șampon, gel de duș sau chiar lichid de spălat vase.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 3
Filtrele selectate:
2 el.NoutateDozator de săpun Niga cu pahar pentru periuțe de dinți 2 el.

135,80 lei

Dozator de săpun Niga cu pahar pentru periuțe de dinți 2 el.

Bloomingville
NoutateDozator de săpun și gel Swift

159,32 lei

Dozator de săpun și gel Swift

Gefu
3 el.NoutateAccesorii pentru baie Winta 3 el.

276,94 lei

Accesorii pentru baie Winta 3 el.

Bloomingville
Dozator de săpun sau balsam Eva Solo

359,27 lei

Dozator de săpun sau balsam Eva Solo

Eva Solo(14)
Dozator de săpun Birillo alb

205,30 lei

Dozator de săpun Birillo alb

Alessi(18)
Dozator de săpun Eva Solo alb

256,62 lei

Dozator de săpun Eva Solo alb

Eva Solo(7)
Dozator de săpun Birillo mic alb

183,92 lei

Dozator de săpun Birillo mic alb

Alessi(2)
Dozator de săpun Splash

126,18 lei

Dozator de săpun Splash

Zone Denmark
Dozator de săpun Simplehuman

180,71 lei

Dozator de săpun Simplehuman

Simplehuman(5)
Dozator de săpun și gel Tower alb

137,93 lei

Dozator de săpun și gel Tower alb

Yamazaki(2)
Dozator de săpun Scala

395,63 lei

Dozator de săpun Scala

Zack
Dozator de săpun Nexio lustruit

341,09 lei

Dozator de săpun Nexio lustruit

Blomus
Dozator de săpun Scala suspendat

529,29 lei

Dozator de săpun Scala suspendat

Zack(2)
Arată:

Montat pe perete sau independent?

Economisirea spațiului

Dacă aveți un spațiu limitat pe blatul din baie sau în duș, o soluție mai bună este un dozator montat pe perete. Aceste tipuri de dozatoare tind să aibă un aspect aerodinamic și minimalist și, datorită faptului că sunt fabricate din materialul clasic oțel inoxidabil, se potrivesc atât cu interioarele tradiționale, cât și cu cele moderne. Acestea vă vor permite să economisiți spațiu în baie, iar faptul că sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate vă vor asigura o utilizare îndelungată și fără probleme.

Libertate de mișcare

Dozatoare de sine stătătoare sunt ideale dacă dispuneți de ceva mai mult spațiu la marginea chiuvetei sau a blatului de baie, sau dacă apreciați libertatea de a muta articolul în funcție de necesități. Printre distribuitoarele de sine stătătoare veți găsi modele fabricate din plastic, în multe culori, cu elemente suplimentare, cum ar fi un recipient pentru săpun sau vată sau o cupă pentru periuțe de dinți. Oferim, de asemenea, dozatoare de săpun pe care copiii se vor bucura să le folosească și opțiuni clasice din metal care vor satisface orice minimalist.

Cu pompă sau automat?

O alegere universală

Un distribuitor de săpun cu pompă este o alegere universală pentru baie sau bucătărie. Ceea ce este important, în distribuitoarele oferite în magazinul nostru, veți găsi - pe lângă cele tradiționale - și astfel de modele în care mecanismul pompei este ascuns în carcasă. Aceasta este o soluție plăcută din punct de vedere estetic și practică. Dacă sunteți preocupat de mediul înconjurător, alegeți un dozator cu pompă de săpun cu spumă, care vă permite să folosiți cu până la 75% mai puțin lichid.

O soluție modernă și igienică

Distribuitoare de săpun fără atingere este o soluție ultramodernă și extrem de igienică, care vă permite să distribuiți săpun, șampon sau gel de duș fără să atingeți dozatorul. Senzorul de mișcare încorporat (fotocelulă) va asigura distribuirea cantității exacte de produs cosmetic direct din mână. Designul fără atingere înseamnă o mai mare igienă, iar distribuirea automată a lichidului este comodă pentru utilizare.

Mare sau mic?

Capacitatea standard a distribuitorului este de 250-300 ml

Capacitatea standard a unui dozator de săpun este de 250 sau 300 ml - suficientă dacă o familie mică folosește recipientul. Cu toate acestea, dacă familia dvs. este mai mare, aveți adesea oaspeți sau căutați un dozator de săpun elegant pentru birou, atunci este mai bine să alegeți ceva cu o capacitate de 300 ml și mai mare. Un recipient mare va funcționa mai bine și pentru gel de duș, șampon sau lichid de spălat vase. Pe lângă capacitate, merită să verificați și dacă dozatorul are o bază antiderapantă, o gură de scurgere bine conturată, părți transparente pentru a verifica nivelul lichidului și o deschidere largă pentru o umplere ușoară.

Din metal sau din plastic?

Oțelul se potrivește cu interioarele moderne

Dozatoarele din oțel inoxidabil sau oțel periat sunt potrivite în special pentru băile moderne, în stil minimalist sau loft. Datorită execuției lor din metal nobil, acestea sunt ușor de întreținut, iar luciul delicat sau finisajul mat sofisticat adaugă eleganță. La fel de elegante sunt și foarte popularele dozatoarele de săpun negre sunt, de asemenea, foarte populare.

Un dozator din plastic este o soluție versatilă

În funcție de forma sau culoarea lor, distribuitoarele din plastic se potrivesc atât interioarelor moderne, cât și celor tradiționale. Colorate, ușor de utilizat, uneori în forme surprinzătoare, ele vor fi un accent care va încălzi orice baie. Distribuitoarele de săpun pe care le veți găsi la FormAdore sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, care este incasabil și sigur pentru sănătatea dumneavoastră.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile