Cuverturi de pat

168 produse

Păturile de pat sunt o invenție ideală pentru acoperirea mobilierului și pentru o schimbare rapidă a designului interior. De obicei mai mari și puțin mai grele decât păturile, simple, matlasate sau decorative și foarte practice.
În magazinul FormAdore nu vă impunem nimic - stilul vi-l impuneți singur. Și vă ajutăm oferindu-vă cuverturi de pat în orice dimensiune și culoare. Dacă vă place un aspect tradițional, optați pentru o cuvertură de pat matlasată sau florală izbitoare, sau dacă visați mai mult la minimalism, alegeți un model simplu și simplu. Veți găsi atât cuverturi de pat din bumbac, cât și din lână, în diferite culori, uni sau cu modele.

Sau poate aveți nevoie de ceva pentru camera de zi? Avem cuverturi de pat pentru canapele și fotolii care îți vor transforma cu ușurință camera de zi și îi vor da un aer confortabil. Dacă, pe de altă parte, aveți nevoie de puțină căldură în serile de toamnă și iarnă, consultați selecția noastră de pături și covoare.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 3
Filtrele selectate:
Cuvertură Giano 130 x 160 cm

110,14 lei

Cuvertură Giano 130 x 160 cm

Bloomingville(1)
Cuvertură Bloomingville gri de lână

536,78 lei

Cuvertură Bloomingville gri de lână

Bloomingville
Cuvertură Gubber

98,37 lei

Cuvertură Gubber

Bloomingville
    Cuvertură Gubber

    98,37 lei

    Cuvertură Gubber

    Bloomingville
Cuvertură Fini 130 x 160 cm din materiale reciclate

110,14 lei

Cuvertură Fini 130 x 160 cm din materiale reciclate

Bloomingville
Cuvertură Bloomingville de bumbac cu ciucuri

282,29 lei

Cuvertură Bloomingville de bumbac cu ciucuri

Bloomingville
Cuvertură Maurice dinozauri

91,96 lei

Cuvertură Maurice dinozauri

Bloomingville
Cuvertură Oasis 130 x 180 cm

337,89 lei

Cuvertură Oasis 130 x 180 cm

Juna
Cuvertură Gutte 130 x 160 cm din materiale reciclate

110,14 lei

Cuvertură Gutte 130 x 160 cm din materiale reciclate

Bloomingville
Cuvertură Gisa 125 x 150 cm din materiale reciclate

Preț nou:349,02 lei 
Preț vechi:410,60 lei Reducere:-15%

Cuvertură Gisa 125 x 150 cm din materiale reciclate

Bloomingville
Cuvertură Fidan 130 x 160 cm din materiale reciclate

110,14 lei

Cuvertură Fidan 130 x 160 cm din materiale reciclate

Bloomingville
Arată:

O husă de canapea O husă de canapea sau de pat este unul dintre acele elemente care fac instantaneu ca un interior să se simtă mai confortabil. Este o modalitate ușoară de a vă reîmprospăta interiorul și de a-i conferi o notă suplimentară de farmec.

Prosoapele pentru canapea și fotoliu - un must have pentru camera ta de zi

În ultimii ani, cuverturile pentru fotolii și canapele au devenit un must-have pentru fiecare cameră de zi. Combinate cu perne decorative pufoase, acestea au un aspect deosebit de izbutit și conferă încăperii un aer primitor.Cuvertura de pat pentru canapea poate fi folosită nu doar ca decor interior, ci și ca o acoperire în serile reci de toamnă. În FormAdore veți găsi, de asemenea cuverturi de pat pentru canapele și cuverturi de pat pentru canapele de colțcare încântă ochiul prin numărul de modele și culori. O cuvertură de pat de colț arată bine chiar și atunci când este drapată întâmplător peste ea. Atunci când alegeți cuvertura de pat perfectă pentru camera dvs. de zi, asortați-o cu decorul general. De asemenea, o puteți asorta cu sezonul actual! Încercați să vă asigurați că cuvertura de pat pentru canapea se potrivește cu restul mobilierului dvs. în ceea ce privește materialele și nuanțele.. Aceste accesorii moi vor face ca sufrageria dvs. să fie mult mai confortabilă, iar dvs. veți putea să vă relaxați pe canapea în fiecare seară, după o zi grea. Cuverturile de canapea și plapume pentru fotolii sunt ceva ce nu ar trebui să lipsească din nicio sufragerie elegantă!

Cuvertura de pat din dormitor - asortează-o la interior

Patul este punctul central al fiecărui dormitor - deci este primul lucru la care ne uităm când intrăm în cameră. Este primul lucru care ne atrage atenția când intrăm în dormitor, iar dacă îl facem să arate la fel de bine ca un pat de hotel, va fi mult mai plăcut să ne întoarcem seara acasă. O cuvertură de pat va conferi interiorului o atmosferă confortabilă și îl va face să arate elegant și de bun gust. FormAdore oferă cuverturi de pat pentru dormitoare în diferite variante de culori - un iubitor de interioare minimaliste, precum și cei cărora le place să aibă multe culori diferite în camera lor vor găsi printre ele modelul ideal. Covoarele de pat pot fi desfășurate astfel încât părțile laterale să cadă în jos sau pot fi înfășurate sub saltea - totul depinde de preferințele dumneavoastră. totul depinde în întregime de preferințele dumneavoastră.! Cel mai important lucru este să simțiți că dormitorul dumneavoastră este locul dumneavoastră - un spațiu de relaxare și liniște.

Huse de pat pentru camerele de copii

Cu cât o cameră de copil este mai colorată, cu atât este mai distractiv pentru cei mici să se afle în ea. Pe lângă un covor pufos, accesorii de basm și perdele cu motive de desene animate, o cuvertură colorată pentru paturile copiilor este ideală. Aceasta va înveseli camera și o va face să se simtă și mai confortabilă. În plus, este un excelent O alegere bună pentru dormitorul copilului tău este o cuvertură de pat, mai ales dacă ai un pat colorat. O alegere bună pentru dormitorul unui copil - în special al unui copil de vârstă școlară care petrece mult timp la birou - este și o cuvertură de o plapumă de scaun plăcută la atingere este, de asemenea, o alegere bună pentru dormitorul unui copil - în special al unui copil de vârstă școlară care petrece mult timp la birou. Veți găsi, de asemenea, cuverturi de pat pentru tineret în gama FormAdore, ideale pentru copiii mai maricare acordă din ce în ce mai multă atenție designului celor "patru pereți" ai lor și cărora le place ca acesta să aibă un aspect modern.

Diverse modele și culori - alegeți cuvertura de pat perfectă!

FormAdore oferă cuverturi de pat elegante în diverse culori și modele - astfel încât fiecare să poată găsi printre ele pe cea care să corespundă așteptărilor sale. Modelele disponibile la noi sunt în dimensiunile 160 x 200 cm, 240 x 260 cm și altele - așa că nu trebuie să vă faceți griji că patul dvs. este prea mare!Sunt confecționate din țesături durabile și moi și, atunci când sunt potrivite în mod corespunzător cu designul interior, servesc nu doar ca o husă de canapea, ci și ca o decorațiune frumoasă și elegantă. Următoarele sunt deosebit de moi cuvertură de pat din bumbac - și avem cel mai mare număr dintre acestea în gama noastră. Dacă doriți să faceți din patul dvs. un punct de atracție și să dați dormitorului dvs. un farmec deosebit, Alegeți o cuvertură de pat cu model, matlasată sau una cu pompoane pufoase. Dacă preferați un decor minimalist, optați pentru o cuvertură de pat simplă, fără modele sau accesorii. un model simplu, fără modele sau accesorii.. Fie că sunteți în căutarea unei cuverturi de pat pentru o canapea de colț sau a uneia pentru patul unui copil, veți găsi ceea ce căutați la FormAdore, în FormAdore veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.!


Atunci când decorați interioarele din casa dvs. nu uitați de o cuvertură de pat frumoasă și moale - camerele vor căpăta imediat mai mult farmec. Iar dacă aveți nevoie de ceva care să vă decoreze nu doar canapeaua, ci și
să vă încălzească într-o seară de iarnă, aruncați o privire la produsele noastre pături și carouri din oferta FormAdore.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile