Prese pentru usturoi

22 produse

O presă de usturoi bună? Eficientă și elegantă! Și le veți găsi doar pe acest site. Orice presă de usturoi decentă ar trebui să aibă un element de zdrobire fabricat din oțel inoxidabil. Doar un astfel de design va permite presei să dureze mult timp și, bineînțeles, să preseze bine cățeii de usturoi. Ce altceva distinge o presă de usturoi bună? Utilizarea sa este practic fără efort, salvându-vă mâinile de durere.

Pe această pagină veți găsi și tocătoare de usturoi. Acestea sunt recomandate în special de gurmanzi și bucătari, care susțin că un cățel de usturoi tăiat în felii își păstrează mai bine aroma decât unul zdrobit. Nu vă rămâne decât să vă decideți între feliatorul de usturoi sau presa de usturoi și, în curând, vă veți bucura de usturoi cu adevărat aromat în mâncărurile dumneavoastră...

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 1
Filtrele selectate:
NoutateDispozitiv de stoarcere pentru usturoi CleanForce verde

105,86 lei

Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi CleanForce verde

Joseph Joseph
Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Inspired

376,38 lei

Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Inspired

Eva Solo(8)
Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Zwilling Pro

180,71 lei

Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Zwilling Pro

Zwilling(1)
Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Essential

62,02 lei

Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Essential

Brabantia(4)
Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Garlico

255,56 lei

Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Garlico

Gefu
Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Galien

101,48 lei

Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Galien

Moha
Presă pentru usturoi Profi Plus

171,07 lei

Presă pentru usturoi Profi Plus

WMF(1)
Feliator pentru usturoi Gourmet

288,70 lei

Feliator pentru usturoi Gourmet

WMF
Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Pelikan

90,78 lei

Dispozitiv de stoarcere pentru usturoi Pelikan

Moha
Dispozitiv de feliere a usturoiului Aglioli

148,63 lei

Dispozitiv de feliere a usturoiului Aglioli

Gefu
Presă pentru usturoi Agilo

137,93 lei

Presă pentru usturoi Agilo

Gefu
Presă pentru usturoi Profile 2.0

95,16 lei

Presă pentru usturoi Profile 2.0

Brabantia
Presă pentru usturoi Easy Press Pro

165,63 lei

Presă pentru usturoi Easy Press Pro

Moha
Arată:

Apreciat pentru gustul său, cunoscut pentru numeroasele sale proprietăți benefice pentru sănătate și având o aromă deosebită atunci când este tocat - vorbim despre usturoi, bineînțeles! Poate că îl iubiți, poate că îl urâți, dar un lucru este sigur: atunci când este adăugat în mâncăruri și sosuri, acesta le sporește clar aroma. Nu ducem lipsă de iubitori de usturoi în FormAdore, iar presa de usturoi deține un loc de onoare în bucătăria fiecăruia. Ți-am pregătit și ție sugestii pentru acest tip de accesoriu de bucătărie!

Presă de usturoi de la FormAdore - durabilă și robustă

Sos de casă pentru caserola de cartofi, paste cu creveți, unt de ierburi pentru sandvișuri sau o marinată pentru cărnuri cu o aromă ascuțită și distinctivă - o versiune tocată de usturoi se va potrivi cu toate aceste preparate. Sarcina de a-l toca este considerabil mai ușoară cu o presă de usturoi realizată din materiale robuste. Este foarte important ca lamele să fie din oțel inoxidabil, iar în gama noastră veți găsi doar modele care folosesc acest material. Datorită lor, usturoiul curge liber prin sita coșului, iar oțelul este apreciat în plus pentru rezistența sa la diverse tipuri de deteriorări, ceea ce vă va asigura o utilizare îndelungată.

Atunci când alegeți o presă de usturoi, acordați atenție și formei și materialului mânerelor dispozitivului. Vă va ușura mult munca în bucătărie dacă veți cumpăra un model cu mâner antiderapant .

La ce altceva ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți o presă de usturoi?

În FormAdore veți găsi diverse modele de storcătoare datorită cărora puteți toca usturoiul fără prea mult efort. Criteriul de alegere a produsului cel mai potrivit pentru nevoile tale poate fi cel puțin dimensiunea coșului. Cu cât este mai mare, cu atât mai mulți căței de usturoi puteți zdrobi în el cu o singură apăsare. Dacă vă doriți o presă de usturoi care să fie mereu la îndemână și care să vă decoreze și bucătăria, optați pentru modelele cu orificiu pentru agățat. Veți găsi presele noastre nu doar robuste, ci și funcționale. Veți fi impresionat de ușurința de curățare și de operare. Multe dintre produse vin cu o garanție de mai mulți ani.

Un feliator în locul unui storcător? Puteți să o faceți!

Știm că unele persoane preferă să taie usturoiul în bucăți mai mici , cum ar fi cuburi sau bețe, în loc să îl zdrobească, așa că gama noastră include feliatoare. Acestea sunt concepute pentru a toca usturoiul, dar îi păstrează aroma și gustul unic. Multe dintre ele au un design atât de elegant încât permite ca echipamentul să fie așezat pe masa de luat masa. Astfel, la prânz sau la cină, fiecare invitat își poate condimenta felul de mâncare după bunul plac.

Dacă sunteți în căutarea unui storcător sau a unui tăietor de usturoi, FormAdore este cel mai bun loc pentru a cumpăra. Acordăm o mare importanță pentru a ne asigura că accesoriile de bucătărie pe care le oferim nu numai că sunt durabile și vă vor servi ani de zile, dar și că arată bine în bucătăria sau sufrageria dumneavoastră. Iar dacă sunteți în căutarea unor unelte pentru zdrobirea cartofilor, avem vești bune pentru dumneavoastră - gama noastră include și piureuri de carne și prese de cartofi pentru a face piure de cartofi rapid și ușor.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile