Pentru copii

1321 produse

Designul este permis de la vârsta de 18 ani? Nu, deloc! Haideți să îi introducem în design de la o vârstă foarte fragedă, pentru că, așa cum spune binecunoscuta zicală, "Ce se înmoaie o coajă când ești tânăr ...". Nu vă fie teamă să vă înconjurați micuțul cu propuneri originale din lumea designului. Comuniunea cu frumosul nu este doar plăcută, ci și dezvoltă imaginația și ascute simțul estetic.

FormAdore vă va ajuta să mobilați camera copilului dumneavoastră, care se va transforma dintr-o cameră obișnuită în "Țara de Niciodată" de vis a copilului dumneavoastră, plină de fantezie și culoare. Veți găsi design pentru copii atât sub formă de design "mare" (de ex. mobilier pentru copii, covoare pentru copii), cât și unul care se manifestă în obiecte mai mici, cum ar fi recipiente pentru jucării sau ceasuri pentru copii. Avem câteva sugestii și pentru cei mai mici; le găsiți în categoria pentru bebeluși. Iar dacă camera micuțului dvs. este gata, dar are nevoie de un mic impuls, consultați categoria decorațiuni pentru camera copilului și iluminatul pentru copii . Sau poate că sunteți în căutare de un cadou pentru copilul dvs.? Atunci vă vor interesa cu siguranță categoriile jucării i cărți pentru copii. Mult succes în educația ta prin design!

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 23
Filtrele selectate:
Şah Printworks Classic

299,39 lei

Şah Printworks Classic

Printworks(5)
Cană Cloudy 185 ml

83,40 lei

Cană Cloudy 185 ml

Bloomingville
  Cană Cloudy 185 ml

  83,40 lei

  Cană Cloudy 185 ml

  Bloomingville
Covoraș educativ Agnes 100 cm

344,31 lei

Covoraș educativ Agnes 100 cm

Bloomingville
3 el.Jucărie set pentru copt Bryn 3 el.

196,75 lei

Jucărie set pentru copt Bryn 3 el.

Bloomingville
Puzzle Iconic Buildings

149,69 lei

Puzzle Iconic Buildings

Printworks
64 bucățiKit de realizare colaj Collage Maker 64 bucăți

224,54 lei

Kit de realizare colaj Collage Maker 64 bucăți

Printworks
Accesoriu decorativ pentru perete Jean 70 x 70 cm

270,53 lei

Accesoriu decorativ pentru perete Jean 70 x 70 cm

Bloomingville(1)
3 el.NoutateVase pentru copii Agnes 3 el.

144,35 lei

Vase pentru copii Agnes 3 el.

Bloomingville
Farfurie pentru copii Ninette 15 cm

62,02 lei

Farfurie pentru copii Ninette 15 cm

Bloomingville
Cuier de perete Oswall caracatiță

196,75 lei

Cuier de perete Oswall caracatiță

Bloomingville
2 buc.Postere Fritza 2 buc.

93,03 lei

Postere Fritza 2 buc.

Bloomingville
 • 2 buc.
  Postere Fritza 2 buc.

  93,03 lei

  Postere Fritza 2 buc.

  Bloomingville
NoutateRecipient pentru cărți și jucării Charlie

669,37 lei

Recipient pentru cărți și jucării Charlie

Bloomingville
15 el.Decorațiuni aniversare Salve 15 el.

270,53 lei

Decorațiuni aniversare Salve 15 el.

Bloomingville
Arată:

Cum se decorează camera unui copil?

Această întrebare aparent simplă necesită un răspuns mai lung. Dar nu vă faceți griji! Cel mai important lucru de reținut este o regulă de aur - camera este pentru copil, nu invers. Amenajarea camerei unui copil trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Mai presus de toate, trebuie să fie sigură pe tărâmul micuțului tău. Credem că și cea mai frumoasă mobilier pentru copii sau decorațiuni pentru copii nu este potrivită pentru o cameră de copil dacă ridică probleme de siguranță.

Deși este ușor să fii de acord cu principiul de mai sus, cel de-al doilea principiu, care este la fel de important, poate fi greu de digerat pentru unii părinți. Camera unui copil trebuie, înainte de toate, să îi placă ocupantului său. Aici am dori să facem un apel - Mamă, tată, chiar dacă iubiți designul scandinav și toate nuanțele de gri, nu încercați să îl supuneți imaginației copilului dumneavoastră. Este mai bine să renunțați și să vă lăsați copilul să aibă cu adevărat un cuvânt de spus în ceea ce îi umple camera.

De ce altceva trebuie să țineți cont atunci când decorați camera unui copil? Confortul și funcționalitatea, care de foarte multe ori merg mână în mână. Fiecare copil mic ar trebui să se poată odihni într-un mediu plăcut după ce se întoarce de la grădiniță sau de la școală. Mobilierul pentru copii trebuie să fie confortabil și practic, iar accesoriile, cum ar fi umerașe sau recipiente pentru jucării - ușoare și la îndemână.

Camera copiilor - inspirație

Sunteți în căutare de idei pentru amenajarea camerei copilului dumneavoastră? FormAdore este aici pentru a vă ajuta! Categoria noastră de sortimente "pentru copii" a fost atent organizată și ordonată logic, astfel încât găsirea inspirației să fie cât mai ușoară și plăcută. În categoriile individuale, veți găsi alte subcategorii care vă vor oferi o privire de ansamblu asupra sortimentului pentru copii din grupul respectiv.

Mobilier pentru copii

W mobilier pentru copii există patru subcategorii. W scaune pentru copii am inclus toate tipurile de scaune care sunt concepute pentru cei mici. Cuvântul "scaune" nu face dreptate sugestiilor pe care le veți găsi acolo.... Pentru că poți numi un scaun un scaun colorat, balansoar pasăre dodo? Sau un scaun Piedras o piesă de mobilier în formă de bolovan direct din lumea lui Flintstones ? În cadrul mobilierului pentru copii am inclus și rafturi și biblioteci pentru copii care vor utiliza perfect spațiul de pe perete și vor găzdui toate cărțile. O cameră de copil nu va fi funcțională fără o mobilă adecvată birou sau masă așa că nu uitați să verificați și această subcategorie. La urma urmei, un copil mic are nevoie de un spațiu adecvat pentru a desena și a stivui blocuri, iar un copil mai mare pentru a-și face temele. În cadrul mobilierului pentru copii, veți găsi, de asemenea, tot felul de umerașe În mobilierul pentru copii, veți găsi și tot felul de umerașe de perete și de staționare pentru a organiza și a aranja jucăriile, accesoriile și hainele copilului dumneavoastră.

Iar pentru părinții cu gusturi specifice, am pregătit cele mai populare tipuri de sortimente din categoria mobilier pentru copii: mobilier alb pentru copii și mobilier din lemn pentru copii.

Decorațiuni pentru camera copiilor

În opinia noastră, alegerea decorațiuni pentru camera copiilor este cea mai plăcută etapă a decorării dormitorului unui copil mic. Există atât de multe posibilități încât uneori se poate simți ... un pic copleșită. Amplasarea unor decorațiuni necesită o gândire atentă, deoarece designul lor este deosebit de expresiv. Între timp, micuțul nostru entuziasmat ne trage de mânecă și ne cere - "Hai să luăm asta, asta și mai mult!".

Să începem să decorăm camera copilului de la general la detaliu. În primul rând, să alegem un tapet sau culoarea peretelui, apoi posterele și cele mai mari decorațiuni de pereteși, nu în ultimul rând, lucrurile mărunte, cum ar fi măsurile de înălțime și autocolantele de perete. În FormAdore veți găsi toate aceste decorațiuni pentru camera copiilor. Vă atragem atenția asupra selecției deosebit de largi de postere pentru copii printre care copilul dumneavoastră va găsi cu siguranță ceva în plus.

Ceasuri de perete pentru copii au fost plasate într-o categorie separată, dar nu se poate nega faptul că au un mare potențial de design și, prin urmare, fac parte, fără îndoială, dintre decorațiunile din camera copiilor.

Covoare pentru copii

Merită să optezi pentru un covor pentru camera copilului tău? Noi suntem siguri că da! Camera celui mic va arăta astfel mult mai confortabil. Un covor pentru copii are și o funcție de protecție - amortizează podeaua în timpul zbenguielilor sălbatice și previne alunecarea pe jos. Merită să nu uitați să lipiți covorul din camera copilului dumneavoastră cu bandă dublu adezivă. Suntem fani ai covoarelor 3D pentru copii, adică a celor care prezintă o lume în miniatură în trei dimensiuni. Astfel de covoare pentru copii nu sunt doar un decor practic, ci și un element de distracție. Pe care, pe deasupra, nu trebuie să îl cureți :)

Lenjerie de pat pentru copii

În această categorie veți găsi, de asemenea, diverse tipuri de lenjerie de pat pentru copii. Acestea sunt fabricate din bumbac de calitate superioară, care este complet sigur pentru pielea și sănătatea micuțului tău. Imprimeurile care împodobesc lenjeria de pat pentru copii pe care o veți găsi la noi vor cuceri inima oricărui micuț dormind! Cele hiperrealiste, precum cele de Snurkîi permit copilului tău să fie orice își dorește - un astronaut, un jocheu, o balerină sau chiar... un dinozaur. un dinozaur.

Lămpile pentru copii

Snap! Consultați sugestiile noastre de lămpi pentru camera copilului dumneavoastră. Pentru a vă fi mai ușor să găsiți ceea ce căutați, le-am împărțit în trei subcategorii. W lămpi de masă pentru copii am inclus produse mici care vor funcționa bine ca iluminare pe o noptieră, pe un birou sau pe un dulap. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai mare, consultați lămpi de tavan pentru copii. În ceea ce privește lămpile de perete, pe de altă parte, există poate cele mai imaginative sugestii de iluminat pentru camera copiilor - în formă de animale sau plante, de exemplu.

Containere pentru jucării

Depozitarea jucăriilor vă poate da bătăi de cap! La FormAdore ne-am gândit la nervii dumneavoastră. De aceea, pe lângă categoriile cu categoria jucării categoria jucării am inclus și recipiente practice de depozitare. containere pentru jucării.Și nu se opresc aici! Le-am împărțit în două tipuri pentru a vă ușura și mai mult munca. W coșuri pentru jucării veți găsi coșuri spațioase și practice, ideale pentru depozitarea ursuleților de pluș și a jucăriilor mai mari. Iar în cutii de jucăriisunt cutii de jucării tipice, cu capac, tocmai bune pentru comorile copiilor.

Pentru bebeluși

Ne-am gândit și la cei mai mici. Cu ajutorul FormAdore puteți alcătui o canapea de noapte elegantă pentru bebelușul dumneavoastră. Avem organizatoare care vă vor ajuta să vă organizați accesoriile de îngrijire a nou-născutului, perne de cuib, o mulțime de produse moi jucării de pluș hăinuțe moi de pluș, scutece... Într-un cuvânt, tot ceea ce va face puțin mai accesibilă o lume care este brusc dată peste cap din cauza unei mici ființe umane :)

Lenjerie pentru școală

Hei-ho, școala ar urma să înceapă! Mai ales dacă sunteți bine pregătiți pentru revenirea din septembrie între pereții familiari. Consultă sugestiile noastre în truse școlare.Veți găsi pixuri și stilouri stilouri și pixuri, genți de pantofi, rucsacuri, truse de creioane, caiete de notițe caiete... Cu alte cuvinte, tot ce are nevoie un elev model (sau unul care vrea să devină unul!).

Accesorii de bucătărie pentru copii

Designul nu este suficient! Uneori trebuie și să mănânci. Dar stai puțin - nu poate fi decorul pentru o masă la fel de fermecător ca și restul interiorului? Noi credem că se poate! De aceea, veți găsi o mulțime de accesorii drăguțe pentru accesorii de bucătărie pentru copii. Colorată căni colorate căni cu personaje de basm, căni drăguțe boluri și farfurii cu imprimeuri interesante, farfurii practice tacâmuri cutii de prânz pentru copii mici, confortabile și ușoare pentru mâini cutii de prânz și gata făcute mâncăruri pentru copii în set.

Mărci pe care copiii le iubesc

Minimalism scandinav într-o gamă pentru copii? De ce nu! Doar rupeți-l cu câteva accente amuzante. Acesta este talentul designerilor de la Done by Deer, ferm LIVING și Bloomingville. Pe de altă parte, ideile nebunești ale italienilor de la Magis Me Too ne surprind chiar și pe noi... în mod pozitiv, desigur :) În sortimentul Follygraph veți găsi postere minunate pentru copii, iar produsele brandului 3 germeni vă vor ajuta să organizați spațiul din camera copilului dumneavoastră. 3 germeni.

P.S. Verifică și categoria cadouri pentru copii.