Accesorii pentru lămpi

145 produse

Edison ar fi mândru de gama noastră de becuri și accesorii pentru lămpi! Mai ales că, atunci când a inventat primul bec în 1879, nu s-ar fi gândit niciodată că, chiar și peste 100 de ani mai târziu, acesta va fi o sursă de inspirație pentru designeri de renume mondial. Becurile decorative cu filamente originale, cu forme care amintesc de formele tradiționale, reprezintă o alternativă excelentă la lămpile cu pandantiv (mai ales în interioarele austere și în mansarde), arătând minunat atunci când sunt combinate cu o suspensie împletită din material textil sau cu un capac de bec de bijuterie. Cu toate acestea, pandantivele, suporturile pentru lămpi, suporturile pentru becuri sau soclurile de lampă sunt, mai presus de toate, completarea perfectă a abajururilor pentru lămpile de masă, pe picior sau suspendate. Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 3
Filtrele selectate:
NoutateÎncărcător Zafferano

319,71 lei

Încărcător Zafferano

Zafferano
 • Noutate
  Încărcător Zafferano

  319,71 lei

  Încărcător Zafferano

  Zafferano
Lampă Carmina

480,10 lei

Lampă Carmina

Umage
  Lampă Carmina

  480,10 lei

  Lampă Carmina

  Umage
Abajur pentru corpuri de iluminat Shade de fetru

240,59 lei

Abajur pentru corpuri de iluminat Shade de fetru

Umage
Suspensie pentru lampă Plus albă

14,97 lei

Suspensie pentru lampă Plus albă

Kafti(1)
Suport pentru lampă LED Linea

81,27 lei

Suport pentru lampă LED Linea

Seletti
Abajur Stream

585,96 lei

Abajur Stream

Ferm Living
  Abajur Stream

  585,96 lei

  Abajur Stream

  Ferm Living
Arată:

Nu sunteți sigur ce lampă să alegeți? Sau poate că niciunul dintre corpurile gata făcute nu vă satisface așteptările? Vă putem ajuta cu abajururi, socluri de lămpi, abajururi de lampă, baze de lampă, suporturi de lampă și becuriAbajururile, soclurile de lampă, suspensiile de lampă și soclurile de lampă, precum și becurile pot fi combinate pentru a crea lampa dvs. ideală.

Abajururi de lampă

Lămpi cu suspensie, lămpi în picioaredar și lămpi de perete sau lămpi de noptieră și de masă sunt elemente de design indispensabile care completează perfect orice amenajare interioară. Iluminatul joacă un rol important în fiecare spațiu. Cu ajutorul acesteia, puteți iluminatul joacă un rol semnificativ în orice spațiu. Corpurile de iluminat selectate în mod corespunzător pot evidenția elementele individuale ale interiorului și ascunde ceea ce nu ar trebui să fie vizibil la prima vedere. Acesta este motivul pentru care elementul cheie al fiecărei lămpi este abajurul, care influențează nu numai intensitatea, ci și difuzarea luminii și culoarea acesteia.

Abajururi pentru lămpi suspendate, abajururi pentru lămpi pe picior sau lămpi de masă - La FormAdore veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă construi singur lampa de vis. Abajururile oferite diferă în funcție de stil, dimensiune sau culoare. Veți găsi cu ușurință Veți găsi cu ușurință abajururi moderne, precum și cele care se vor potrivi cu designul interior mai tradițional.

Fie că aveți nevoie de un abajur pentru o lampă pe picior sau de un abajur pentru o lampă suspendată, există câteva reguli de urmat atunci când le alegeți. Este important să alegerea culorii potrivite. Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este funcția pe care doriți să o îndeplinească abajurul. Dacă doriți să să iluminați spațiul, optați pentru un abajur într-o culoare deschisă, Dacă doriți să introduceți o sursă de Dacă doriți să introduceți în interior o sursă de lumină atmosferică, optați pentru un abajur într-o culoare mai închisă. De asemenea, un abajur pentru o lampă pe picior, lampa de tavan sau lampă de birou ar trebui să designar trebui să corespundă cu alte elemente ale designului interior. Nu uitați, de asemenea, că abajurul și baza trebuie să formeze un întreg coerent. ar trebui să formeze un ansamblu coerent. De exemplu, un abajur pentru o lampă de noptieră nu ar trebui să fie prea mare, spre deosebire de o lampă de picior, care necesită un abajur mai mare.

Baza lămpilor

Iluminatul pe picior este format din două elemente de bază. Acestea sunt abajurul și soclul lămpii, cu ajutorul cărora puteți creați singur un corp de iluminat original. Veți găsi baze de lampă care diferă în funcție de stil și de tipul de materiale folosite, care sunt compatibile cu abajururile disponibile la noi.

Pandantive și socluri de lampă

Pentru a crea o lampă suspendată, nu veți avea nevoie doar de un abajur, ci și de o suspensie și de o căpătâiță. Pentru a completa setul alegeți, de asemenea, un beccu firul potrivit și bucurați-vă de o lampă suspendată frumoasă în camera de zi, sufragerie sau dormitor.

Becuri electrice

Alegerea becului este la fel de importantă ca și alegerea corpului de iluminat. Este cu becul cu care puteți ilumina cu precizie întreaga încăpere sau doar o parte selectată a acesteia, și cu abajurul potrivit, Cu ajutorul becului puteți ilumina cu precizie întreaga încăpere sau doar o parte selectată a acesteia și, cu un abajur ales corespunzător, puteți crea o atmosferă propice concentrării sau, dimpotrivă, relaxării și odihnei.

Becurile LED H7, E27 sau G80 sunt exemple de modele pe care le veți găsi în oferta noastră. Oferim atât becuribecuri, cât și pe cele decorativecare vă surprind prin forma, culorile și designul lor.

Becul cu LED se caracterizează prin o eficiență luminoasă ridicată și o durată de viață lungă. În plus, producția de becuri realizate cu ajutorul tehnologiei inovatoare LED tehnologie, nu se utilizează compuși nocivi, ceea ce le face sigure atât pentru sănătate, cât și pentru mediu.

Atunci când alegeți un bec pentru o lampă, în plus față de design, trebuie luați în considerare mai mulți parametri. Unul dintre ei este de a cumpăra bec cu firul corect. Becurile LED E27 sunt modelele cu cel mai popular tip de filet, care se potrivesc la majoritatea corpurilor de iluminat, dar oferim și modele mai puțin standard, cum ar fi becul LED H7, E12 sau E14. Un aspect important de luat în considerare este temperatura luminoasă a becului ales. Albul cald (2700-3600 K) este o alegere excelentă pentru interioarele relaxante, neutru (3700-4700 K) este cea mai universală culoare de lumină, care subliniază perfect caracterul interioarelor moderne, în timp ce albul rece (4800-11000 K) stimulează și favorizează concentrarea.Accesoriile pentru lămpi vă oferă posibilitatea de a vă crea propria lampă de tavan, de noptieră sau în picioare, unică în felul ei, care va sublinia în mod eficient caracterul designului interior și îi va conferi o expresie individuală.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile