Curățenie în bucătărie

219 produse

Bucătăria nu este o încăpere care poate fi numită piesa de rezistență a casei. Cu toate acestea, ne dorim ca aceasta să strălucească de curățenie. La urma urmei, este adesea locul unde se termină toate petrecerile. Prin urmare, vă sugerăm cum să păstrați bucătăria ordonată și care sunt accesoriile de curățenie care reprezintă un must-have absolut pentru bucătărie.

Pentru a vă păstra bucătăria ordonată, aveți nevoie de o calitate bună cârpe și la îndemână perii și perii de frecat. Merită, de asemenea, să vă echipați cu un echipament eficient de produse de curățare (de exemplu, pentru curățarea oalelor din oțel). Nu ne păstrăm bucătăriile ordonate doar în vacanță, ci și zilnic. De aceea, ar trebui să aveți întotdeauna măturător! Bucătăria este un loc care produce multe deșeuri, inclusiv deșeuri biologice. Resturile de mâncare ar trebui să ajungă în recipiente speciale compostoare de casă. În FormAdore găsiți toate accesoriile de care aveți nevoie pentru curățarea bucătăriei!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 4
Filtrele selectate:
Perie și făraș Eva Solo

359,27 lei

Perie și făraș Eva Solo

Eva Solo
2 buc.Lavete mari de bucătărie Maci 45 x 70 cm 2 buc.

168,95 lei

Lavete mari de bucătărie Maci 45 x 70 cm 2 buc.

Bloomingville
2 buc.Lavete mari de bucătărie Playful 50 x 70 cm colorate 2 buc.

Preț nou:100,89 lei 
Preț vechi:118,69 lei Reducere:-15%

Lavete mari de bucătărie Playful 50 x 70 cm colorate 2 buc.

Hübsch
2 buc.NoutateLavete mari de bucătărie Chef 55 x 75 cm negre 2 buc.

Preț nou:113,61 lei 
Preț vechi:133,66 lei Reducere:-15%

Lavete mari de bucătărie Chef 55 x 75 cm negre 2 buc.

House Doctor
Detergent de vase Simplehuman Citrus Blossom 1 l

100,51 lei

Detergent de vase Simplehuman Citrus Blossom 1 l

Simplehuman
NoutateGăletușă Humdakin 5 l

133,66 lei

Găletușă Humdakin 5 l

Humdakin
 • Noutate
  Găletușă Humdakin 5 l

  133,66 lei

  Găletușă Humdakin 5 l

  Humdakin
2 buc.NoutateLavete mari de bucătărie Bihar 30 x 30 cm negre 2 buc.

67,36 lei

Lavete mari de bucătărie Bihar 30 x 30 cm negre 2 buc.

House Doctor
Compostor Campo

223,48 lei

Compostor Campo

Joseph Joseph(3)
  Compostor Campo

  223,48 lei

  Compostor Campo

  Joseph Joseph(3)
Perie și făraș Good Grips

59,88 lei

Perie și făraș Good Grips

Oxo(12)
Aspirator Alessi SG67

846,86 lei

Aspirator Alessi SG67

Alessi(2)
  Aspirator Alessi SG67

  846,86 lei

  Aspirator Alessi SG67

  Alessi(2)
Perie și făraș Icon Broom

585,96 lei

Perie și făraș Icon Broom

Ferm Living
Perie pentru legume Cuisipro

36,25 lei

Perie pentru legume Cuisipro

Cuisipro(1)
Perie pentru aparate de bucătărie Good Grips 4 în 1

49,19 lei

Perie pentru aparate de bucătărie Good Grips 4 în 1

Oxo(1)
Mănuși pentru spălarea legumelor Mastrad

45,87 lei

Mănuși pentru spălarea legumelor Mastrad

Mastrad(1)
Compostor Compo

223,48 lei

Compostor Compo

Joseph Joseph(1)
  Compostor Compo

  223,48 lei

  Compostor Compo

  Joseph Joseph(1)
Racletă pentru plită cu inducție Polito

80,19 lei

Racletă pentru plită cu inducție Polito

Gefu
Perie pentru curățarea carafelor Basic

53,45 lei

Perie pentru curățarea carafelor Basic

WMF(1)
Arată:

Ordinea în bucătărie

La FormAdore găsești tot ce ai nevoie pentru a păstra curățenia! Accesoriile moderne de curățenie pe care le oferim vor face ca aranjarea domestică să fie ușoară și plăcută, iar casa ta va străluci ca niciodată.

Cârpe de bucătărie - indispensabile în fiecare casă

Cârpe cârpe de curățenie sunt un accesoriu practic pentru. Acestea ușurează sarcinile de curățenie de zi cu zi, Sunt ideale pentru a șterge vasele, pentru a curăța ferestrele sau pentru a șterge praful. Există trei tipuri de cârpe din care puteți alege. Cârpe de bucătărie din bumbac sunt cel mai popular tip de cârpe de bucătărie. Acestea sunt durabile, rezistente la căldură și plăcute la atingere. Pânza de bumbac are o excelentă higroscopie proprietăți higroscopiceceea ce o face ideală pentru a șterge vasele, dar și ca cârpă pentru sticlă sau pentru praf. Pe de altă parte cârpele de bucătărie din inîn comparație cu cârpele din bumbac, sunt chiar mai absorbante! O cârpă de in poate absorbi până la 25 % din apă, rămânând în același timp uscată, ceea ce face mult mai ușoară păstrarea curățeniei în bucătărie. În plus, o cârpă de bucătărie realizată din in se usucă foarte repedeși, prin urmare, nu favorizează înmulțirea microorganismelor. Ultimul tip de cârpe necesare pentru curățenie sunt cârpele de șters praful realizate din microfibre. Datorită construcției lor inovatoare, acestea nu deplasează praful dintr-un loc în altulci îl rețin în structura lor. Este, de asemenea, cârpa ideală pentru ferestre și alte suprafețe de sticlă, deoarece nu lasă urme.

Peria de curățat - o piesă de echipament esențială pentru curățarea casei

Peria de curățat este un element indispensabil în fiecare bucătărie! În FormAdore veți găsi mai multe modele perii și perii de curățatcare variază în funcție de utilizare și care facilitează curățenia zilnică în bucătărie. O perie cu vârf dur este ideală pentru toți cei care s-au săturat de resturile de mâncare uscată încăpățânate și greu de îndepărtat. Pe de altă parte peria de frecat îngustă profilată este un aparat de curățare indispensabil pentru curățarea bucătăriei. este indispensabilă pentru curățarea murdăriei din crăpături, colțuri și locuri greu accesibile. De asemenea, nu puteau lipsi de la FormAdore nici următoarele perii de curățare ingenioasepentru a face curățenia de zi cu zi mai confortabilă și mai plăcută. Una dintre ele este o perie de spălat vase comodă și practică, dotată cu un mic recipient cu pompă care distribuie cantitatea potrivită de lichid de spălat vase. Veți găsi și perii pentru curățarea tacâmurilor, legumelor, ciupercilor, a chitului sau a grătarelor și prăjitoarelor electrice.

Mopată și lopată de praf - accesoriile de curățenie indispensabile pentru fiecare casă

Lopată și lopată de praf este un accesoriu de curățenie indispensabil în gospodărie, care este un ajutor de nădejde în lupta noastră cu praful și firimiturile. Poiana și hârlețul sunt ustensile de curățenie funcționale fabricate din materiale de înaltă calitate, durabile și incasabileAcest lucru înseamnă că, odată achiziționate, hârlețul și praful vor dura mulți ani. Peria și praful sunt accesorii de curățenie casnică Peria și praful au margini joase pentru a îmbunătăți colectarea prafului, praful și petele de pe podea, dar nu numai. De asemenea, veți găsi perii de prafcare abordează murdăria, chiar și din locurile greu accesibile. Poiana cu măturătoare este folosită în primul rând pentru curățenie, dar trebuie subliniat faptul că modelele disponibile la FormAdore, modelele disponibile la FormAdore nu sunt lipsite de un aspect interesant, estetic.

Fiți ecologic! Așezați un compostor de casă în bucătărie

Un compostor în casă este o soluție excelentă pentru a reduceți cantitatea de deșeuri pe care o aruncați la gunoi. Nu aveți nevoie de un spațiu mare, dedicat, pentru a-l amplasa. Compozitorul de casăeste suficient de mic pentru a încăpea pe un balcon mic. pe un balcon micsau chiar în dulapul de sub chiuveta din bucătărie. Dacă vă decideți pentru un astfel de aparat pentru bucătăria dvs. nu trebuie să vă faceți griji în privința mirosurilor neplăcute, deoarece compostorul de bucătărie modern este echipat cu un filtru de carbon pentru a neutraliza mirosurile neplăcute și are o trapă etanșă pentru a preveni mirosurile. echipat cu un filtru cu cărbune pentru a neutraliza mirosurile neplăcute și o trapă sigilată pentru a preveni răspândirea mirosurilor neplăcute. pentru a preveni răspândirea aromelor neplăcute. Puteți alege între un compostor pentru compostor de bucătărie din oțel și plasticdisponibil în diferite forme și capacități. Atunci când alegeți un anumit model, acordați atenție, dacă are un mâner pentru a putea fi transportat cu ușurință.

Cum să faci mai ușoară curățenia în gospodărie? Dotați-vă cu produse de curățenie casnică!

O cârpă potrivită sau un maturator de bună calitate nu sunt suficiente pentru a vă curăța casa într-o clipită. Aveți nevoie și de produse de curățeniecare pot face față tuturor tipurilor de mizerie și murdărie. Cu ajutorul acestora, veți putea să vă curățați perfect casa, fără a lăsa dungi sau urme inestetice pe echipamente sau suprafețe. Printre articolele pentru curățarea locuinței dvs. veți găsi atât produse pentru îngrijirea lemnului, a oțelului inoxidabil și a altor suprafețePrintre produsele de curățare a casei, veți găsi atât produse pentru lemn, oțel inoxidabil, cât și pentru alte suprafețe, cum ar fi sticla, care se curăță cel mai bine cu cârpe de praf din microfibre.

Pânza, peria, mătura de șters praful și produsele de curățat sunt ajutoare de încredere, cu ajutorul cărora curățenia în gospodărie va înceta în sfârșit să mai fie o problemă și o corvoadă!

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile