Ceasuri de masă și ceasuri deșteptătoare

143 produse

Ceas deșteptător sau ceas de masă? Două rude care au multe în comun, dar care au un singur lucru în comun - controlul orelor care trec. În această categorie veți găsi ceasuri mai mici decât ceasurile de perete, dar nu mai puțin elegante sau practice.

Dacă sunteți în căutarea unor ceasuri deșteptătoare... Nu veți fi dezamăgiți! Avem o mulțime de ele. Atât ceasuri deșteptătoare retro, adică cele clasice cu ciocan și clopoței, cât și ceasuri deșteptătoare supermoderne ceasuri deșteptătoare electronice. Pentru cei mici, există o gamă separată de ceasuri deșteptătoare colorate. ceasuri deșteptătoare colorate pentru copii. Iar dacă aveți probleme serioase în a vă trezi, nu uitați să aruncați o privire la categoria cu absolut, puternice ceasuri de alarmă.

Dacă sunteți în căutarea unor ceasuri de masă... Cu siguranță veți alege ceva pentru dvs. din zecile de oferte de designer. Un ceas de masă clasic, în picioare, sau un ceas tipic de șemineu ? Ce zici de o gură de aer proaspăt sub forma unui ceas scandinav în culori pastelate?

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 3
Filtrele selectate:
Arată:

Un ceas deșteptător necesar imediat!

Gama noastră include ceasuri deșteptătoare de designeri danezi de renume internațional, inclusiv Arne Jacobsen și Norm Architects. Economice în formă, acestea expun obiectul care este ceasul deșteptător în forma sa de bază, fără ornamente inutile. Cadranele minimaliste și acele simple sunt alte caracteristici ale ceasurilor deșteptătoare în stil scandinav. Realizate din metal, sticlă, plastic sau lemn, ceasurile deșteptătoare se vor potrivi și în dormitoarele tradiționale. Un alt avantaj este mecanismul japonez flotant, cu care sunt echipate unele dintre ceasurile deșteptătoare - acesta asigură o funcționare extrem de silențioasă a temporizatorului, astfel încât nu vă temeți că ticăitul puternic vă va perturba somnul liniștit.

Ceasuri deșteptătoare moderne

Modele care nu pot fi trecute cu indiferență. Cele mai frecvente sunt ceasuri deșteptătoare electronice cu cadrane iluminate, mâini fosforescente, funcție de snooze și chiar un afișaj al datei sau al temperaturii. Formele simple, futuriste și culorile izbitoare sunt alte caracteristici care fac originale ceasurile deșteptătoare în stil modern. Acestea se vor potrivi atât în camera unui adolescent, cât și în dormitoarele minimaliste și industriale.

Ceasuri deșteptătoare retro

Forma acestor ceasuri deșteptătoare amintește de ceasurile deșteptătoare pe care le cunoaștem atât de bine din dormitoarele bunicilor noștri: rotunde, pe picioare, cu două clopoței în partea de sus, ele evocă amintiri din copilărie. Ceasuri deșteptătoare retro vor arăta bine în dormitoarele decorate în mod tradițional, unde domină mobilierul din lemn, perdelele încrețite și draperiile grele. Datorită calității superioare a manoperei, ceasurile - în ciuda carcasei lor tradiționale - funcționează impecabil și silențios. Ceasurile deșteptătoare de epocă pot funcționa la fel de bine și ca ceasuri de masă, dacă le așezați pe un birou sau pe un dulap din camera de zi.

Ceasuri deșteptătoare tradiționale

Cu o formă clasică și un finisaj atent. În carcase frumoase din metal și cu forme aerodinamice, acestea au un aer atemporal și dau o notă specială interiorului dvs. Cadranul ușor de citit și mâinile cu finisaje clasice ne duc pentru o clipă în trecut, în timp ce mecanismul silențios, precis și cu economie de energie asigură funcționarea fără probleme a ceasului. Astfel de ceasuri deșteptătoare arată bine în dormitoarele decorate clasic, dar pot fi, de asemenea, o pauză de stil interesantă în interioarele moderne, amenajate după moda scandinavă. Designul lor elegant le permite, de asemenea, să fie folosite ca ceasuri de masă, care merită așezate pe un dulap în camera de zi sau în birou.

Ceasuri deșteptătoare pentru copii

Colorate, cu un cadran ușor de citit și o alarmă plăcută. Gama ceasuri deșteptătoare pentru copii din FormAdore include doar cele mai bune propuneri din lumea designului, create cu gândul la cei mici. Procedura de trezire dimineața va fi mult mai ușoară dacă pe noptieră copilului tău se află un ceas deșteptător colorat pentru copii. Mult mai bine decât un telefon mobil sub pernă!

Ceasuri deșteptătoare zgomotoase

Ceasuri deșteptătoare absolute avem și noi! Ne-am sacrificat pentru tine și le-am testat pe cele mai mari somnifere de la FormAdore. Am botezat fiecare ceas deșteptător cu o alarmă extrem de puternică drept "super ceas deșteptător". Eficiența sa este de sută la sută! Astfel ceasuri deșteptătoare puternicesunt disponibile atât ca ceasuri deșteptătoare electronice, cât și analogice.

Ceasuri de masă - decor funcțional

Bineînțeles că avem ceasuri deșteptătoare în gama noastră, dar merită să remarcăm și clasicul ceasuri de masă cum ar fi ceasuri de șemineu. Aceste tipuri de ceasuri au doar două funcții: indică ora și decorează interiorul. Cu toate acestea, potențialul lor de design nu poate fi subestimat! Ceasurile de masă au un caracter complet diferit față de ceasurile deșteptătoare și, prin urmare, obțin un efect complet diferit în designul interior.

Astfel de ceasuri în picioare aterizează de obicei pe o comodă sau pe o șemineuță, dar merită să căutați un alt loc mai puțin evident pentru ele. Să ne lăsăm ghidați de mărimea și estetica lor. De exemplu, un ceas de masă minimalist scandi va arăta bine pe o bibliotecă din lemn deschis, dar poate intra în conflict cu o comodă grea din lemn de nuc.

Avem sugestii și pentru birouri, adică ceasuri de birou.