Lenjerie de pat

476 produse

Dacă îți faci patul, dormi. Și dacă te culci cu FA, vei dormi toată noaptea! Oferta noastră de lenjerie de pat nu înseamnă doar puterea modelelor și a culorilor (vă oferim lenjerie de pat 3D, lenjerie de pat florală, culori pline de viață, dar și negru, alb și gri), ci și bumbac de cea mai bună calitate - disponibil și în satin.

Dacă sunteți în căutarea lenjeriei de pat pentru un cuplu, aruncați o privire la categoria de lenjerie de pat dublă, unde veți găsi toate cele mai populare dimensiuni de lenjerie de pat pentru două persoane, de ex. 200x220, 200x200 sau 160x200. Pentru persoanele singure, avem o categorie cu lenjerie de pat pentru o persoană cu dimensiuni cum ar fi 140x220 sau 150x200. Nu uitați să includeți și un față de pernă asortată! Trăiți frumos și... dormiți excelent!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 8
Filtrele selectate:
Lenjerie de pat Ollie 200 x 200 cm

590,24 lei

Lenjerie de pat Ollie 200 x 200 cm

Snurk(2)
Lenjerie de pat Firefighter 135 x 200 cm

344,31 lei

Lenjerie de pat Firefighter 135 x 200 cm

Snurk(1)
Arată:

Lenjerie de pat în FormAdore

Cu siguranță vă odihniți mai bine în lenjeria de pat elegantă, realizată din materiale de înaltă calitate. FormAdore vă oferă o gamă largă de lenjerie de pat diversificată din punct de vedere al materialului, dimensiunilor și designului. Fiecare este sigur că va găsi ceva special pentru el.

Lenjerie de pat din bumbac sau poate din satin? Pe care dintre ele ar trebui să o alegeți?

Confortul somnului dumneavoastră depinde de tipul de lenjerie de pat, de aceea la FormAdore vă oferim lenjerie de pat din bumbac și satin de bumbac de înaltă calitate. Bumbacul este un material natural, ușor și rezistent și, în același timp, caracterizat printr-o absorbție ridicată a umidității, ceea ce reduce la minimum riscul de transpirație în timpul somnului. Prin urmare, dacă vă doriți un set plăcut și tactil, dar durabil, atunci lenjeria de pat din bumbac 160x200 sau într-o altă dimensiune care să se potrivească patului dvs. lenjerie de pat 150x200, este alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Lenjerie de pat din satin este un tip de lenjerie de pat din bumbac care se deosebește de bumbacul obișnuit prin țesătura sa. Bumbacul satinat este țesut din fire pieptănate, astfel încât lenjeria de pat din bumbac satinat are o strălucire subtilă și este plăcută și moale la atingere, dar răcoroasă, ceea ce o face perfectă pentru vară.

Lenjerie de pat 220x200, lenjerie de pat pentru copii 100x135... - află cele mai populare dimensiuni de lenjerie de pat

Lenjerie de pat de o persoană 140x200? Ce zici de un set de lenjerie de pat 200x220? Ce să alegi? În FormAdore veți găsi seturi de lenjerie de pat în diferite dimensiuni. Atunci când alegem dimensiunea setului de lenjerie de pat ar trebui să ne ghidăm în primul rând după considerente practice, deoarece lenjeria de pat nepotrivită poate reduce calitatea somnului nostru. Un set de lenjerie de pat prea mic ne va împiedica să ne înfășurăm complet corpul în jurul lui, în timp ce un set de lenjerie de pat prea mare va face ca lenjeria de pat să se încolăcească și să ne afecteze somnul. Măsurătorile lenjeriei de pat sunt date de obicei în centimetri. Prima valoare indică lățimea lenjeriei de pat, iar cea de-a doua lungimea.

Cea mai populară lenjerie de pat este 160x200, Cea mai populară lenjerie de pat este de 160x200, care poate fi folosită atât ca lenjerie de pat simplă , cât și ca lenjerie de pat dublă. Setul de lenjerie de pat 160x200 este o alegere excelentă pentru un pat simplu, precum și pentru un pat dublu mic, sau pentru o canapea extensibilă dublă sau o canapea extensibilă.

Lenjerie de pat 135x200 este o soluție bună pentru camera unui adolescent sau a unei persoane singure, în timp ce lenjeria de pat 180x200, 200x200 și lenjeria de pat 200x220 este cea mai bună alegere pentru un cuplu . O soluție deosebit de confortabilă este lenjeria de pat 200x200 lenjerie de pat și lenjerie de pat pentru cupluri în dimensiunea 200x220, care se potrivește majorității paturilor duble și este suficient de mare pentru a permite ambilor parteneri să se acopere confortabil unul pe celălalt în timp ce dorm.

Dacă vă întrebați ce set să alegeți pentru copilul dvs. amintiți-vă că lenjeria de pat pentru un bebeluș, precum și pentru copiii preșcolari, nu trebuie să fie prea mare, deoarece se poate încolăci și rostogoli în timpul somnului și poate perturba confortul somnului. Cea mai standard, și cea mai bună pentru copiii mici, este lenjeria de pat de 100x135. Pe de altă parte lenjeria de pat pentru copii 140x200 este o alegere bună pentru copiii de vârstă școlară și pentru adolescenți.

Vise pline de culoare!

Alegerea țesăturii și a dimensiunii potrivite a lenjeriei de pat este importantă, dar nu uitați de design. La urma urmei, lenjeria de pat decorează patul și adesea determină caracterul întregului dormitor. De aceea, este important să alegeți un set de lenjerie de pat care să se potrivească cu stilul patului și cu designul camerei .

Vă oferim o selecție largă de lenjerie de pat disponibilă într-o gamă largă de culori și cu imprimeuri interesante. Lenjeria de pat neagră va completa perfect designul unui dormitor modern și minimalist sau al unui dormitor în stil glamour, la fel ca și lenjeria de pat gri. lenjerie de pat gri lenjerie de pat gri, care este perfectă pentru interioarele moderne inspirate de stilul scandinav. Pe de altă parte lenjeria de pat albă va aduce o atmosferă fericită dormitorului dumneavoastră, făcându-l primitor, îngrijit și confortabil. Dacă doriți să oferiți dormitorului dvs. o atmosferă neobișnuită, romantică - optați pentru lenjeria de pat cu motive florale! Puteți alege dintre seturile decorate cu flori mari, expresive, flori mici și chiar cele care seamănă în mod înșelător cu un câmp de flori. Aveți de unde alege!

Interesante sunt și lenjeria de pat 3D pe care cei mai mici le apreciază în special pentru decorul și designul lor. O ofertă atractivă pentru copii și tineri a fost pregătită de producătorul de lenjerie de pat Snurk, care oferă seturi ce prezintă imprimeuri în mărime reală, de exemplu ale unui astronaut, ale unei prințese sau ale unor animale. Lenjeria de pat 3D pentru copii cu imaginea unui urs panda, a unui dinozaur sau a unui personaj de basm va împodobi cu siguranță tărâmul multor copii. Sortimentul include, de asemenea, propuneri pentru lenjerie de pat pentru tineret printre care cea mai populară este lenjerie de pat cu animale. O gamă largă de lenjerie de pat colorată pentru băieți și fete face posibilă alegerea unui set în funcție de decorul camerei copilului și de gustul acestuia.

În final, mai avem un sfat! Nu uitați să adăugați la setul de lenjerie de pat elegantă fețele de pernă și așternuturile. Vă dorim vise frumoase!

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile