Umidificatoare

14 produse

Prea uscat? Prea rece? Sau poate că mirosul, ca să spunem așa, nu este cel potrivit? Designul nu se preocupă doar de accesorii frumoase, ci și de a ne face să ne simțim bine din punct de vedere fizic în interioarele noastre. Iarna, din cauza încălzirii puternice, ne luptăm adesea cu un aer prea uscat în camerele în care dormim.

Aici vin în ajutor umidificatoarele de aer moderne, care nu se caracterizează doar prin utilizarea tehnologiei moderne (umidificatoare cu ultrasunete), ci și printr-un design frumos, minimalist, care poate fi folosit în orice interior modern. Gama noastră de produse include, bineînțeles, cele mai populare umidificatoare cu evaporare, dar asta nu este tot. Printre produsele disponibile în această categorie se numără și aromatizatoarele și umidificatoare cu uleiuri, care se vor ocupa, de asemenea, de parfumurile plăcute din încăperile locuințelor noastre.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
Odorizant de cameră Milano Plus

395,62 lei

Odorizant de cameră Milano Plus

Soehnle
Dezumidificator de aer Albert

2992,90 lei

Dezumidificator de aer Albert

Stadler Form
Arată:

Aerul uscat din casă are un efect negativ asupra sănătății și bunăstării noastre. Este indicat ca umiditatea aerului acasă sau la birou să oscileze între 40-60%. Nivelul de umiditate la domiciliu poate fi măsurat cu ușurință cu un dispozitiv precum un higrometru. Cu toate acestea, umiditatea optimă din apartament poate fi menținută cu ajutorul unui dispozitiv funcțional, cum ar fi un umidificator de aer. Ce umidificator de aer ar trebui să aleg?

Umidificator de aer - pe care să îl alegeți?

Cea mai eficientă modalitate de a menține nivelul corect de umiditate în locuință este utilizarea unui umidificator de aer care produce vapori de apă și umidifică astfel încăperea. Umidificatoarele de aer disponibile la FormAdore diferă prin principiul lor de funcționare. Aflați despre toate tipurile lor și despre cum să umidificați aerul din camera dumneavoastră.

  • Umidificatoare cu abur

Umidificatoarele cu aburi sunt echipate cu un încălzitor care încălzește apa astfel încât din aparat să iasă aburi. Avantajul incontestabil al acestor dispozitive este designul lor simplu și prețul scăzut. Datorită temperaturii ridicate necesare pentru a genera abur, putem fi siguri că orice bacterie care se acumulează în rezervorul de apă este distrusă. Datorită acestui fapt, umidificatoarele cu aburi sunt foarte igienice. În plus, nu sunt necesare componente suplimentare, cum ar fi filtrele, pentru buna lor funcționare, ceea ce se traduce prin costuri de funcționare mai mici.

Umidificatoarele cu ultrasunete folosesc undele ultrasonice pentru a sparge moleculele de apă, ceea ce duce la producerea unei cete umidificatoare de abur. Acestea au avantajul unui consum redus de energie, al unei eficiențe ridicate și al unei funcționări silențioase, deși trebuie remarcat faptul că ultrasunetele pot fi auzite de animale și le pot provoca suferință sau iritare.

Umidificatoarele evaporative sunt compuse dintr-un rezervor de apă, un cartuș de umidificare și un ventilator. Acest tip de dispozitiv aspiră aerul, apoi îl trece printr-un covor de evaporare, în urma căruia emite o ceață umidificatoare fină. Fenomenul de evaporare este considerat cea mai naturală metodă de umidificare a aerului. Umidificatoarele evaporative sunt eficiente, igienice și consumă puțină energie electrică.

Umidificatoarele cu aromă sunt dispozitive cu ajutorul cărora ne putem bucura nu doar de un aer umidificat, ci și de un aer frumos parfumat, totul datorită uleiurilor esențiale care pot fi adăugate în acest tip de umidificator.

În gama noastră, veți găsi și dispozitive care combină funcția de purificare a aerului și cea de umidificare. Purificatoarele de aer cu umidificator nu numai că filtrează aerul, dar asigură și un nivel corect de umiditate.

Un umidificator este cel mai eficient, dar nu singurul, mod de a menține nivelul corect de umiditate în casă. Pentru mai multe modalități de a umidifica aerul, consultați FA Magazine: Aer uscat în casă? Vă sugerăm cum să îl umidificați

Care este cel mai bun umidificator?

Un umidificator bun ar trebui să fie eficient, dar silențios, sigur de utilizat, rezistent la contaminare și ușor de utilizat. De asemenea, merită să acordați atenție designului dispozitivului, care trebuie să fie plasat într-o poziție proeminentă în interior pentru a-și îndeplini bine funcția. În FormAdore veți găsi o gamă largă de umidificatoare de aer care se caracterizează nu numai prin manopera de înaltă calitate și parametrii mari, ci și printr-un design interesant și original, datorită căruia puteți asorta cu ușurință modelul de umidificator la decorul interior.

Și, în final, mai avem un sfat. Mulți oameni se întreabă ce fel de apă să aleagă pentru umidificatorul lor pentru a se asigura că dispozitivul funcționează corect. Ne grăbim deja să răspundem la această întrebare. Apa distilată sau apa de osmoză inversă este cea mai bună pentru umidificatoarele cu ultrasunete.Apa de la robinet poate fi folosită cu umidificatoare cu evaporare și cu evaporare , dar este recomandabil să o filtrați mai întâi.

Ce purificator de aer ar trebui să aleg? Cum umidificați aerul din casă? Răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite în FA Magazine: Respirați adânc! Umidificatoare și purificatoare de aer pentru casă.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile