Postere

16 produse

Un poster cool este... Opriți-vă, nu există o definiție a unui "poster cool"! Unii oameni preferă posterele amuzante, alții Scandinavii (minimaliste), iar alții vor agăța un un poster artistic al unui tablou. Același lucru este valabil și pentru spațiul pe care dorim să îl decorăm. Un poster diferit se va potrivi la camera de zi, iar un altul la bucătărie. Din fericire, alegerea este imensă la FormAdore!

Un poster nu este doar un o decorațiune de perete, ci și o modalitate excelentă de a vă exprima pe dvs. și propriile gusturi. Optimiștii vor adora afișele noastre posterele motivaționale, iar posterele alb-negru vor fi pe placul minimaliștilor care preferă un design mai degrabă auster. Alegeți postere tipografice, dacă doriți ca oaspeții dvs. să... înțeleagă rapid mesajul care este important pentru dumneavoastră :) Sau vreți să începeți căutarea afișului perfect în funcție de dimensiunile acestuia? Poți face și asta! Le avem pe cele mai populare, inclusiv postere de 30x40 și 100x70.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
Poster In Bauhaus We Trust

81,27 lei

Poster In Bauhaus We Trust

Cinqpoints
Suport pentru postere Bloomingville 19 cm din lemn

63,09 lei

Suport pentru postere Bloomingville 19 cm din lemn

Bloomingville
Poster Architecture Scale

88,75 lei

Poster Architecture Scale

Cinqpoints
Poster Bloomingville păun

47,05 lei

Poster Bloomingville păun

Bloomingville(1)
Poster Pritzker Prize

82,33 lei

Poster Pritzker Prize

Cinqpoints
  Poster Pritzker Prize

  82,33 lei

  Poster Pritzker Prize

  Cinqpoints
Poster White House

93,02 lei

Poster White House

Cinqpoints
  Poster White House

  93,02 lei

  Poster White House

  Cinqpoints
Poster L'Architecture Est Un Sport De Combat

93,02 lei

Poster L'Architecture Est Un Sport De Combat

Cinqpoints
2 buc.Postere Bogi 25,5 x 35 cm 2 buc.

95,17 lei

Postere Bogi 25,5 x 35 cm 2 buc.

Bloomingville
2 buc.Postere Aise 26 x 35 cm 2 buc.

95,17 lei

Postere Aise 26 x 35 cm 2 buc.

Bloomingville
Arată:

Posterele decorative sunt o alternativă excelentă la picturile tradiționale și o modalitate rapidă și ușoară de a metamorfoza un interior. Aceste tipuri de grafică însuflețesc un spațiu și reprezintă un decor excelent pentru interioarele moderne.

Posterele - decorațiuni moderne de perete

Posterele de perete sunt o decorațiune interesantă care este foarte populară de mult timp. Nu e de mirare - la urma urmei, posterele moderne sunt o modalitate rapidă și ușoară de a schimba designul interior și de a-i da un caracter original .

În oferta noastră veți găsi atât postere pentru casă, cât și pentru birou. O soluție care funcționează perfect în toate interioarele. Posterele pentru camera de zi și posterele pentru dormitor sunt cele mai căutate și selectate, dar aceste tipuri de grafică arată la fel de bine atârnate pe perete în hol, în birou și chiar în bucătărie sau în baie. De asemenea, sunt de remarcat decorațiunile de perete originale și interesante pentru copii, care cu siguranță vor împodobi tărâmul multor copii. Veți găsi atât postere înrămate, cât și postere neînrămate. Grafica este disponibilă într-o varietate de modele, culori și dimensiuni , printre care posterul 30x40 și posterul 100x70 sunt cele mai populare. Toate decorațiuni de perete au un lucru în comun - sunt de înaltă calitate. Posterele pe care le oferim sunt imprimate pe hârtie durabilă și de lungă durată , rezistentă la factori precum umiditatea, temperaturile ridicate sau lumina soarelui. Cu siguranță veți găsi decorațiuni de perete care vă vor decora interioarele într-un mod izbitor .

Postere alb-negru - postere moderne pentru camera de zi, dormitor, baie...

Albul și negrul sunt culori atemporale, care, atunci când sunt puse împreună, arată întotdeauna elegant și stilat. Posterele întreținute în aceste două culori, universale și neutre, sunt o propunere ideală pentru interioarele moderne, minimaliste, austere, dar nu numai. Caracterul clasic al posterelor alb-negru le face să se potrivească perfect și pentru încăperile dominate de culori vii și intense .

Datorită caracterului său atemporal, posterul alb-negru arată foarte bine în combinație cu postere în alte culori sau cu propriile fotografii. Afișele moderne păstrate în alb și negru sunt un decor minimalist, dar extrem de eficient, care va decora cu stil un perete din apartament, dar și din birou, bar sau restaurant.

Postere cu inscripții - un decor elegant pentru orice interior

Căutați o modalitate simplă de a vă schimba designul interior? Cu ajutor vin posterele cu inscripții la modă și de design, realizate cu atenție la detalii. O mare parte dintre acestea sunt postere motivaționale, care nu numai că au un rol decorativ deosebit, dar ne stimulează și creativitatea. Un poster scandinav cu un citat, o frază sau o inscripție inspirațională ne face să reflectăm, ne stimulează la acțiune și ne umple de energie pozitivă.

Acest tip de grafică este soluția perfectă pentru camera de zi sau pentru birou, dar și posterele ideale pentru birou pentru a încuraja echipa să lucreze și pentru a influența pozitiv eficiența angajaților. În plus, posterele cu litere motivaționale sunt perfecte pentru camera copiilor. Posterele motivaționale, inspiraționale și care dau putere de acțiune vor fi decorul perfect pentru interiorul unui copil. Un poster tipografic cu o legendă interesantă, care îndeamnă la reflecție, va pune pe toată lumea într-o dispoziție bună și va aduce o gură de aer proaspăt și originalitate în interior.

Posterele de artă - decorațiuni de perete interesante

Dacă sunteți în căutarea unei decorațiuni de perete cu motive originale și atrăgătoare sub formă de forme abstracte sau modele colorate, nu uitați să aruncați o privire la gama noastră de postere artistice. Printre acestea se remarcă posterele personalizate și semnate de designer Follygraph din colecția Zodiac Signs, care înfățișează aranjamentul stelelor dintr-un anumit semn, pe un fundal albastru și bleumarin. Acestea sunt o alegere excelentă pentru un dormitor, un birou sau camera unui adolescent. Posterele artistice înrămate vor decora orice perete din casa dvs. într-un mod elegant și stilat.

Postere botanice - decorațiuni de perete la modă

Postere botanice sunt o tendință foarte puternică în materie de amenajări interioare, făcând trimitere la minimalismul în stil scandinav, deoarece motivele vegetale se potrivesc de minune cu mobilierul din lemn sau cu textilele din bumbac sau in. Posterele minimaliste cu motive vegetale aduc multă prospețime, calm și armonie în încăpere.

Grafica cu frunze, flori sau palmieri funcționează bine în orice cameră. Sunt postere ideale pentru baie, bucătărie, dormitor sau camera de zi. Aceste tipuri de grafice vor înveseli și îmbogăți designul interior și vor fi o decorațiune de designer pentru pereții dumneavoastră. Postere scandinave cu un motiv vegetal, vor conferi interiorului un caracter original și atmosferic.

Postere de bucătărie - postere de perete pline de imaginație cu motive de bucătărie

Postere de bucătărie sunt decorațiuni de perete eficiente, cu care vă puteți decora rapid și eficient pereții. Posterele de perete pentru bucătării sunt grafice pline de imaginație care se referă tematic la mâncare. Imagini de postere cu fructe, legume sau dulciuri sunt doar câteva dintre propunerile noastre. În FormAdore veți găsi, de asemenea, postere care înfățișează tejghele de bucătărie, sfaturi practice privind timpul de pregătire a mesei, rețete de smoothie, precum și ghiduri de postere cu tipuri de cafea, ceai sau cuțite. Un poster pentru bucătărie este un decor deosebit care va conferi acestei încăperi un caracter unic, original și confortabil.

Harta lumii pentru perete - o idee pentru o decorațiune de perete interesantă

Hartă a lumii este o decorațiune de perete, care se va integra atât în decorul camerei de zi, cât și în cel al dormitorului, al biroului și al camerei copiilor. O hartă a lumii atârnată pe perete în camera unui copil va avea nu doar o funcție decorativă, ci și una educativă, servind cu siguranță ca ajutor de învățare. Pe de altă parte, o hartă a lumii atârnată pe perete în camera de zi sau în dormitor poate evoca amintiri din călătorii sau ne poate duce înapoi în timp în acele locuri din lume unde am petrecut momente plăcute și de neuitat.

O hartă a lumii atârnată pe perete este decorul de perete ideal pentru cei care iubesc călătoriile, sunt interesați de geografie sau pur și simplu caută soluții decorative originale pentru interiorul lor.

Decorați-vă spațiul cu postere la modă care vor adăuga un caracter unic oricărei încăperi.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile