Accesorii pentru bere

6 produse

Consumul de bere "în aer liber" (doar într-un loc autorizat, desigur!) are farmecul său, dar degustarea ei în mod profesionist este la fel de distractivă. Pentru a vă bucura neîntrerupt de profunzimea gustului acestei băuturi aurii, merită să vă faceți provizii de accesorii speciale pentru bere. Aceste gadgeturi vă vor fi de folos la picnicuri, grătare și petreceri în casă. De asemenea, sunt perfecte ca și cadouri pentru iubitorii de bere.

Căni și pahare de bere pot fi găsite într-o categorie separată!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
Arată:

Câteva cuvinte despre băutura de aur...

Berea este tipul nostru preferat de alcool. Este principalul "animator" în timpul întâlnirilor în aer liber cu prietenii, al petrecerilor în familie la grătar sau vizionarea meciurilor de fotbal. Atunci când se bea bere, este important nu numai ce fel de alcool se consumă, ci și cum este servită băutura.

Accesorii pentru consumul de bere

Cele mai importante accesorii pentru bere pe care orice iubitor de bere ar trebui să le aibă acasă sunt, bineînțeles, halbele de bere. De asemenea, cănile pot scoate în evidență și accentua aroma unui anumit tip de bere, iar acestea nu lipsesc. Cele mai populare sunt cănile de bere, care se disting prin robustețe, durabilitate și au un mâner mare care le face confortabile de ținut în mână. Acestea sunt de obicei fabricate din sticlă groasă de înaltă calitate și se găsesc cel mai des în baruri în această variantă. De asemenea, nu lipsesc nici canistrele realizate din alte materiale. Sunt disponibile și halbe de bere din ceramică și chiar din lemn. O alternativă interesantă, mai ales pentru cei care visează să își păstreze băutura constant răcită, sunt halbele de bere termice. Acestea folosesc o izolație în vid, datorită căreia temperatura scăzută este menținută chiar și timp de mai multe ore.

Pe lângă halbe, există și pahare de bere. Aceste accesorii se aseamănă cu forma unei lalele și sunt alcătuite dintr-un vârf pliat, un bol bulbos și un picior. Datorită lor, berea poate fi servită într-un mod extrem de estetic, culoarea băuturii este pusă în evidență, iar capul este reținut în interiorul vasului. Asemănătoare acestora sunt paharele de bere cunoscute sub numele de pokals. Acestea sunt însă mai subțiri și mai subtile. Există mult mai multe tipuri de astfel de pahare, a căror alegere depinde de tipul specific de bere, dar și de preferințele individuale. Printre accesoriile de bere de acest tip se numără încă paharele Weizen, Snifter, Goblet, Stange, French Jelly Glass, Pinta și Teku.

Accesorii pentru servirea alcoolului

Nu este important doar în ce se bea alcoolul, ci și care va fi metoda de servire. Pe lângă alegerea paharelor și a cănilor care se potrivesc cu tipul de bere, trebuie să se aibă grijă la servirea băuturii alcoolice. Bineînțeles, acest lucru se poate face cu tăvițe bineînțeles, tăvi pe care se pot așeza mai multe sticle sau pahare, dar nu numai. De asemenea, sunt importante și suporturile de pahare pentru a menține umede blaturile, mesele și băncile pe care vor fi așezate băuturile. Suporturi pentru sticle și pahare nu au doar o funcție practică; multe dintre ele arată atât de original încât pot fi folosite ca elemente decorative. La fel de bine arată și dopurile de marcaj pentru sticle. Pe lângă faptul că fiecare invitat va ști ce bere este a lui, sticlele vor câștiga în aspect, iar băutura va rămâne proaspătă mai mult timp. Astfel de dopuri sunt, de obicei, fabricate din silicon, care nu este reactiv la alimente, iar piesele fabricate din acesta pot fi spălate în mașina de spălat vase. Atunci când serviți bere, merită să adăugați designer deschizătoare de sticle de designer care acum pot fi achiziționate într-o varietate de forme originale.

Cutii de bere

Este important ca băutorul de bere să dispună de gadgeturi în care să își depoziteze băutura preferată. Nu este suficient să știi la ce temperatură trebuie păstrat acest alcool, ci este importantă și metoda de "depozitare" în sine. Lăzile de bere cu spațiu pentru mai multe sticle sunt populare. Datorită protecției corespunzătoare din interior, sticlele nu intră în contact unele cu altele, ceea ce reduce la minimum riscul de spargere. În plus, astfel de lăzi sunt comode de transportat; modelele de design au mânere speciale decupate pentru a ține recipientul confortabil. Cu toate acestea, lucrurile nu se opresc aici. Unele sunt dotate chiar și cu un desfăcător de sticle. Astfel de gadgeturi pentru bere își găsesc o aplicare mai largă. Ele sunt populare la evenimentele în aer liber, nu numai pentru transportul în siguranță al alcoolului, ci și pentru că pot fi folosite, de exemplu, pe post de scaun sau masă; vorbim, desigur, de lăzi fabricate din material robust, cum ar fi oțelul.

Gadgeturi de bere pentru răcirea alcoolului

Printre gadgeturile pentru băutorul de bere, există accesorii pentru a menține berea la rece pentru mai mult timp. Pe lângă cana termică menționată mai sus, birofilii pot opta pentru alte facilități. Sunt disponibile răcitoare speciale pentru bere care se atașează la sticlă. În interiorul "învelișului" flexibil se află o spumă izolatoare care poate menține alcoolul la o temperatură scăzută timp de câteva ore. Bineînțeles, acest răcitor trebuie pregătit corespunzător, punându-l în prealabil în congelator pentru câteva minute.

De asemenea, berea poate fi răcită și prin punerea ei într-o găleată cu gheață. Acestea sunt, de obicei, fabricate din metal și oțel inoxidabil. Tot ce trebuie să faci este să le umpli cu cuburi de gheață și să scufunzi sticlele de bere în ele. Un astfel de găleți de gheață sunt o idee excelentă pentru un cadoupentru un birofil.