Mobilă de gradină

15 produse

"Oaspete, stai sub frunza mea și odihnește-te". - Jan Kochanowski a scris cu secole în urmă și, deși au trecut mai multe secole, noi încă mai credem că este o idee bună. Dacă ai o grădină, o terasă sau un balcon, atunci apreciază-ți norocul și creează-ți un colț perfect pentru a te relaxa în natură! În gama FormAdore veți găsi tot ce aveți nevoie pentru acest proiect: scaune și fotolii de grădină, precum și mese de grădină din lemn, aluminiu sau plastic. La aceste mobilier de grădină de bază, puteți alege și alte piese: de exemplu, o bancă de grădină, un șezlong sau un hamac.

Nu vă place să stați la soare? Luați-vă un parasolar de grădină! Vreți să vă simțiți ca acasă în grădina dumneavoastră? Verifică gama noastră de covoare pentru terasă. Fie că sunteți în căutarea mobilierului de grădină din rattan, lemn sau aluminiu, veți găsi cu siguranță ceva care să vi se potrivească!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
Husă pentru hamac Headdemock

649,05 lei

Husă pentru hamac Headdemock

Fatboy
Hamac Path nisip

1127,02 lei

Hamac Path nisip

Ferm Living
  Hamac Path nisip

  1127,02 lei

  Hamac Path nisip

  Ferm Living
Hamac tip scaun Path Nest

782,71 lei

Hamac tip scaun Path Nest

Ferm Living
Hamac Cruz

729,25 lei

Hamac Cruz

Bloomingville
  Hamac Cruz

  729,25 lei

  Hamac Cruz

  Bloomingville
Arată:

Dacă vă place să vă relaxați și să vă destindeți pe terasă sau în grădină, este esențial să echipați aceste locuri cu scaune și fotolii de grădină confortabile, mese, șezlonguri de grădină, bănci și alte accesorii necesare pentru o leneveală fericită sub un nor. La FormAdore veți găsi tot ce aveți nevoie pentru grădina dumneavoastră.

Scaune și fotolii de grădină - pentru a vă întinde în confort

În timpul sezonului estival, ne place să ne petrecem timpul în aer liber - în grădini, pe balcoane și terase, care devin un loc de odihnă și relaxare. Totuși, pentru ca relaxarea în aer liber să fie cât de cât posibilă, trebuie să vă echipați livingul de vară cu mobilierul de grădină potrivit. Vă putem ajuta cu mobilier elegant, durabil și de lungă durată fotolii și scaune de grădină, care surprind prin diversitatea lor. Alegeți din scaune și fotolii pentru balcon și grădină, dar și scăunele, canapele de colț sau canapele confortabile poufuri de terasă. O ofertă interesantă include, de asemenea fotoliu gonflabilcare, datorită unui mecanism inteligent, nu trebuie de fapt să fie umflat. Relaxarea pe un scaun sau fotoliu de grădină va fi și mai plăcută dacă vom cumpăra pentru mobilierul nostru următoarele perne moi și decorative pentru scaunele de grădină, realizate din materiale de înaltă calitate..

Mobilier de grădină modern - bănci și canapele elegante

Atunci când ne confruntăm cu alegerea mobilierului pentru grădină, merită să ne uităm mai atent la băncile de grădină, pe care le putem amplasa cu succes atât pe terasă, cât și pe balcon.
Disponibil la FormAdore canapele și bănci de grădină sunt realizate confecționate din materiale durabile și rezistente la intemperii, sunt ușor de curățat, și, în plus încântă prin designul lor atemporal, ele oferă o calitate de neegalat confort de utilizare și un aspect frumos. Aruncați o privire la băncile din lemn cu aspect estetic sau la banca originală în formă de... câine. Canapele și băncile de grădină sunt locuri confortabile pentru a vă relaxaîn aer libersinguridar și alături de cu familia sau cu prietenii, pentru că sunt capabile să găzduiască mai multe persoane, ocupând în același timp mai puțin spațiu. Pentru o ședere și mai confortabilă, merită completați băncile de grădină cu bănci moi și confortabile. perne de grădină.

Mese de grădină - durabile și de lungă durată

Pe balcon sau pe terasă, pe lângă scaune sau o canapea, nu poate lipsi o masă pe care să luați masa, să așezați o ceașcă de cafea sau să puneți jos o carte pe care o citiți. În FormAdore veți găsi o selecție largă de mese de grădină mici și mari, rotunde și dreptunghiulare, care sunt realizate din diferite materiale. Mici ca dimensiuni, moderne și economice ca formă mese de grădină din metal sunt ideale pentru pe balcon. Pe de altă parte mari și stabile mese de grădină din lemncare sunt rezistente la condițiile meteorologice dure sunt alegerea ideală pentru grădină. De asemenea, veți găsi ușoare, durabile și ușor de curățat mese de grădină din plastic. Cu siguranță veți alege produsul de vis care să se potrivească gusturilor și nevoilor dumneavoastră.

Șezlonguri de grădină - confortabile și convenabile

Vă place să vă relaxați la soare? Sau preferați să vă așezați la umbră, sub un copac, pentru a vă citi cartea preferată? Oricare ar fi opțiunea pe care o alegeți, un lucru este sigur - aveți nevoie de un șezlong robust și confortabil. aveți nevoie de un șezlong robust și confortabil! Dintre opțiunile disponibile, următoarele sunt foarte populare din lemn șezlonguri de grădină din lemn, care sunt stabile și întreținute corespunzător, vor rezista mulți ani. În plus, designul lor se potrivește perfect într-o varietate de seturi de grădină, făcând astfel ca amenajarea grădinii să fie coerentă și plăcută din punct de vedere estetic. În timp ce prezentăm oferta acestui tip de mobilier, este, de asemenea, dificil să nu menționăm șezlongurile originale și ingenioase de la Seletti în stilul unui scaun italian din perioada postbelică. Aceste modele vor fi cu siguranță pe placul iubitorilor de design de modă veche cărora le place să încalce convențiile.

Mobilier de grădină din aluminiu, mobilier de grădină din lemn, mobilier de grădină din rattan ...

Mobilierul de grădină disponibil la FormAdore diferă în ceea ce privește dimensiunea, culoarea, stilul și, de asemenea, materialul folosit. Următoarele sunt foarte populare mobilier de grădină din lemn caracterizată prin durabilitate, rezistență și stabilitate. Un scaun, o masă sau un șezlong sunt mobilier de grădină practic și plăcut din punct de vedere estetic, Acestea trebuie să fie îngrijite corespunzător. Numai atunci ne vor servi intacte timp de mulți ani. Mobilier din lemn mobilierul din lemn necesită îngrijire, impregnare și întreținere periodică.

O propunere interesantă este mobilierul de grădină din rattan, care încântă cu designul tradițional și construcția traforată. Avantajul lor este că sunt confortabile, plăcute la atingere și ușoare, ceea ce le face ușor de mutat dintr-un loc în altul. În plus, mobilierul din rattan poate fi vopsită într-o varietate de culori, astfel că veți găsi nu doar propuneri de rattan bej, ci și negru sau negru și bej. Mobilier de grădină realizat din materialul natural rattan, va îmbunătăți designul oricărui balcon sau terasă..

Din oferta FormAdore nu putea lipsi și mobilier de grădină din aluminiucare vor fi cu siguranță pe placul susținătorii designului modern și minimalist. Puteți alege între mobilier de grădină din aluminiu alb, negru sau chiar roșu și galben. Mobilierul din aluminiu este construită solid, durabilă și rezistentă la la deteriorări mecanice și la condiții meteorologice nefavorabile. La fel ca și mobilierul din rattan acestea cântăresc foarte puținceea ce le face foarte ușor de mutat. Acest alegere ideală pentru grădină, terasă și balcon.

Un hamac - o garanție a relaxării fericite sub un nor

O dulce leneveală în grădină? Doar pe un hamac! Garantează o relaxare fericită, posibilitatea de a trage un pui de somn după-amiaza sau de a citi o carte în timp ce ești înconjurat de natură și de cântecul păsărilor. Robust, durabil, dar și atrăgător prin designul și culorile lor.hamace sunt accesorii care Hamacul este un accesoriu indispensabil pentru grădina dumneavoastră. Dacă visați la un hamac, dar nu aveți spațiul necesar pentru a-l agăța în grădină - avem vești bune pentru dumneavoastră! În FormAdore veți găsi modele în picioare cu un cadru special, datorită căruia puteți puteți amplasa hamacul oriunde în grădina dvs. Hamacul de grădină va deveni cu siguranță locul preferat al tuturor în casă.

Umbrele de grădină robuste și stabile

Doriți să luați o pauză în grădină, dar soarele puternic și arzător nu vă permite acest lucru? Atunci de ce nu folosiți umbrele de soare robuste și estetice umbrele de grădină, care în mod eficient protejează eficient de razele soarelui, oferind un răgaz de căldură și permițându-vă să și permițându-vă să vă bucurați pe deplin de farmecul zilelor de vară. În FormAdore veți găsi umbrele rotunde și pătrate, din lemn, dar și din plastic, umbrele de grădină mari și puțin mai mici, dar și huse și baze stabile pentru a menține umbrela la locul ei. Așezați în grădina dvs. O umbrelă de grădină elegantă și funcțională, umbrela de grădină nu numai că oferă o umbră plăcută și blochează razele soarelui, scăzând astfel temperatura, dar constituie și un un element interesant, decorativ și care atrage atenția asupra al întregului decor al grădinii.

Covoare pentru terasă - la modă și cu stil

Primăvara și vara sunt anotimpuri propice petrecerii timpului în aer liber, așa că merită să ne asigurăm că terasa arată la fel de frumos și elegant ca și celelalte încăperi ale casei. Acesta este motivul pentru care unul dintre elementele pe care nu ar trebui să lipsească de pe balconul tău este un covor. Bineînțeles, nu poate fi un covor obișnuit, precum cel care îți împodobește livingul sau dormitorul. Un covor pentru balcon, la fel ca și mobilierul de grădină, trebuie să fie confecționat din din materiale durabile și robuste, rezistente la umiditate sau la razele dure ale soarelui. Disponibil în FormAdore covoare de terasă nu se caracterizează doar prin durabilitate ridicată și rezistență la condițiile meteorologice schimbătoare, în plus încântă prin designul lor original.. Veți găsi cu siguranță ceva perfect pentru dumneavoastră!

Decorează-ți terasa sau balconul cu Form Factory pentru a te bucura pe deplin de relaxarea în aer liber în confortul grădinii tale.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile