Ceasuri de perete

401 produse

Ceasurile de perete au parcurs un drum lung pentru a-și găsi drumul în arsenalul de bază al designului interior. De-a lungul secolelor, acestea au devenit din ce în ce mai funcționale, devenind în cele din urmă un element permanent în decorul locuințelor, gărilor, hotelurilor, birourilor, restaurantelor.... Ceasurile de perete de astăzi trebuie să îndeplinească cerințele de funcționalitate, calitate și design. Mecanismul lor funcționează pe un principiu similar, cu o gamă largă de posibilități oferite doar de design.

Ceasurile de perete moderne se adresează celor care apreciază soluțiile originale de design. Opusul lor sunt ceasurile retro - stilizate ca niște ceasuri vechi, emanând atmosfera vremurilor de demult. Ceasurile cu pendul și ceasurile cu cuc sunt, de asemenea, considerate clasice ale genului. Ceasurile de stație au devenit o categorie aparte; acestea au cucerit inimile iubitorilor de stil vintage care tânjesc după atmosfera secolului al XIX-lea. Ceasurile de perete din lemn, pe de altă parte, sunt alese de iubitorii stilului rustic, în care lemnul joacă rolul principal. O propunere interesantă sunt ceasurile 3D - ceasurile tridimensionale vor funcționa bine atât în interioarele moderne, cât și servind drept ceasuri pentru copii.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 7
Filtrele selectate:
NoutateCeas de perete Clouded Moon

701,44 lei

Ceas de perete Clouded Moon

Lemnos
NoutateCeas de perete Jupiter

701,44 lei

Ceas de perete Jupiter

Lemnos
  • Noutate
    Ceas de perete Jupiter

    701,44 lei

    Ceas de perete Jupiter

    Lemnos
Ceas de perete Walter Wayle II

333,62 lei

Ceas de perete Walter Wayle II

Alessi(10)
Ceas de perete Tell The Time 25 cm

148,63 lei

Ceas de perete Tell The Time 25 cm

Stackers(6)
Arată:

Ce ceas de perete pentru a alege?

Ceasul de perete - cândva un element obligatoriu al oricărui design interior - capătă acum o a doua viață, devenind o parte importantă a amenajării spațiilor de acasă, de la birou sau de la hotel. Pe lângă funcțiile sale pur practice, acesta joacă și un rol decorativ, conferind interioarelor un caracter specific și făcându-le unice. Poate fi fermecător, de modă veche sau modern fără compromisuri; indiferent de stil, un ceas de perete este un accesoriu distinctiv, care atrage atenția. Așadar, dacă simțiți că în casa dvs. lipsește acel "ceva", dacă sunteți deranjat de un perete gol din sufragerie sau dacă doriți să adăugați expresie unui spațiu de birou impersonal, un ceas de perete este soluția perfectă. Pe care să îl alegeți?

Alegeți stilul ceasului

zegary nowoczesne

Ceasuri moderne

Simple ca formă sau, dimpotrivă, cu o formă surprinzătoare, originală, realizate din materiale de înaltă calitate, oțel, sticlă, porțelan, lemn. Adesea fără cifre pe cadran, a căror funcție este îndeplinită de alte elemente ale ceasului. Fără zgomot și uneori aproape invizibile! Sunt ideale pentru interioarele moderne, industriale, unde zidurile din cărămidă și beton domnesc.ceasurile de perete moderne sunt potrivite și pentru birouri, hoteluri și alte spații comerciale.

Ceasuri clasice

Ceasuri de șemineu șic și elegante, ceasuri de perete clasice, ceasuri romantice cu pendul sau cu cuc, cu cifre romane distinctive pe cadran. Realizate din materiale de calitate superioară, în culori naturale și forme clasice, vor fi completarea perfectă pentru un interior cu decor tradițional. Prin contrast, le puteți folosi și într-o cameră decorată în stil industrial sau loft.

Ceasuri retro

Iubitorii stilului retro vor fi interesați de modele precum: Cronotime - o reeditare a unui ceas foarte cunoscut, proiectat în anii 1960 de Pio Manzu, Pendulum Square cu pendul, care combină tradiția cu modernitatea, sau modelul Harriet, care face aluzie la stilul provensal și este potrivit pentru interioare confortabile și idilice. Ceasurile de perete retro sunt stilizate pentru a arăta ca niște ceasuri vechi, dar mecanismul lor este impecabil și funcționează ca.... într-un ceas!

zegary skandynawskie

Ceasuri de gară

Un cadru greu și lat, de obicei din metal sau lemn, și un cadran foarte lizibil, cu gradații și mâini de culoare neagră - acestea sunt semnele distinctive ale ceasurilor de gară. Referințele la forme și forme clasice, perfect recognoscibile, reprezintă esența stilului vintage. Astfel de ceasuri de perete vor adăuga caracter oricărui interior, în special spațiilor brute, de tip loft, ale apartamentelor și birourilor păstrate în culori discrete.

Ceasuri de perete pentru bucătărie

Ceasurilede perete pentru bucătărie au devenit o categorie aparte de ceasuri. De ce? În primul rând pentru că în nicio altă încăpere controlul timpului nu este atât de important ca în bucătărie. Gătitul, coacerea, fierberea - activitățile culinare trebuie adesea monitorizate la minut. În plus, ceasurile de bucătărie se caracterizează printr-un afișaj ușor de citit, deoarece o privire aruncată la ceas trebuie să fie suficientă pentru a judeca timpul rămas până la finalizarea pregătirii unui fel de mâncare.

Ce material pentru ceasuri se potrivește interiorului dumneavoastră?

zegary w drewnianej ramie

Lemn

Lemnul este versatil și atemporal. Nu se va demoda niciodată, se potrivește în aproape orice interior și arată bine în companie cu alte materiale. Alegerea unui ceas de perete din lemn este, prin urmare, o opțiune sigură. Combinația dintre o ramă din lemn de culoare naturală și o cifră de culoare deschisă acoperită cu sticlă este o soluție clasică pentru casă sau birou. Dacă sunteți un fan al "total look" din lemn, puteți opta pentru un ceas realizat în întregime din lemn - un astfel de model va arăta bine în interioarele în stil scandinav sau provensal.

Oțel

Minimaliste, mate sau lucioase, de culoare argintie, cromată sau cupru, ceasurile de perete din oțel sunt un element decorativ original. Datorită utilizării materialului oțel, aceste ceasuri nu mai au nevoie de ornamente suplimentare - chiar și fără ele, ele atrag atenția. Oțelul le conferă un caracter sofisticat, iar forma, de obicei simplă, le transformă în chintesența eleganței. Sunt perfecte pentru spațiile industriale, spațiile de tip loft și interioarele cu un design auster.

Sticlă

Ceasurile de perete pot fi realizate din sticlă transparentă, lucioasă sau mată. Primele arată deosebit de eficient pe pereți cu culori deosebite, acoperiți cu tapet cu o textură interesantă. Sticla mată, pe de altă parte, poate fi colorată fără a-și pierde transparența. Ceasurile din sticlă se potrivesc în interioarele în stil modern, în birouri, hoteluri sau săli de conferințe. Ele se vor dovedi utile acolo unde contează versatilitatea și eleganța, dar vor fi și un element decorativ original - delicat și lipsit de ornamente inutile.

Culori

Culori mute, minimaliste

Alb, negru, diverse nuanțe de gri cu accente delicate de culori mai expresive sub forma, de exemplu, a unei mâini roșii... Astfel de culori ale unui ceas de perete reprezintă o alegere sigură și, în același timp, foarte elegantă. Un ceas de perete în culori stinse va adăuga o notă de clasă oricărui interior și se va potrivi chiar și atunci când îți va veni cheful să schimbi culoarea pereților sau să pui tapet cu model.

Modele izbitoare și culori îndrăznețe

Ce zici de un accesoriu care să atragă atenția, distinctiv, într-o culoare intensă? Un ceas de perete cu o culoare solidă, saturată, poate fi un succes. Acest tip de ceas se va potrivi atât cu interioarele crude, de tip loft, cât și cu apartamentele și birourile cu culori mute. Pentru cei mai curajoși, se poate alege o combinație de culori contrastante, cum ar fi un ceas galben pe un perete portocaliu.

Ceasuri cu cadrane imprimate

Ceva pentru cei mai curajoși! Un ceas cu un astfel de imprimeu este imposibil să treci pe lângă el cu indiferență. Iar dacă adăugați o formă neobișnuită la modelul expresiv și multicolor, efectul va străluci cu adevărat! Cu toate acestea, un ceas de perete cu un imprimeu pe cadran poate fi, de asemenea, pe placul clasicilor - trebuie doar să alegeți ceva într-o schemă de culori clasică, cum ar fi alb și negru.

Formă și formă

zegary minimalistyczne

Ceasuri minimaliste

Forme simple și raționalizate, culori discrete și un design aerodinamic - acestea sunt caracteristicile ceasurilor de perete minimaliste, care se vor potrivi în orice interior. Hotărând asupra unui astfel de model de ceas, puteți fi siguri că acesta va rămâne în interior pentru o perioadă lungă de timp; la urma urmei, clasicii nu se plictisesc niciodată! Liderul în categoria ceasurilor de perete minimaliste este marca olandeză Karlsson.

Ceasuri de perete mari

Acestea nu sunt atât un accent de design, cât un complex dominant, format dintr-un cadran mare și clar și mâini extra-lungi. Dacă optezi pentru un ceas de perete mare, trebuie să socotești că acesta va domina complet interiorul și va fi primul element care va atrage atenția celui care trece pragul camerei.

Ceasuri cu pendul

În zilele noastre, pendulul unui ceas de perete poate lua forma nu doar a unei bile grele care se balansează în partea de jos a mecanismului ceasului, ci și a unui lanț de plută de baie sau chiar... a unei rigle. Cu toate acestea, tradiționaliștii vor găsi, de asemenea, ceasuri cu pendul care măsoară secundele în forma clasică pentru ei înșiși. Selecția mare de forme, culori și modele vă permite să asortați ceasul la stilul ales (retro, vintage, modern), fără a fi nevoiți să renunțați la elementul pendul.

Ceasuri cu cuc

Ceasul cu cuc este un clasic absolut atunci când vine vorba de ceasuri. O soluție inedită și extrem de comodă sunt ceasurile cu senzor de lumină, datorită căruia, atunci când lumina se stinge, mecanismul cu cucului se dezactivează singur, fără a-i trezi pe membrii gospodăriei în timpul nopții. Ceasul cu cuc, ca și ceasul cu pendulă, aduce în interior atmosfera trecutului.

Iar pentru cei mai tineri...

zegary dziecięce

Ceasuri pentru copii

Atunci când alegeți un ceas de perete pentru camera unui copil, puteți să vă lăsați imaginația să zburde... așa cum au făcut-o și designerii plini de imaginație ai ceasurilor pentru copii. Cu o varietate de culori, modele și forme, căutarea unui ceas pentru camera unui copil se încheie cu o frumoasă întoarcere la anii tinereții! Creioanele colorate în loc de mâini sau numere nebunești sunt la ele acasă aici. Nu trebuie să vă fie teamă de culori strălucitoare sau de creaturi desprinse direct dintr-un basm - la urma urmei, cel mai important lucru este să puneți un zâmbet larg pe fața unui copil care învață să citească ora!

 

 

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile