Rame foto

121 produse

Nimic nu înveselește mai mult pereții unei case decât fotografiile suveniruri ale familiei. Afișate corespunzător, acestea vor fi un suvenir minunat și o cronică a celor mai importante evenimente de familie. Poate fi dificil să alegeți cele mai bune fotografii - și atunci apar la îndemână ramele multiple: pentru trei fotografii, pentru patru fotografii sau pentru mai multe fotografii. Ramele foto tradiționale pot fi așezate pe un birou sau pe un raft sau atârnate pe un perete. Pasionații de soluții moderne de design ar trebui să acorde atenție diferitelor tipuri de suporturi și suporturi pentru fotografii, care sunt rame 3D - acestea vor permite ca fotografiile să fie prezentate într-un mod inedit, de exemplu, pe liniile caracteristice folosite în camerele obscure fotografice.

În FormAdore, veți găsi rame foto în toate dimensiunile cele mai populare , inclusiv 10x15, 13x18 și 15x21.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 3
Filtrele selectate:
Arată:

Pentru unicul și singurul sau pentru mai mulți iubiți

Excelent ca un cadou

Ramele simple și ramele care conțin o singură fotografie vor fi o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui mic cadou pentru o persoană dragă sau doriți să expuneți acea fotografie care este cea mai importantă pentru dumneavoastră. De asemenea, puteți folosi rame simple, unice, pentru a crea o combinație originală pe perete sau pe raftul dvs. Astfel de combinații arată foarte bine, de exemplu, în spațiul de deasupra scărilor, care este de obicei dificil de amenajat. În FormAdore veți găsi rame concepute pentru fotografii în toate cele mai populare dimensiuni: 10x15, 13x18, 15x21 sau 20x25.

O modalitate de a vă personaliza spațiul

Ramele mai mari, așa-numitele rame multiple, care permit prezentarea mai multor sau chiar a mai mult de o duzină de fotografii, pot servi ca tablou sau poster pe perete. Dacă le agățați deasupra biroului sau a mesei de lucru, pot deveni și un fel de organizator, în care puteți ține nu doar fotografiile, ci și pliante, decupaje din ziare, bilete de intrare, invitații sau desene. În acest fel, veți crea un spațiu cu adevărat personalizat.

Forme clasice și inspirate

Simplitate universală

Majoritatea fotografiilor au un format dreptunghiular sau pătrat. Ramele foto clasice au o formă similară - forma geometrică este cea mai universală. Iar printre cele mai populare culori de rame se numără ramele foto albe. S-ar putea spune că aceste tipuri de rame sunt incapabile să ne surprindă cu ceva, dar acest lucru nu este adevărat! Chiar și cea mai simplă ramă foto într-o culoare stinsă poate atrage atenția dacă este atent lucrată din materiale de înaltă calitate.

Materiale de înaltă calitate

Ramele din lemn în culori naturale vă vor încălzi interiorul și sunt ideale pentru apartamentele în stil scandinav sau vintage. Ramele metalice se vor potrivi cu interioarele moderne și minimaliste, în timp ce ramele din plastic pot arăta bine în orice interior, dacă sunt selectate cu pricepere.

O varietate de forme și forme

Ca o alternativă la ramele cu forme tradiționale, există suporturi, umerașe și exponate foto intrigante și atrăgătoare. De cele mai multe ori, acestea au caracterul unei rame multiple care conține mai multe fotografii și se disting prin construcția lor spațială, sau forma 3D. Astfel de "rame" tridimensionale impresionează prin ingeniozitatea designerilor lor - acestea pot lua forma unor cordoane prevăzute cu agrafe de hârtie sau a unor fire flexibile cu cleme. Astfel de rame foto pline de imaginație reprezintă o modalitate excelentă de a alege o ramă foto pentru camera copiilor.