Lămpi de tavan

437 produse

În magazinul FormAdore știm că poți avea un tavan neuniform, dar poți la fel de bine să ai unul uniform, calm și extravagant.... Îl poți avea așa cum îți dorești! De aceea, în gama noastră de plafoniere găsești de toate: atât suspendate de mari dimensiuni, inclusiv candelabre impresionante, care sunt perfecte ca lămpi de masă, cât și plafonduri care economisesc spațiu. Avem, de asemenea, plafoniere și benzi ideale pentru spații moderne și de birou.

Nu știm ce căutați, dar știm că la noi veți găsi cu siguranță ceea ce căutați. O lampă modernă pentru un interior minimalist? Nici o problemă. O lampă industrială pentru un interior în stil loft? Nimic mai simplu! Iar dacă te-ai plictisit de aspectul lămpii tale de tavan, experimentează cu accesorii: schimbă abajurul sau suspensia, sau poate doar înlocuiește becul cu unul decorativ? Simțiți-vă liberi să experimentați!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 8
Filtrele selectate:
NoutateAbajur Eos Nano 15 cm alb

144,35 lei

Abajur Eos Nano 15 cm alb

Umage
NoutateLampă suspendabilă PH 40 cm

3166,13 lei

Lampă suspendabilă PH 40 cm

Louis Poulsen
NoutateLampă suspendabilă Snowball 3000 K

3316,89 lei

Lampă suspendabilă Snowball 3000 K

Louis Poulsen
Lustră Era neagră cu trei brațe

3061,34 lei

Lustră Era neagră cu trei brațe

Ferm Living
NoutateLampă suspendabilă Patera Oval

5604,07 lei

Lampă suspendabilă Patera Oval

Louis Poulsen
NoutateLampă suspendabilă Hillow

850,07 lei

Lampă suspendabilă Hillow

Bloomingville
NoutateLampă suspendabilă VL Ring Crown 1

2362,02 lei

Lampă suspendabilă VL Ring Crown 1

Louis Poulsen
NoutateLampă suspendabilă Bolia Acorn 64 cm

8116,86 lei

Lampă suspendabilă Bolia Acorn 64 cm

Bolia
NoutateLampă suspendabilă Christa

1151,61 lei

Lampă suspendabilă Christa

Bloomingville
NoutateLampă suspendabilă Tano

779,50 lei

Lampă suspendabilă Tano

Bloomingville
 • Noutate
  Lampă suspendabilă Tano

  779,50 lei

  Lampă suspendabilă Tano

  Bloomingville
NoutateLampă suspendabilă Yoana

528,22 lei

Lampă suspendabilă Yoana

Bloomingville
 • Noutate
  Lampă suspendabilă Yoana

  528,22 lei

  Lampă suspendabilă Yoana

  Bloomingville
NoutateLampă suspendabilă Marla

1804,94 lei

Lampă suspendabilă Marla

Bloomingville
 • Noutate
  Lampă suspendabilă Marla

  1804,94 lei

  Lampă suspendabilă Marla

  Bloomingville
NoutateLampă suspendabilă Sacco verde

850,07 lei

Lampă suspendabilă Sacco verde

Bloomingville
NoutateLampă suspendabilă Nolie 60 cm

1453,14 lei

Lampă suspendabilă Nolie 60 cm

Bloomingville
Arată:

Principala sursă de lumină în aproape toate camerele sunt lămpile de tavan, care luminează perfect interiorul după lăsarea întunericului și garantează o intensitate uniformă a luminii. În FormAdore veți găsi mai multe tipuri de lămpi de tavan. Care dintre ele? La ce ar trebui să fiți atenți atunci când le cumpărați?

O gamă largă de lămpi de tavan

Este greu de imaginat o casă sau un apartament fără plafoniere. Până de curând, în amenajări dominau doar următoarele tipuri de lămpi candelabredar acum iluminatul principal poate fi mai funcțional, atractiv și estetic.

Plafonierele aflate în prezent pe piață sunt foarte populare și sunt cel mai adesea alese pentru că sunt versatilitatea și universalitatea lor. Oferim o selecție largă de plafoniereastfel încât să puteți găsi cu ușurință lumina potrivită pentru nevoile și preferințele dumneavoastră. O varietate de forme, diferite ornamente sau accesorii de designer și la modă, Varietatea de forme, diferite ornamente sau accesorii de designer și la modă, cum ar fi cristalele, fac posibilă alegerea unui corp de iluminat care să se potrivească perfect cu designul dvs. interior.

Lămpile de tavan pentru camera de zi sau dormitor sunt o garanție de nu numai un iluminat interior excelent, ci și introducerea unui decor interesant. Vă oferim atât tradiționale, clasice lămpi suspendatecât și lămpi de plafon moderne, lămpi de mansardă și multe proiecte de design, care vor sublinia perfect caracterul unor interioare originale și neconvenționale.

Iluminat pentru camera de zi, dormitor, hol... - cum să asortezi plafonierele la interior?

Diversitatea lămpilor din punct de vedere al formei, culorii, designului și materialelor ne oferă posibilități aproape nelimitate de proiectare și creație. Diversitatea lămpilor în ceea ce privește formele, culorile, stilurile și materialele ne oferă posibilități aproape nelimitate de design și climă interioară. O lampă de tavan este o completare excelentă pentru orice interior, care, în funcție de modelul ales, îi poate schimba caracterul. Decideți-vă asupra unei lămpi într-o culoare puternică, contrastantă, distinctivă sau cu ornamente interesante, care va adăuga o notă originală la decorul general. În plus, prin utilizarea unei lămpi potrivite poate mări optic spațiul. Trebuie doar să mizați pe lămpi moderne pentru living, dormitor sau hol, care vor emite o sursă de lumină strălucitoare și difuzăcare luminează perfect fiecare parte a spațiului. Z Lămpile de tavan cu o lumină blândă și concentrată vor evoca o atmosferă confortabilă, intimă și intimă.

În plus, atunci când alegeți o lampă de tavan, acordați atenție la dimensiunea. Dimensiunea lămpii ar trebui să fie adaptată la suprafața camerei în care doriți să o instalați.. Lustrele mari într-un spațiu mic pot copleși optic interiorul, așa că arată cel mai bine în interioarele spațioase. Lămpile suspendate, pe de altă parte, sunt o opțiune excelentă pentru camerele înalte. Nu numai că arată grozav, dar luminează în mod eficient toate colțurile și crăpăturile.

Nu uitați să alegeți lumina potrivită bec pentru lampa de tavan. Acestea cele care emit o lumină caldă creează o atmosferă confortabilă și relaxantă, De aceea funcționează cel mai bine prin urmare, cel mai bine se potrivesc în camera de zi sau în dormitor, În timp ce lumina rece stimulează acțiunea și îmbunătățește concentrarea, Prin urmare, este o alegere excelentă pentru birou, dar și pentru baie.

Tipuri de plafoniere

Un tip de lampă de plafon este lămpile suspendate, pot fi instalate atât ca punct focal sau pentru a ilumina anumite zone sau arii din interior. Cu ajutorul vine lampa de masă, luminile de oglindă sau o lampă suspendată care asigură o iluminare eficientă, de exemplu în zona de relaxare a unui living.

O alternativă la lămpile suspendate sunt plafoanele plafoanele de tavan. Acestea sunt lămpi plate sau semiplanecare sunt montate direct pe tavan. Plafoane de tavan Plafonierele au un bec în interior, nu ocupă prea mult spațiu și emit o lumină difuză, plăcută ochiului. Plafondurile pot fi folosite în designul de iluminat al dormitoarelor, bucătăriilor, camerelor pentru copii și camerelor de zi. Ar trebui subliniat faptul că plafondurile sunt optic pune în valoare încăperea și le face să pară mai spațioase. De aceea, acestea sunt perfecte pentru camerele mici și joase.

Iluminatul de tavan include nu numai luminile suspendate și plafoanele de tavan, dar și corpuri de iluminat montate la suprafață și benzi de iluminat, Luminile de tavan nu sunt doar lămpile suspendate și plafoanele de tavan sursă de lumină funcțională și modernă pentru interioarele lor. Dintre acestea, iluminatul cu leduri de tavan merită o atenție deosebită, care este foarte popular datorită utilizării de eficientă și de economisire a energiei a LED-urilor. Lămpile cu leduri de tavan consumă semnificativ mai puțină energie electrică decât lămpile tradiționale cu incandescență, ceea ce se traduce prin facturi de electricitate mai mici. În plus, LED-urile se caracterizează prin durată de viață lungăLED-urile au o durată de viață lungă, iar avantajul lor suplimentar este că LED-urile au, de asemenea, o durată de viață îndelungată și au avantajul suplimentar de a produce o lumină apropiată de lumina naturală, nu se încălzesc și sunt sigure pentru mediu.

 

Alegeți plafoniere de design de înaltă calitate, care nu numai că oferă o iluminare eficientă, dar și completează designul interior. Pe lângă luminile de tavan, veți găsi, de asemenea, și accesorii pentru lămpi, abajururi pentru lămpi saulămpi, abajururi sau suporturi pentru lămpipentru un iluminat cuprinzător la domiciliu.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile