Săpuniere

90 produse

Săpunul spală totul.... și apoi trebuie pus înapoi acolo unde îi este locul - adică într-o săpunieră, care, la fel ca toate celelalte accesorii de baie, poate fi nu numai practică, ci și un element de design decorativ. Săpunierele oferite îndeplinesc perfect ambele funcții și includ atât modele din oțel, cât și din plastic, iar unele dintre săpunierele prezentate aici fac parte și din colecții mai ample de accesorii pentru a mobila complet orice baie. Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 2
Filtrele selectate:
NoutateSăpunieră Fjord 11 cm

117,62 lei

Săpunieră Fjord 11 cm

Stelton
 • Noutate
  Săpunieră Fjord 11 cm

  117,62 lei

  Săpunieră Fjord 11 cm

  Stelton
NoutateSăpunieră Decor Walther Classic 907 crom

218,13 lei

Săpunieră Decor Walther Classic 907 crom

Decor Walther
NoutateSăpunieră Corner 8 x 11 cm crom

151,84 lei

Săpunieră Corner 8 x 11 cm crom

Decor Walther
NoutateSăpunieră Decor Walther Classic 908 crom

333,61 lei

Săpunieră Decor Walther Classic 908 crom

Decor Walther
Săpunieră Birillo albă

148,63 lei

Săpunieră Birillo albă

Alessi(25)
Săpunieră magnetică Scala

223,48 lei

Săpunieră magnetică Scala

Zack(1)
Săpunieră Flow de porțelan

102,65 lei

Săpunieră Flow de porțelan

Bosign(3)
Săpunieră Abacco

142,21 lei

Săpunieră Abacco

Zack(3)
  Săpunieră Abacco

  142,21 lei

  Săpunieră Abacco

  Zack(3)
Săpunieră Slim de oțel

90,89 lei

Săpunieră Slim de oțel

Joseph Joseph
Săpunieră Tenno

142,21 lei

Săpunieră Tenno

Zack
  Săpunieră Tenno

  142,21 lei

  Săpunieră Tenno

  Zack
Săpunieră Nexio lustruită

202,10 lei

Săpunieră Nexio lustruită

Blomus(1)
Arată:

Instalare

mydelniczki

Atunci când alegeți o săpunieră, luați în considerare mai întâi scopul acesteia: o veți folosi pentru a vă spăla mâinile în chiuvetă sau la duș? Lavoarul dvs. are o formă tradițională care vă permite să așezați săpuniera confortabil și stabil direct pe ea, sau marginile sale sunt prea înguste și săpuniera va trebui să stea lângă ea? Pe de altă parte, în duș și deasupra căzii, pe de altă parte, săpunierele montate pe perete vor funcționa bine.

Săpuniere de sine stătătoare

Aceasta este cea mai clasică soluție, care va funcționa în orice baie. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un model dintr-o gamă largă de modele, forme și culori. Este o idee bună să asortezi săpuniera cu restul accesoriilor din baie, pentru ca designul încăperii să fie coerent. Dacă aveți copii mici în familie, este mai bine să alegeți un model fabricat din plastic, cum ar fi cauciucul sau siliconul - atunci nu există riscul de a sparge săpuniera.

Săpuniere montate pe perete

Se montează cu un suport perpendicular pe perete (săpuniere din oțel). De asemenea, pot fi montate cu ajutorul unei ventuze (săpuniere din plastic). Această soluție este ideală pentru lavoarele minimaliste fără margini largi, pentru lavoarele populare de blat, deasupra băii și la duș.

Material

Alegeți un material care se potrivește cu baia dvs.

Materialul săpunierei trebuie să se potrivească cu decorul băii dvs., precum și cu stilul casei dvs.

Oțel

Oțelul inoxidabil, fie că este mat sau lustruit, este un material versatil care va funcționa în interioare cu o varietate de stiluri.

Săpunierele din oțel au, de obicei, forme necomplicate, uneori completate cu elemente din sticlă sau plastic. Acestea sunt ușor de curățat și vor dura mult timp.

Plastic

Plasticul sub formă de silicon, cauciuc sau materiale reciclate este, de asemenea, o alegere bună pentru săpuniere și alte accesorii pentru baie.

Acesta poate lua orice formă și culoare, este rezistent la diferite temperaturi și este ușor de spălat. Săpunierele din plastic sunt deosebit de prietenoase pentru cei mai tineri utilizatori ai băii.

Ceramică

Ușor de curățat și de bun gust, excelentă pentru băile în stil tradițional. Cu toate acestea, porțelanul este ușor de deteriorat, așa că o săpunieră din ceramică necesită o îngrijire specială.

Dacă optezi pentru o săpunieră din ceramică, alege albul sau culorile deschise pentru a crea un efect de încălzire în baie.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile