Lămpi de perete

221 produse

În trecut, lampa de perete obișnuia să însemne o lampă în picioare alimentată de un rezervor de combustibil, dar în zilele noastre s-au schimbat multe, iar lampa de perete este denumită lampă de perete. Această lampă discretă poate face față oricărei sarcini! Ea oferă o lumină atmosferică punctuală sau difuză și este perfectă pentru hol, scări, dar și pentru baie sau ca lampă deasupra oglinzii. Lămpile de perete pentru dormitor pot fi folosite cu succes și ca lampă de noptieră! Lămpile de perete cu brațe lungi vor ilumina decorul ales.

În gama noastră veți găsi atât lămpi de perete negre, cât și lămpi de perete în toate culorile curcubeului. Alegeți dintre lămpi de perete pentru copii, lămpi de perete elegante, lămpi de perete în stil loft... orice vă vine în minte! orice vă vine în minte! Iar dacă doriți să iluminați fațada casei dvs., consultați selecția noastră de lămpi de exterior.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 4
Filtrele selectate:
NoutateAplică Desk 18 cm bronz antic

596,66 lei

Aplică Desk 18 cm bronz antic

House Doctor
NoutateAplică Norm neagră

669,37 lei

Aplică Norm neagră

House Doctor
 • Noutate
  Aplică Norm neagră

  669,37 lei

  Aplică Norm neagră

  House Doctor
NoutateAplică Flola 19 cm bronz antic

669,37 lei

Aplică Flola 19 cm bronz antic

House Doctor
NoutateAplică Flola 51 cm bronz antic

789,12 lei

Aplică Flola 51 cm bronz antic

House Doctor
NoutateAplică Desk 31 cm bronz antic

1006,19 lei

Aplică Desk 31 cm bronz antic

House Doctor
Lampă de perete Hübsch 48 cm nisipie

577,41 lei

Lampă de perete Hübsch 48 cm nisipie

Hübsch
Aplică Mushroom

750,63 lei

Aplică Mushroom

Seletti
  Aplică Mushroom

  750,63 lei

  Aplică Mushroom

  Seletti
Aplică Hübsch 990915

769,88 lei

Aplică Hübsch 990915

Hübsch
  Aplică Hübsch 990915

  769,88 lei

  Aplică Hübsch 990915

  Hübsch
Aplică Onyx

961,28 lei

Aplică Onyx

Kaspa
  Aplică Onyx

  961,28 lei

  Aplică Onyx

  Kaspa
Lampă de perete Hübsch 991203

721,76 lei

Lampă de perete Hübsch 991203

Hübsch
Aplică Hübsch 991110

463,00 lei

Aplică Hübsch 991110

Hübsch
Arată:

Lămpile de perete sunt completarea perfectă a lămpilor de tavan și a lămpilor suspendate, jucând un rol de accent și de iluminare. Sunt funcționale, uimitoare prin designul lor, luminează perfect interioarele, contribuind în același timp la crearea unei ambianțe unice și inimitabile.

Lămpile de perete - o sursă de lumină funcțională și decorativă

Lămpile de perete surprind prin forma, forma și designul lor. Sunt corpuri de iluminat relativ mici, dar cu ajutorul cărora puteți aspectul interiorului dvs. poate fi schimbat radical cu ajutorul lămpilor de perete. Lămpile de perete pot fi utilizate pentru a împărți vizual un interior în zone, de exemplu, împărțiți o zonă de relaxare într-o cameră de zi spațioasă prin montarea unor lămpi de perete pe lateralele canapelelor sau fotoliilor, iluminați o galerie de tablouri de pe perete, o oglindă din baie, o scară sau pur și simplu decorați un perete gol.

De asemenea, cheia valoarea decorativă a lămpilor de perete. Veți găsi atât lămpi de perete moderne, cât și lămpi de perete minimaliste, lămpi de mansardăcât și aplice de perete surprinzătoare prin tipul de decorațiuni aplicate, care completează perfect interioarele amenajate în stil retro sau glamour. Indiferent de lampa de perete pe care o alegeți - un lucru este sigur. Lumina emisă de acestea va emisă de acestea va sublinia decorul oricărui interior și va contribui la atractivitatea și originalitatea acestuia.

Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că, în cazul lămpilor de perete, nu doar designul este important, ci și direcția sursei de lumină. Lumina unei lămpi de perete îndreptată în sus va mări optic spațiul. Lămpile de perete cu abajurcare luminează în jos, oferind o lumină difuză, ușor umezită, face ca interiorul fac ca interiorul să pară ușor mai jos, dar în același timp introduc o atmosferă extrem de intimă și confortabilă.

În plus, se subliniază că lămpile de perete instalate în livinguri, dormitoare și camere de copii, adică în interioarele în care ne odihnim, ar trebui să emită o lumină discretă, subtilă, care să conducă la relaxare. Pe de altă parte, o lampă de perete pentru baie deasupra unei oglinzi sau lămpile de perete instalate de-a lungul unui pasaj, de exemplu, într-un coridor lung sau pentru a ilumina o scară, ar trebui să genereze o lumină mai intensă. ar trebui să genereze o lumină mai puternică.

Lămpile de perete pentru dormitor - completarea ideală a corpurilor de iluminat din tavan

Lămpile de perete instalate în dormitor reprezintă o soluție extrem de funcțională. Lumina blândă și subtilă care provine de la lămpile de perete poate fi folosită ca lumină de noaptepermițându-vă să citiți confortabil cartea preferată înainte de culcare sau să vă treziți confortabil și în siguranță în timpul nopții. Lămpi de perete pentru dormitoare oferă suficientă lumină, sunt un decor deosebit, completând designul oricărui interior, și în același timp ele ajută și la crearea unei atmosfere confortabile, intime și relaxante.Lămpi de perete negre lămpile de perete negre sunt alegerea ideală pentru un dormitor modern, minimalist, în timp ce lămpile aurii, bogat decorate, se vor încadra perfect în caracterul interioarelor în stil glamour.

Lămpile de perete pentru băi - o modalitate ideală de a ilumina interiorul

Plafon Un plafar sau o altă lampă de tavan nu va putea ilumina bine baia și oglinda acesteia, îngreunând diverse sarcini de îngrijire. Prin urmare, este recomandabil să dotați acest interior cu lămpi de perete pentru baie. Iată care sunt cele mai bune lămpi de perete deasupra oglinziiCea mai bună opțiune este utilizarea lămpilor de perete deasupra oglinzii, care pot fi montate de o parte și de alta a oglinzii și care asigură o iluminare perfectă a feței. În funcție de dimensiunea oglinzii, puteți lua în considerare și instalarea unei lămpi de perete direct deasupra oglinzii. Atunci când alegeți o lampă de perete pentru baie, trebuie să verificați dacă lampa de perete care vă interesează veioza de perete care vă interesează este fabricată din materiale durabile și de lungă durată, rezistente la umiditate și rugină.

Lămpile de perete pentru exterior - ideale pentru iluminarea casei dvs.

Lămpi de perete pentru exterior au în primul rând calități practice. Ele îmbunătățesc confortul și confortul proprietății și au un efect pozitiv asupra aspectului clădirii și a siguranței în jurul casei..

Este important de reținut faptul că o lampă de perete de exterior este expusă la condiții meteorologice nefavorabile, astfel încât, lampa de perete lor corpurile de iluminat trebuie să fie fabricate în mod robust și să fie rezistente la deteriorări. O lampă de perete destinată utilizării în exterior trebuie să aibă o o carcasă etanșă, care să împiedice pătrunderea apei sau a murdăriei în interior.

 

Lămpile de perete pentru copiiLămpile de perete pentru baie deasupra oglinzii, fără fir și lămpi de exterior și multe alte lămpi de perete în diverse modele, o selecție largă pe care o veți găsi în FormAdore, vă vor permite să introduceți în interioarele dvs. un iluminat funcțional, punctual, suplimentar și decorativ.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile