Coșuri și recipiente pentru rufe

73 produse

În zilele noastre, coșul de rufe nu mai trebuie să fie ascuns, deoarece este o parte integrantă a designului băii. Rustic, scandinav, modern sau retro - nu contează cum este baia ta, finisajul original, culorile vibrante și designul original al coșului de rufe îi vor da caracter, pentru că secretul unui stil bun stă întotdeauna în detalii. Atunci când vă decideți asupra culorii coșului de rufe, puteți urmări culoarea plăcilor ceramice sau vă puteți concentra asupra altor accesorii care împodobesc spațiul intim al băii dumneavoastră. Atunci când vine vorba de coșurile de rufe , mobilitatea poate fi, de asemenea, de mare importanță, lucru de care părinții copiilor mici sunt deosebit de conștienți. Pentru copiii mici care adoră să își arunce hainele murdare în dormitor, coșurile decorate cu motive de animale și personaje de basm vor fi perfecte pentru a se integra în decorul camerei copiilor. Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 2
Filtrele selectate:
NoutateCoș de rufe Decor Walther Classic 39,5 cm crom

2414,42 lei

Coș de rufe Decor Walther Classic 39,5 cm crom

Decor Walther
Coș de rufe pliabil Brabantia

159,32 lei

Coș de rufe pliabil Brabantia

Brabantia(4)
Coș de rufe Brabantia 40 l pliabil

212,79 lei

Coș de rufe Brabantia 40 l pliabil

Brabantia(1)
2 buc.Coșuri de rufe Laun Natural 2 buc.

1503,40 lei

Coșuri de rufe Laun Natural 2 buc.

House Doctor
Coș de rufe Herman

733,52 lei

Coș de rufe Herman

Ferm Living
  Coș de rufe Herman

  733,52 lei

  Coș de rufe Herman

  Ferm Living
Coș de rufe Ferm Living de ratan împletit

831,90 lei

Coș de rufe Ferm Living de ratan împletit

Ferm Living(1)
Coș de rufe Hübsch 240801

1155,89 lei

Coș de rufe Hübsch 240801

Hübsch
Capac pentru coș de rufe Satone

203,16 lei

Capac pentru coș de rufe Satone

Zack
Coș de rufe Hübsch bej

442,68 lei

Coș de rufe Hübsch bej

Hübsch
Coș de rufe Humdakin 57 cm cu capac mic

786,99 lei

Coș de rufe Humdakin 57 cm cu capac mic

Humdakin
Coș de rufe Nort gri închis

196,75 lei

Coș de rufe Nort gri închis

Aquanova(1)
Coș de depozitare Humdakin

506,84 lei

Coș de depozitare Humdakin

Humdakin
Arată:

Coșurile de rufe funcționale și elegante sunt un accesoriu esențial pentru orice baie sau spălătorie, permițându-ne să depozităm hainele care urmează să fie spălate într-un mod elegant și estetic, protejându-le în același timp de deteriorare.

Ce formă de coș de rufe să alegi?

Dreptunghiular, colțar, cilindric - forma coșului de rufe este deosebit de importantă pentru camerele mici, unde fiecare utilizare a spațiului trebuie planificată și gândită cu atenție. Atunci când spațiul este limitat, cel mai bine este să vă gândiți la un coș de gunoi care poate încăpea cu ușurință sub chiuvetă. O altă soluție practică este utilizarea mânerelor sau a cârligelor care permit coșului de rufe să fie agățat de ușa băii sau de orice alt loc la alegere - un dulap, un dulap sau un radiator.

Atunci când vă gândiți la forma coșului de rufe, este important să luați în considerare modul în care îl veți utiliza.

Un coș cu roți poate fi mutat cu ușurință mai aproape de mașina de spălat, în timp ce mânerele convenabile din partea de sus a coșului ajută la înclinarea acestuia pentru o sortare ușoară a rufelor înainte de spălare. Coșul de rufe pliabil facilitează transportul hainelor ude, proaspăt spălate, pe balcon sau la uscător. Mai mult, atunci când este pliat, ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât, atunci când nu este utilizat, poate fi depozitat cu ușurință într-un dulap sau comodă. Pe de altă parte, un coș de rufe sub formă de geantă ne poate însoți într-o călătorie de afaceri sau într-o vacanță cu copiii.

Materiale pentru coșurile de rufe

 1. Metal.

  În esență modern. Un coș de rufe din metal se va asorta perfect cu alte accesorii din acest material, cum ar fi recipientele pentru săpun sau cănile, pentru a crea un ansamblu armonios. Cu toate acestea, coșurile metalice sunt relativ grele, ceea ce le limitează mobilitatea. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui recipient ușor de transportat, este cu siguranță mai bine să vă gândiți la un coș de rufe confecționat din poliester, de exemplu.

 2. Din plastic.

  Bogat în culori și original în design. Coșurile de rufe din plastic sunt surprinzător de ușoare și, chiar și atunci când sunt umplute cu haine, pot fi ușor de mutat și relocate în alte încăperi. Printre coșurile din poliester veți găsi o gamă largă de culori vii și modele personalizate, printre care veți găsi cu ușurință un model care să se potrivească perfect atât cu decorul spălătoriei sau al băii, cât și cu cel al camerei copiilor.

 3. Din răchită.

  Cel mai versatil material care poate fi folosit în aproape orice baie, indiferent de decor. Coșurile din răchită sunt produse de obicei în dimensiuni mai mari și sunt, prin urmare, recomandate pentru spațiile mari și luminoase. Este important de reținut că răchita este un material relativ predispus la umiditate; dacă este inundat, în recipientul de răchită se poate dezvolta mucegai, iar coșul va trebui înlocuit.

 4. Fabric.

  Coșurile de rufe din țesătură vor fi completarea perfectă pentru interiorul original al unei băi mici. În gama noastră, veți găsi atât recipiente pastelate din bumbac organic în stil scandinav, cât și stiluri mai flamboaiante și mai îndrăznețe. Coșurile din material textil au o gamă largă de utilizări; în afara băii, le puteți folosi pentru a depozita jucării, eșarfe, pălării sau alte accesorii de uz casnic.

Depozitarea și spălarea în siguranță a hainelor

Sfaturi de specialitate

Atunci când alegeți un coș de rufe, merită să vă gândiți la o ventilație adecvată, mai ales pentru cei care locuiesc singuri sau cu două persoane care nu au nevoie ca rufele să fie spălate prea des.

Găurile din carcasa coșului de rufe și materialele naturale din care este confecționat ajută la menținerea unei circulații adecvate a aerului, protejând hainele și prevenind apariția mucegaiului. Gama largă de containere și saci pentru rufe ajută, de asemenea, la protejarea țesăturilor delicate împotriva deteriorării și a diferitelor tipuri de deformări ale rufelor.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile