Uscătoare pentru salată

12 produse

Frunzele verzi, crocante și ușoare, sunt un acompaniament perfect pentru mâncărurile tradiționale și o bază esențială pentru mâncărurile fără carne. Cum vă asigurați că "verdețurile" de pe masa dumneavoastră au un aspect apetisant și un gust deosebit? Aprovizionați-vă bucătăria cu un uscător de salată decent. Numele este puțin înșelător, deoarece puteți usca nu numai frunze de salată, ci și rucola, salata de miel, spanacul, pătrunjelul și chiar ierburile aromatice.

Un uscător de salată poate părea un accesoriu de bucătărie discret, dar chiar vă poate face viața mai ușoară. Gata cu salatele umede în boluri, cu apă adunată pe fund. În câteva secunde puteți stoarce umezeala din orice tip de frunze și le puteți face ușoare, crocante și apetisante. Și, bineînțeles, curate și sigure pentru sănătatea ta :)

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
Uscător de salată cu centrifugă Green Tool

307,95 lei

Uscător de salată cu centrifugă Green Tool

Eva Solo
Suport pentru uscarea salatei Vitalita

459,78 lei

Suport pentru uscarea salatei Vitalita

WMF
Suport pentru uscarea salatei Turby

224,44 lei

Suport pentru uscarea salatei Turby

Moha
Uscător de salată cu centrifugă Pullit

Preț nou:383,86 lei 
Preț vechi:458,72 lei Reducere:-16%

Uscător de salată cu centrifugă Pullit

Gefu
Arată:

"Verdețuri" pentru o salată, pe sandvișuri, în pesto sau poate un smoothie? Și dumneavoastră, ca și noi, nu-i puteți rezista în niciuna dintre aceste forme? Dacă da, din bucătăria dumneavoastră nu trebuie să lipsească un gadget precum un uscător de salată. Am adunat cele mai bune modele de pe piață în FormAdore - verificați-le și alegeți produsul care răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Uscătorul de salată - un accesoriu convenabil pentru bucătăria ta

După cum știți, "verdețurile" trebuie să fie bine spălate și apoi uscate înainte de a fi consumate. Frunzele umede nu numai că nu au un aspect apetisant și fac ca apa să se adune pe fundul vasului în care sunt servite, dar își pierd și crocantul și lejeritatea. Problema pentru mulți oameni este că uscarea necesită timp suplimentar, care, de multe ori, pur și simplu nu este suficient atunci când se prepară mâncarea. De aceea, FormAdore vine în ajutorul tuturor iubitorilor de salată, rucola, pătrunjel și multe alte oferte sănătoase de la mama natură cu uscătoarele de salată! Datorită acțiunii lor, acestea extrag foarte repede umiditatea din frunze, care o clipă mai târziu sunt nu doar curate, ci și gata de servire! Acestea își păstrează aspectul proaspăt și natural, astfel încât pot fi expuse cu succes în salate servite în boluri transparente sau pregătite în borcane pentru a fi luate la pachet. Găurile speciale din aparate vă permit să scăpați cu ușurință de apa acumulată în timpul învârtirii salatei - astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la metoda de eliminare.

Căutați inspirație pentru salate delicioase și nutritive folosind fructe și legume de sezon? Aruncați o privire pe site-ul nostru Salate delicioase pentru vară - 5 rețete sănătoase pentru a vedea sugestiile noastre. Sau vă interesează salatele pe care să le luați la serviciu sau într-o excursie în afara orașului? Dacă da, citiți revista Salată de primăvară într-un borcan - 5 rețete - cu siguranță veți găsi în ea ceva care să vă placă.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când aleg un uscător de salate?

Atunci când alegeți un uscător de salate, acordați atenție materialului bolului. Puteți opta pentru un produs din plastic, dar veți găsi și boluri din oțel. Dacă vă doriți un produs mare, alegeți un model cu o capacitate și un diametru mai mare. Pentru uz casnic, în special într-o bucătărie mică, un bol cu o capacitate de 3 litri și un diametru de aproximativ 25 cm ar trebui să vă fie suficient. La FormAdore veți găsi salatiere echipate cu coșuri cu un design estetic, astfel încât să le puteți folosi în plus, de exemplu, ca strecurătoare pentru a spăla legumele și fructele sub apă curentă. Pe de altă parte, bolurile cu aspect eficient ale învârtitoarelor vor servi ca salatiere, decorând masa de luat masa în timpul prânzului sau cinei.

Uscător de salată - face mai ușoară depozitarea "verdețurilor"

Dacă vă echipați uscătorul de salată cu un capac, atunci aveți un avantaj suplimentar atunci când vine vorba de depozitarea alimentelor într-un mod sigur și igienic. Legumele spălate pot fi sigilate în bol, depozitate în frigider și consumate ulterior.

Uscătoare de salate robuste, cu un design remarcabil și un mecanism de operare simplu - le veți găsi la FormAdore!

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile