Purificatoare de aer

8 produse

Care este cel mai bun purificator de aer? Depinde de ceea ce căutați mai exact. La FormAdore, cel mai popular purificator de aer este cel numit cu grație Roger by Stadler Form. Acesta este dotat cu o multitudine de caracteristici, printre care se numără reglarea automată a funcționării aparatului în funcție de nivelul de poluare din aer și filtrul dublu - prefiltrul captează cele mai mari particule de poluare, optimizând astfel funcționarea celui de-al doilea filtru, adaptat pentru a capta chiar și cel mai fin polen, acarieni, viruși și bacterii.

Dar nu numai Roger merită atenție. Purificatorul de aer Viktor este echipat suplimentar cu un aromatizator, care îi va atrage pe cei care sunt deosebit de sensibili la mirosuri. Unitatea LifeAir Signature, pe de altă parte, este un purificator de aer cu ionizator - extrem de silențios, extrem de eficient.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
Filtru de schimb HEPA pentru purificatorul Roger

373,18 lei

Filtru de schimb HEPA pentru purificatorul Roger

Stadler Form(3)
Purificator de aer Roger Little

1602,84 lei

Purificator de aer Roger Little

Stadler Form(22)
Filtru de schimb HEPA pentru purificatorul Roger Little

276,94 lei

Filtru de schimb HEPA pentru purificatorul Roger Little

Stadler Form(2)
Purificator de aer Roger

2351,33 lei

Purificator de aer Roger

Stadler Form(10)
    Purificator de aer Roger

    2351,33 lei

    Purificator de aer Roger

    Stadler Form(10)
Purificator de aer Roger negru

2351,33 lei

Purificator de aer Roger negru

Stadler Form
Purificator de aer Roger mare negru

3420,61 lei

Purificator de aer Roger mare negru

Stadler Form
Arată:

Un purificator de aer este un aparat electric cu un sistem special de filtrare care vă permite să îmbunătățiți calitatea aerului din casa sau biroul dumneavoastră. Ce purificator de aer ar trebui să alegeți pentru a combate eficient poluanții și alergenii nocivi?

Cum funcționează purificatoarele de aer?

Purificatoarele de aer pentru casă sunt dispozitive concepute pentru a elimina din aer poluanții precum smogul, fumul de țigară, particulele de praf sau microorganismele, îmbunătățind astfel calitatea aerului din locuință. Purificatorul de aer pentru casă aspiră aerul, apoi îl filtrează și, în funcție de model, uneori îl și ionizează, înainte de a-l elibera în încăpere. Principiul purificatoarelor de aer este foarte simplu, dar foarte eficient. Trebuie remarcat, totuși, că poluanții care sunt eliminați de purificatorul de aer depind de elementele de filtrare pe care acesta le conține. Cel mai adesea, purificatoarele de aer sunt echipate cu un ventilator și mai multe tipuri de filtre de purificare. În plus, pentru ca purificatorul de aer să își îndeplinească funcția în mod corespunzător, acesta trebuie să fie poziționat într-un loc în care să existe o circulație liberă a aerului.

Purificatorul de aer - pe care să-l alegeți?

În FormAdore, veți găsi purificatoare de aer care doar purifică aerul, precum și modele care combină funcția de ionizare sau de umidificare a aerului. Ce purificator de aer ar trebui să alegeți?

  • Purificatoare de aer cu ionizator

Purificatoarele de aer cu funcție de ionizare produc în aer ioni negativi, care rețin particulele de poluanți și apoi le distrug. Purificatoarele de aer cu ionizare fac filtrarea aerului mai eficientă, iar aerul ionizat corespunzător este curat, conține mai puțini poluanți, praf și microorganisme, ceea ce este benefic pentru sănătatea noastră. De asemenea, merită menționat faptul că un purificator de aer cu opțiune de ionizare este cel mai bun purificator de aer pentru persoanele care suferă de alergii.

  • Purificatoare de aer cu umidificator

Un purificator de aer cu umidificator este un dispozitiv care combină funcția de purificare, adică de eliminare a diferitelor impurități din aer, și cea de umidificare, adică de creștere a nivelului de umiditate a aerului la un nivel optim. Datorită acestei soluții, putem avea grijă de calitatea aerului într-un mod holistic, fără a fi nevoiți să achiziționăm două dispozitive separate.

În plus, purificatoarele de aer sunt, de obicei, echipate și cu funcții suplimentare, cum ar fi curățarea automată, indicatorul de calitate a aerului, indicatorul de praf sau cronometrul.

Aruncați o privire pe FA Magazine: Ce purificator de aer să alegeți? 5 sfaturi, în care vă sugerăm ce trebuie să căutați atunci când alegeți un purificator de aer.

Ce caracteristici ar trebui să aibă cel mai bun purificator de aer?

Atunci când vă decideți ce purificator de aer să cumpărați, primul lucru la care trebuie să vă uitați este tipul de filtre folosite. Un purificator de aer bun ar trebui să aibă un filtru HEPA, care elimină cei mai mici, dar și cei mai periculoși poluanți. De cele mai multe ori, filtrul HEPA este însoțit de un filtru de carbon , responsabil cu eliminarea mirosurilor neplăcute, dar și a gazelor și a compușilor organici volatili.

Cel mai bun purificator de aer trebuie să fie eficient. Cu cât eficiența este mai mare și cu cât fluxul de aer este mai rapid, cu atât aparatul va curăța mai eficient aerul de poluanți.

În plus, purificatorul de aer nu trebuie să fie prea zgomotos. De obicei, acesta funcționează mai multe ore pe zi, așa că este indicat ca nivelul de zgomot emis să nu fie mai mare de 35 dB.

Purificatorul de aer pentru un apartament trebuie să fie, de asemenea, estetic și elegant, deoarece, pentru a-și îndeplini bine funcția, de obicei trebuie să stea într-un loc vizibil în interior. La FormAdore, însă, nu lipsesc purificatoarele de aer al căror design poate fi ușor încorporat în amenajarea camerei.

Aflați mai multe despre purificarea și umidificarea aerului în revista FA Magazine: Respirați adânc! Umidificatoare și purificatoare de aer pentru casă

Aveți grijă de aerul curat și proaspăt din locuința dvs. și, prin urmare, de siguranța și sănătatea ocupanților, și decideți-vă astăzi să cumpărați un dispozitiv funcțional, cum ar fi un purificator de aer pentru casă.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile