Inele pentru șervețele

19 produse

Atunci când serviți mâncare delicioasă, nu uitați un adaos esențial - șic. Un design bun deschide apetitul, după cum știm prea bine! Prin urmare, dacă doriți să pregătiți o masă pentru o ocazie specială, trebuie să vă amintiți câteva elemente esențiale: o masă elegantă față de masă, șervețele de pânză și inele pentru șervețele.

Inelele de șervețel au o funcție în primul rând decorativă. Ele țin șervețelele într-o rolă ordonată și practică și le împiedică să se deruleze. Inelele de șervețel sunt disponibile în tot felul de forme - în FormAdore veți găsi chiar și unele care seamănă cu frunze de palmier încolăcite! Dacă doriți ca masa dvs. din Ajunul Crăciunului sau de Paște să aibă un aspect foarte festiv, inelele de șervețele sunt absolut esențiale.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
4 buc.Inele pentru șervețele Bloomingville aurii 4 buc.

120,83 lei

Inele pentru șervețele Bloomingville aurii 4 buc.

Bloomingville(1)
Inel pentru șervețele Winter Collage Accessoires

Preț nou:33,68 lei 
Preț vechi:37,42 lei Reducere:-10%

Inel pentru șervețele Winter Collage Accessoires

Villeroy & Boch
4 buc.Inele pentru șervețele Swirl 4 buc.

266,25 lei

Inele pentru șervețele Swirl 4 buc.

Philippi
6 buc.Inele pentru șervețele Love 6 buc.

139,01 lei

Inele pentru șervețele Love 6 buc.

Guzzini
Inel pentru șervețele Maria Albă

187,12 lei

Inel pentru șervețele Maria Albă

Rosenthal
2 buc.Inele pentru șervețele Tannenbaum 2 buc.

105,86 lei

Inele pentru șervețele Tannenbaum 2 buc.

Philippi
4 buc.Inele pentru șervețele Cybelle 4 buc.

144,35 lei

Inele pentru șervețele Cybelle 4 buc.

Bloomingville
Inel pentru șervețele MetroChic Gifts

122,97 lei

Inel pentru șervețele MetroChic Gifts

Villeroy & Boch
Inel pentru șervețele Amazonia Gifts

122,97 lei

Inel pentru șervețele Amazonia Gifts

Villeroy & Boch
4 buc.Inele pentru șervețele Mistle alămiu antic 4 buc.

202,09 lei

Inele pentru șervețele Mistle alămiu antic 4 buc.

House Doctor
4 buc.NoutateInele pentru șervețele Kind 4 buc.

84,47 lei

Inele pentru șervețele Kind 4 buc.

House Doctor
Arată:

Vesela elegantă și mâncărurile delicioase nu sunt suficiente dacă doriți să pregătiți o întâlnire la masă la cel mai înalt nivel. Pentru a crea o atmosferă specială în timpul mesei, merită să mizați și pe accesorii originale și impresionante, cum ar fi: suporturi de lumânări,vaze, suporturi de șervețele sau inele de șervețele. Acestea din urmă, cunoscute și sub numele de inele de șervețel, sunt mici detalii care pot face o impresie deosebită asupra oaspeților și membrilor gospodăriei.

Inele de șervețel - manoperă solidă și design original

În sortimentul nostru veți găsi inele de șervețel de la multe mărci cunoscute, realizate din diverse materiale. Inelele de șervețel din os sunt completarea perfectă pentru stilul rustic, în timp ce inelele din alamă vor arăta minunat pe o masă cu un stil retro,
glamour sau cu veselă scandinavă. Pe de altă parte, inelele de masă din oțel inoxidabil pot deveni un adevărat "punct peste i" la o petrecere decorată într-un stil modern. Accesoriile elegante și strălucitoare de acest tip arată impresionant atât pe fețe de masă albe, cât și pe cele colorate. fețe de masă. Oferim, de asemenea, inele de șervețel din colecția Banana Family - o opțiune excelentă pentru un accesoriu de masă pregătit special pentru petrecerea aniversară a unui copil sau pentru o cină casual cu prietenii. Printre sugestii veți găsi și inele de șervețel, care sunt potrivite în special pentru ocazii speciale, cum ar fi cina din ajunul Crăciunului sau cina din ziua de Crăciun. Motivul cu fundiță sau frunze de palmier va arăta perfect pe o masă aranjată cu o față de masă roșie sau verde închis.

Inele de șervețel perfecte pentru multe ocazii - le veți găsi în FormAdore

Inelele de șervețel prezentate vă vor permite să afișați atât șervețele de pânză, șervețele, cât și șervețele de hârtie. Am pregătit propuneri de produse de mai multe forme - atât rotunde, pătrate ușor rotunjite, cât și neregulate, datorită cărora puteți alege cu ușurință
un articol adecvat așteptărilor dumneavoastră. Puteți achiziționa inele pentru șervețele în seturi, ambalate în seturi de două, patru sau chiar șase. Dacă ați ales deja șervețele și inele de șervețele pentru masa dumneavoastră, luați în considerare și selectarea unui suport pentru șervețele. Este un bun colac de salvare pentru oaspeții care și-au folosit deja șervețelul și au nevoie de unul pentru a-și șterge fața sau mâinile. În gama noastră veți găsi șervețele care să se potrivească cu multe stiluri. Alegeți accesorii funcționale și organizați o petrecere elegantă, astfel încât fiecare invitat să se simtă ca într-un restaurant elegant din casa sau grădina dvs.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile