Zdrobitoare și prese
39 produse
O cină cu adevărat poloneză nu se poate lipsi de piureul de cartofi (cunoscut și sub numele de piure de cartofi) și de un cotlet bine bătut. La urma urmei, cine dintre noi nu este familiarizat cu sunetul distinctiv al cărnii care este bătută duminică dimineața? Un pisălog de carne și o presă de cartofi se găsesc în sertarul din bucătăria fiecărei femei și fiecărui bărbat polonez.
Un pisălog de lemn sau metalic pentru carne va fi esențial pentru prima etapă a pregătirii - fie că este vorba de un cotlet de porc sau de volaille, carnea trebuie să fie adusă la frăgezimea potrivită. Cu un pisălog de oțel sau o presă de carne, puteți pasa rapid cartofii fierți până la o textură perfect cremoasă. Unu, doi, trei - totul este gata! În cele din urmă, folosiți o presă de usturoi sau de citrice pentru a stoarce puțin usturoi și lămâie în dressingul vinaigrette pentru salată. Și o cină delicioasă este gata!