Tigăi

365 produse

Tigaia - alături de vasele de gătit, cel mai frecvent utilizat accesoriu din bucătărie - este folosită pentru a pregăti mâncăruri simple, cum ar fi ouăle amestecate sau clătite, dar și mâncăruri complexe, cum ar fi paella sau risotto. O puteți folosi pentru a prăji o friptură, pentru a fierbe legume, pentru a face pâine prăjită...

Iar o bucătărie bine echipată ar trebui să aibă cel puțin două tigăi: o tigaie de oțel pentru prăjirea rapidă, la temperaturi înalte, de exemplu a cotletelor, și o tigaie din fontă o tigaie din fontă pentru prăjirea ușoară a legumelor sau a păsărilor de curte. De asemenea, merită să avem în dulap un wok versatil, în care putem pregăti mâncăruri de tip stir-fry, fierbe legume și chiar găti supă. Dacă sunteți un fan al clătitelor , veți avea nevoie de o tigaie plată specială pentru clătite . Pe de altă parte tigăile pentru grătar sunt ideale pentru prepararea fripturilor. Dintre tigăile tradiționale cu înveliș, cele mai populare sunt tigăile ceramice - care sunt extrem de rezistente la zgârieturi.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 7
Filtrele selectate:
NoutateTigaie sote Caprera 28 cm verde cu capac mic

448,03 lei

Tigaie sote Caprera 28 cm verde cu capac mic

Ballarini
NoutateTigaie sote 3-ply adâncă 20 cm cu suprafață antiaderentă

Preț nou:565,67 lei 
Preț vechi:811,58 lei Reducere:-30%

Tigaie sote 3-ply adâncă 20 cm cu suprafață antiaderentă

Le Creuset
2 buc.NoutateTigăi PermaDur Advance 24 cm + 28 cm 2 buc.

854,35 lei

Tigăi PermaDur Advance 24 cm + 28 cm 2 buc.

WMF
NoutateTigaie adâncă Caprera 28 cm albastră

448,03 lei

Tigaie adâncă Caprera 28 cm albastră

Ballarini
NoutateTigaie sote Le Creuset 20 cm aluminiu antiaderent

Preț nou:608,42 lei 
Preț vechi:753,84 lei Reducere:-19%

Tigaie sote Le Creuset 20 cm aluminiu antiaderent

Le Creuset
Tigaie pentru grătar Mami 3.0

641,56 lei

Tigaie pentru grătar Mami 3.0

Alessi
Tigaie pentru clătite Classic

556,02 lei

Tigaie pentru clătite Classic

Scanpan(2)
Tigaie înaltă Eva Trio Copper Line

940,96 lei

Tigaie înaltă Eva Trio Copper Line

Eva Solo
Tigaie Scanpan Impact cu capac și mâner

392,42 lei

Tigaie Scanpan Impact cu capac și mâner

Scanpan(3)
Tigaie înaltă Nordic Kitchen

423,43 lei

Tigaie înaltă Nordic Kitchen

Eva Solo
Tigaie pentru clătite Natural Selection inimi

711,07 lei

Tigaie pentru clătite Natural Selection inimi

Skeppshult
Tigaie Eva Trio Copper Line

729,25 lei

Tigaie Eva Trio Copper Line

Eva Solo
Tigaie Scanpan Pro IQ adâncă

1176,20 lei

Tigaie Scanpan Pro IQ adâncă

Scanpan
Tigaie HaptIQ adâncă 26 cm cu capac mic

1346,22 lei

Tigaie HaptIQ adâncă 26 cm cu capac mic

Scanpan
Tigaie pentru grătar Classic adâncă,adânc

683,26 lei

Tigaie pentru grătar Classic adâncă,adânc

Scanpan
Tigaie Scanpan Impact pentru servire

812,64 lei

Tigaie Scanpan Impact pentru servire

Scanpan(1)
Arată:

O tigaie bună este unul dintre echipamentele esențiale din orice bucătărie. Putem alege între tigăi ceramice tigăi din ceramică, tigăi din oțel, tigăi din cupru sau tigăi din fontă. Tigăi fără grăsimi sau o tigaie cu mâner detașabil sunt alte tipuri disponibile ale acestui echipament indispensabil în bucătărie. În plus, este nevoie de o altă tigaie pentru a prăji clătite delicioase, o altă tigaie pentru a frige pui la grătar sau pentru a pregăti mâncăruri asiatice. Nu există o lipsă de tigăi de prăjit, dar care este cea mai bună? Suntem convinși că următoarea prezentare generală vă va ajuta să vă decideți asupra produsului ideal.

Ce tigaie să cumpărați?

O tigaie este un accesoriu de care cu greu vă puteți lipsi în bucătărie. Gama largă vă poate face să vă învârtiți capul. Tigaie ceramică, tigaie de cupru, tigaie de aluminiu, tigaie pentru friptură Tigaie pentru ouă sau tigaie pentru cuptor Acestea sunt doar câteva dintre sugestii. Prin urmare, înainte de a face o anumită alegere, este important să vă gândiți ce caracteristici trebuie să aibă tigaia și ce alimente doriți să gătiți în ea. Atunci când cumpărați o tigaie, merită să luați în considerare materialul, tipul de acoperire și utilizarea prevăzută.

Tigaie din fontă, tigaie din aluminiu, tigaie din cupru... Descoperiți toate tipurile de tigaie!

Tigăile pot fi împărțite în funcție de materialul din care sunt fabricate. Ce tipuri de tigăi puteți găsi în FormAdore?

Tigăi din ceramică

Care este cea mai sănătoasă tigaie? Una care este sigură pentru sănătatea noastră și pentru mediu și care nu emite compuși nocivi în timpul prăjirii. Cu siguranță, o tigaie cu un strat de acoperire realizat dintr-o combinație de minerale și argilă arsă la temperaturi foarte ridicate, adică un strat ceramic, este una dintre cele mai bune tigăi de pe piață. Acest înveliș nu reacționează cu niciunul dintre ingredientele alimentare și, prin urmare, nu afectează gustul sau mirosul alimentelor pregătite. Tigăile cu cu înveliș ceramic se încălzesc uniform și păstrează căldura pentru o perioadă lungă de timp, dar este important să rețineți că acestea nutrebuie să fie supuse unor schimbări rapide de temperatură, deoarece acest lucru le-ar putea deteriora. De asemenea, este de remarcat faptul că o tigaie ceramică este o tigaieantiaderentă, care este foarte rezistentă la zgârieturi.

Tigăi din fontă

Grele, rezistente și de lungă durată, tigăile din fontă nu au niciun fel de acoperire suplimentară. Acestea sunt fabricate exclusiv din materiale naturale și se caracterizează prin rezistența lor atât la zgârieturi, cât și la deteriorări de orice fel. O tigaie din fontă conduce perfect căldura, adică se încălzește uniform și menține temperatura dorită a alimentelor pentru o perioadă lungă de timp. În plus, materialul fontă are o rezistență ridicată la temperaturi înalte , astfel încât acest tip de tigaie poate fi folosit și în cuptor.

Tigăi de cupru

Tigaia din cupru este probabil cea mai designată și elegantă dintre toate modelele de pe piață. Cu toate acestea, acesta nu este cu siguranță singurul său avantaj. Cuprul este un excelent conductor de căldură - se încălzește instantaneu și distribuie căldura în mod uniform, ceea ce permite ca alimentele să fie pregătite mai rapid. Ar trebui adăugat, totuși, că cele mai bune tigăi din cupru au un strat de acoperire de înaltă calitate în interior pentru a preveni ca alimentele să intre în contact direct cu cuprul. Acest lucru se datorează faptului că cuprul reacționează cu produsele acide, ceea ce schimbă gustul alimentelor.

Tigăi din oțel

Căutați o tigaie indestructibilă, care rezistă la zgârieturi, lovituri sau rugină? Iat-o - o tigaie din oțel inoxidabil care este complet sigură pentru sănătatea ta și care eliberează încet căldura acumulată, astfel încât mâncarea gătită pe ea rămâne caldă pentru o perioadă lungă de timp. O tigaie din oțel este cea mai bună tigaie pentru prăjirea cărnii.

Tigăi din aluminiu

Tigăile din aluminiu sunt ușoare, manevrabile și conduc foarte bine căldura . Atunci când alegeți acest tip de tigaie, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că are un strat special rezistent la zgârieturi, care nu conține compuși nocivi.

Care tigaie este cea mai bună pentru clătite și care pentru ouă? Împărțirea tigăilor în funcție de scopul lor

Atunci când vă confruntați cu alegerea unei tigaii, trebuie să luați în considerare nu numai materialul de construcție, durabilitatea și rezistența la diverse daune, ci și scopul său. În FormAdore, pe lângă tigăile tipice, clasice, veți găsi și tigăi adaptate pentru prepararea anumitor tipuri de alimente.

Tigaie pentru clătite

Tigăile pentru clătite se caracterizează prin designul lor specific - au pereții joși, astfel încât întoarcerea clătitelor pe partea cealaltă nu ar trebui să pună nimănui probleme. În plus, tigaia pentru clătite se încălzește foarte repede și are un strat antiaderent, ceea ce permite prăjirea clătitelor foarte subțiri cu foarte puțină grăsime. Tigaia pentru clătite este o piesă de echipament care nu ar trebui să lipsească din bucătăria unui iubitor al acestei delicatese. Este, de asemenea, tigaia ideală pentru prăjiturile pentru omletă.

Tigaie pentru grătar

Tigaia grill vă permite să preparați mâncăruri sănătoase și gustoase. Această tigaie fără grăsimi are un fund special ondulat, care reduce absorbția grăsimilor în mâncare, permițându-ne astfel să pregătim mese ușor de digerat și mai puțin calorice.

Tigaie wok

Cea mai bună tigaie pentru prepararea mâncărurilor asiatice? Evident, o tigaie wok, adică o tigaie de tip wok. o tigaie adâncăcu un fund cu o formă specială, care vă permite să preparați preparate gustoase și aromate din orez, pui și legume sau tăiței prăjiți cu un minim de grăsime. Tigaia wok este echipamentul ideal pentru gătirea expresă a mâncărurilor care necesită o amestecare foarte energică și chiar scuturare, ceea ce este posibil datorită pereților înalți. În plus, tigăile wok adânci sunt excelente la reținerea aburului fierbinte, astfel încât mâncarea devine mai repede moale și este foarte suculentă.

Tigaie pentru ouă și clătite

Tigaia pentru ouă și clătite are crestături, astfel încât clătitele sau ouăle să fie gătite în același mod și în aceeași mărime . Tigaia pentru ouă prăjite sau clătite pufoase este disponibilă în mai multe versiuni. Pe lângă tigăile cu discuri clasice, veți găsi și cea mai bună tigaie pentru prăjit clătite în formă de inimioare, fețe zâmbitoare sau fulgi de zăpadă .

Tigaie pentru prăjit pentru inducție

Dacă aveți o plită cu inducție, trebuie să verificați dacă tigaia pe care o alegeți este potrivită pentru acest tip de aragaz. Acest lucru se datorează faptului că o tigaie pentru inducție are fundul realizat din material feromagnetic și doar o astfel de tigaie va fi detectată prin inducție. Cea mai bună tigaie cu inducție? Un exemplu excelent de acest tip de echipament este, de exemplu tigaie WMF sau tigaia Fissler.

Știți deja ce set de tigăi ar trebui să fie în bucătăria dumneavoastră? Cu siguranță vă va fi de folos o tigaie mică și o tigaie mare de 32 cm, o tigaie cu capac precum și o tigaie pentru prăjit carne, clătite, ouă sau grătar. Alegerea este cu adevărat mare. Suntem convinși că veți găsi tot ce aveți nevoie la FormAdore!