GARANȚIE + SERVICE

Îți place vreun fierbător, ceas sau cronometru din oferta FormAdore, dar ți-e frică de „ce va fi” dacă articolul se va defecta? Poți dormi și folosi articolele nostre liniștit!

În primul rând, toate produsele vândute în FormAdore sunt produse originale, fabricate și ambalate cu grijă de către producătorii acestora.

Unele dintre ele, cum ar fi dispozitivele electrice, oalele sau tigăile, sunt acoperite de garanția producătorului. În acest caz, informațiile despre termenul acestora ar trebui să fie pe pagina produsului. Principiile detaliate ale garanției, precum și procedura de garanție sunt descrise în documentul de garanție inclus în pachet.

Toate produsele oferite în FormAdore sunt, bineînțeles, acoperite de o garanție de 2 ani. Așadar, dacă în această perioadă constați că produsul cumpărat, prezintă defecțiuni materiale nu ezita să ne contactezi. Angajații noștri te vor ajuta cu formalitățile necesare și te vor informa cu privire la pașii următori.

Dacă ai îndoieli cu privire la modul de funcționare a vreunui produs, la cum trebuie îngrijit sau curățat, și în acest caz sună la FormAdore. Ne cunoaștem produsele, le folosim des noi înșine și ne plac foarte mult, așa că vom fi bucuroși să-ți spunem ce să faci pentru a te bucura cât mai mult timp de produsele achiziționate de la FormAdore :)

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile