RETURNĂRI + RECLAMAȚII

Produsele propuse de FormAdore sunt articole 100% originale, selectate cu multă grijă. Sperăm ca produsele achiziționate să le servească clienții noștri mulți ani, însă dacă produsul comandat nu corespunde așteptărilor tale, îți garantăm posibilitatea de a returna produsul fără probleme în termen de 30 de zile de la data achiziției.

Pentru a efectua o returnare, vă rugăm să contactați departamentul nostru de relații cu clienții în termen de 30 de zile de la data livrării produsului, acolo veți primi instrucțiuni și adresa la care trebuie să trimiteți înapoi comanda.

Articolele returnate trebuie să fie noi și nefolosite, în cutia originală și cu toată documentația, piesele și accesoriile pentru a obține o rambursare completă. Nou și nefolosit înseamnă că pe articol nu există zgârieturi, urme sau pete; articolul, etichetele și carcasa nu prezintă semne de utilizare sau uzură; produsul nu trebuie să fie modificat în nici un fel. Nu putem accepta returnarea unui produs care prezintă vreo urmă de utilizare.

Returnările vor fi procesate imediat după ce produsele returnate au fost inspectate și acceptate. În cazul comenzilor plătite cu cardul de credit, suma rambursată va fi trimisă clientului în termen de 10 zile. Timpul de procesare poate varia în funcție de furnizorul cardului de credit. Comenzile plătite prin PayPal sau transfer bancar vor fi rambursate în contul inițial.

Clientul returnează produsul în mod autonom, acoperind costul livrării până la punctul de colectare.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile