DESPRE COMPANIE / DESPRE NOI

CINE SUNTEM?

Suntem specializați în vânzarea celor mai moderne accesorii de amenajare a locuinței, știm exact cum să îți facem viața frumoasă. Cum facem asta? Simplu – filozofia și cel mai important scop al nostru este să oferim servicii a căror calitate să meargă mână în mână cu cea a produselor pe care le oferim. De aceea oferim doar cele mai bune servicii, pentru a ne asigura că clienții sunt mulțumiți atât de produse în sine, cât și de modul în care le procesăm comenzile. Acest lucru nu ar fi posibil fără pasiunea și dragostea pentru ceea ce facem. Iar ceea ce facem este să înfrumusețăm viața clienților noștri aducând în interioarele lor piese interesante, incitante, intrigante și uneori chiar amuzante, pentru a crea emoții speciale și a le spori dragostea de viață.

CE LE OFERIM CLIENȚILOR NOȘTRI?

Pe paginile magazinului nostru am adunat o ofertă imensă cu cele mai bune articole pentru amenajarea locuinței. Veți găsi aici atât accesorii decorative, cât și piese de mobilier, corpuri de iluminat, articole pentru bucătărie și baie. Suntem retailer-ul oficial și distribuitorul principal al multor mărci de renume mondial, cum ar fi Alessi, Eva Solo, Menu, Iittala, KitchenAid, Normann Copenhagen, Joseph Joseph, Koziol, Chroma și Stackers, Smeg. Peste 200 de producători au avut încredere în noi și acest număr este în continuă creștere!

NU DOAR PRODUSE...

Premisa de bază cu care ne-am început activitatea a fost nu doar crearea unei oferte cu produse pentru amenajări interioare de cea mai înaltă calitate, ci și servirea clienților la cel mai înalt nivel. De-a lungul mai multor ani de activitate, am construit o echipă care lucrează respectând standardele stabilite. Credem că printr-un serviciu integru, oferit cu respect și o atitudine prietenoasă, vom câștiga inimile clienților noștri :-) Nu suntem infailibili, dar ne putem recunoaște oricând greșelile. Mai mult decât atât, și noi iubim produsele cu care lucrăm - ne oferă la fel de multă bucurie ca vouă!

Te invităm să vizitezi FormAdore cât mai des - în oferta noastră apar în mod constant produse noi care încântă și inspiră, sunt grozave pe post de cadou dar, mai presus de toate, te ajută să trăiești frumos!

Datele de contact pot fi găsite pe pagina → contact.

Magazinul FormAdore este al companiei FORMADE.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile