Albume foto

60 produse

Fotografiile din copilărie, fotografiile evenimentelor importante și ale călătoriilor sunt cronica noastră privată a celor mai mari victorii și, uneori, a celor mai mari eșecuri în materie de modă. Cu toate acestea, nu uitați că totul se întoarce, poate că fotografiile jenante din trecut vă pot dovedi astăzi simțul tendințelor? Așadar, nu ezitați, faceți-vă developarea fotografiilor! Fie că este vorba de 10x15, 13x18 sau 15x21 cm - nu contează, la noi veți găsi cu siguranță albumul foto potrivit pentru fiecare format. Credeți-ne pe cuvânt: nu există nicio șansă să ajungeți la toate fotografiile stocate pe computer, dar sunt șanse mari să parcurgeți albumul sau cartea de amintiri de mai multe ori. Puteți alege un album foto lipit, un album tradițional cu buzunare, chiar și o cutie foto. Cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
500 bucNoutateStickere pentru fotografii Printworks 500 buc

42,76 lei

Stickere pentru fotografii Printworks 500 buc

Printworks
Album foto Memories

206,37 lei

Album foto Memories

Design Letters(1)
    Album foto Memories

    206,37 lei

    Album foto Memories

    Design Letters(1)
Album foto Uni Classic Wedding Edition

201,02 lei

Album foto Uni Classic Wedding Edition

Semikolon(2)
Album foto Uni Leporello Wedding Edition vertical

78,06 lei

Album foto Uni Leporello Wedding Edition vertical

Semikolon
Album foto Classic Event de nuntă

176,43 lei

Album foto Classic Event de nuntă

Semikolon
Album foto Printworks Happy Times

267,30 lei

Album foto Printworks Happy Times

Printworks
Album foto Uni Classic XL de nuntă

427,71 lei

Album foto Uni Classic XL de nuntă

Semikolon
Arată:

Albume și cutii foto

În magazinul nostru veți găsi diferite tipuri de albume foto: albume foto tradiționale cu buzunare, albume foto negre în stil retro, în care fotografiile sunt atașate cu autocolante speciale de colț, precum și albume foto pliabile legate cu o panglică fermecătoare.

Sfaturi de specialitate

O alternativă interesantă la albume sunt cutiile foto decorative, care funcționează bine și ca modalitate de depozitare a fotografiilor.

Vă sugerăm albume și cutii foto de la marca germană Semikolon, cunoscută pentru designul său simplu și paleta bogată de culori. Un sistem de culori special conceput permite extinderea continuă a colecției cu noi produse: caiete, dosare, culegători. Ca urmare, produsele companiei formează seturi armonioase, pe care le veți aprecia pe deplin atunci când le veți prezenta pe un raft sau într-o vitrină.

Printre albumele foto oferite de magazinul nostru, veți găsi atât albume mari, cusute manual, cu coperți tapițate cu țesătură în modele delicate și culori pastelate, cât și modele mai mici, albume pentru fotografii în format 10 x 15 cm și cutii dotate cu un capac cu panglică și o fereastră pentru fotografia preferată. Avantajul produselor prezentate aici este că sunt disponibile într-o gamă largă de culori și dimensiuni, permițându-vă să vă creați o arhivă foto privată cu un design uniform.

Accesorii utile vor fi autocolantele de colț, care vă permit să fixați fotografiile în albumele foto tradiționale lipite. Acestea sunt disponibile în negru, auriu și crem, astfel încât să poată fi asortate la oricare dintre albumele disponibile. De asemenea, albumele noastre sunt prevăzute cu buzunare suplimentare pentru depozitarea filmelor, a CD-urilor foto sau a micilor suveniruri.

Sfaturi de specialitate

Atunci când alegeți un album, acordați atenție calității construcției - la urma urmei, acesta este menit să dureze ani de zile!
Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile