Suporturi pentru lumânări

667 produse

Există multe modalități de a crea atmosfera potrivită într-un interior, dar experiența noastră ne spune că cea mai ușoară cale este un suport de lumânări! De aceea, gama de suporturi de lumânări din magazinul FormAdore este excepțional de vastă - cu siguranță veți găsi aici ceva pentru dumneavoastră. Dacă visați la o cină atmosferică la lumina lumânărilor, optați pentru suporturi de lumânări lungi, de preferință cu mai multe brațe. Sunteți în căutarea unui decor subtil? Căutați suporturi pentru lumânări de tealighter sau suporturi pentru lumânări de perete.

Oferim atât suporturi subtile pentru lumânări din sticlă (inclusiv suporturi elegante pentru lumânări din cristal), cât și suporturi moderne pentru lumânări din metal. Iar dacă sunteți în căutarea unor accesorii care să vă transforme terasa într-un cuib confortabil, felinarele sau felinarele sunt cea mai bună opțiune. Argintiu, auriu, negru... aveți de unde alege.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 12
Filtrele selectate:
Felinar Calma

127,24 lei

Felinar Calma

Blomus(1)
    Felinar Calma

    127,24 lei

    Felinar Calma

    Blomus(1)
5 el.Suport pentru lumânare Lichtermeer 5 el.

266,25 lei

Suport pentru lumânare Lichtermeer 5 el.

Philippi(6)
Suport pentru lumânare Perlemor Coral Home

95,16 lei

Suport pentru lumânare Perlemor Coral Home

Villeroy & Boch
Suport pentru lumânare Tenochtitlan roșu

1426,41 lei

Suport pentru lumânare Tenochtitlan roșu

Driade
2 buc.Suporturi pentru lumânări Nappula alamă șlefuită 2 buc.

779,50 lei

Suporturi pentru lumânări Nappula alamă șlefuită 2 buc.

Iittala
Suport pentru lumânare clasică Manufacture Rock Home

122,97 lei

Suport pentru lumânare clasică Manufacture Rock Home

Villeroy & Boch
NoutateSuport pentru lumânare clasică Ferah 26 cm din sticlă

186,05 lei

Suport pentru lumânare clasică Ferah 26 cm din sticlă

Bloomingville
Suport pentru lumânare Matthew Boulton II

1131,29 lei

Suport pentru lumânare Matthew Boulton II

Driade
NoutateSuport pentru lumânare clasică Dara 35 cm din sticlă

226,69 lei

Suport pentru lumânare clasică Dara 35 cm din sticlă

Bloomingville
Suport pentru lumânare Von Erlach

1008,33 lei

Suport pentru lumânare Von Erlach

Driade
NoutateSuport pentru lumânare clasică Lucie negru

286,57 lei

Suport pentru lumânare clasică Lucie negru

Bloomingville
Suport pentru lumânare clasică Spring is Coming

245,93 lei

Suport pentru lumânare clasică Spring is Coming

Driade
3 buc.NoutateSuporturi pentru lumânări pastilă Snowball 3 buc.

477,97 lei

Suporturi pentru lumânări pastilă Snowball 3 buc.

Kosta Boda
NoutateSuport pentru lumânare Macha lat 15 cm verde

150,77 lei

Suport pentru lumânare Macha lat 15 cm verde

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Joslyn 11,5 cm din sticlă

70,57 lei

Suport pentru lumânare clasică Joslyn 11,5 cm din sticlă

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Lucie alb

276,94 lei

Suport pentru lumânare clasică Lucie alb

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânări pastilă Melli 7 cm

145,42 lei

Suport pentru lumânări pastilă Melli 7 cm

Bloomingville
2 buc.NoutateSuporturi pentru lumânări pastilă Rosslin maro 2 buc.

95,17 lei

Suporturi pentru lumânări pastilă Rosslin maro 2 buc.

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Kin 19,5 cm bej

85,54 lei

Suport pentru lumânare clasică Kin 19,5 cm bej

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Tan 10 cm

145,42 lei

Suport pentru lumânare clasică Tan 10 cm

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânări pastilă Zanny 5,5 cm

90,89 lei

Suport pentru lumânări pastilă Zanny 5,5 cm

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare Deena

236,31 lei

Suport pentru lumânare Deena

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânări pastilă Yosan 7,5 cm

110,14 lei

Suport pentru lumânări pastilă Yosan 7,5 cm

Bloomingville
Arată:

Atunci când sunt amplasate într-un interior, suporturile de lumânări și lumânările creează o atmosferă specială. Strălucirea lumânărilor aduce în cameră o atmosferă romantică și o dispoziție caldă și fericită, dar acestea sunt dificil de folosit fără suportul de lumânări potrivit.

Suporturi de lumânări și lumânări - o modalitate ușoară de a crea o atmosferă în casă

Suporturile de lumânări vă permit să vă înconjurați de o lumină plăcută a lumânărilor. Lumânările aprinse expuse într-un suport de lumânări atractiv creează un sentiment de o senzație de căldură și siguranță și ne pun într-o stare de fericire, făcând ca interiorul să fie atmosferic și confortabil. FormAdore oferă o selecție largă a acestor decorațiuni. Veți găsi atât suporturi de lumânări pentru lumânări lungi, cât și pentru lumânări cu lumânări lungi, suporturi pentru lumânări simple și multiple, suporturi pentru lumânări suspendate și în picioare, suporturi pentru lumânări moderne sau produse în stil glamour. Decorațiunile variază în ceea ce privește materialul, culoarea și designul, astfel încât puteți puteți găsi cu ușurință un suport pentru lumânări atât pentru o cameră de zi clasică, cât și pentru un dormitor modern. Alegerea este foarte mare și cu siguranță veți alege ceva potrivit pentru dumneavoastră. Explorați selecția noastră de suporturi de lumânări pentru a adăugați varietate și o atmosferă confortabilă în casa dvs.

Suporturi de lumânări din sticlă, metal sau lemn?

Vă oferim o selecție largă de suporturi de lumânări care diferă prin design și material. Suporturi de lumânări din sticlă încântare caracterul elegant și subtil. Acestea subliniază perfect decorul atât al interioarelor clasice și moderne deopotrivă.Acestea adaugă o notă confortabilă și atmosferică oricărui interior. Candelabre din sticlă suporturi de lumânări expun într-un mod impresionant lumânările așezate în ele, răspândindu-se, mai ales după lăsarea întunericului, lumina frumoasă, pâlpâitoare a flăcării.. Acest efect va fi și mai spectaculos dacă vă veți dota interiorul cu un suport de lumânări din cristalcare strălucește, reflectă și refractă flacăra lumânării pe sticlă într-un mod frumos.

Elegant și atemporal suporturi de lumânări din metal sunt grele și, prin urmare stabile, robuste și rezistente. Printre modelele pe care le veți găsi se numără fabricate din aluminiu, dar și tradiționale propuneri din fontă sau moderne din oțel inoxidabil. Sfeșnicele metalice sunt alegerea perfectă pentru un living elegant, sufragerie sau dormitor romantic.

Candelabrele din lemn sunt, de asemenea, o opțiune interesantă, care arată frumos în decorurile scandinave, rustice și proverbiale O opțiune interesantă sunt și sfeșnicele din lemn, care arată frumos în interioarele scandinave, rustice și provensale. Decorațiuni de acest tip sunt realizate din soiuri de lemn nobil, impresionează prin calitatea și durabilitatea lor ridicată și arată perfect în combinație cu alte elemente decorative. și arată foarte bine în combinație cu alte decorațiuni din lemn din casă.

Suporturi lungi pentru lumânări - elegante și clasice

O cină la lumina lumânărilor cu persoana iubită, o reuniune festivă în familie sau o întâlnire cu prietenii la un pahar de vin bun sunt exemple de ocazii care necesită un decor special. În crearea unui o atmosferă specială la masă ne va ajuta cu siguranță să creăm o unică sau un suport de lumânări cu un singur braț sau cu mai multe brațe pentru lumânări lungi, Suportul pentru lumânări poate fi selectat pentru a se potrivi cu decorul sufrageriei și estetica mesei. Gama include suporturi de lumânări pentru două, trei, patru, șase sau chiar opt lumânări! Foarte populare sunt suporturile de lumânări argintii și aurii și suporturile de lumânări aurii sunt foarte populare, Oferim, de asemenea, suporturi de lumânări negre, precum și populare sunt sfeșnicele argintii și aurii, deși oferim și sfeșnice negre și sfeșnice în multe culori. Printre aceste suporturi de lumânări veți găsi și suporturi de lumânări pentru lumânări groase. Lumânările mari nu numai că sunt originale și estetice, dar arată și foarte bine. originale și plăcute din punct de vedere estetic, De asemenea, ele vor încânta cu strălucirea flăcării lor pentru o perioadă lungă de timp. Extrem de elegante și atemporale suporturi de lumânări pentru lumânări lungi sunt un decor original, care va Suportul pentru lumânări este un decor remarcabil, care va transforma rapid și eficient designul interior al oricărei încăperi.

Cum creezi o atmosferă caldă în interiorul tău? Suporturile pentru lumânări te pot ajuta!

Lumânările de tealights, sau tealights, sunt lumânări mici, rotunde, care aduc confort în orice încăpere. Alegeți dintre suporturi pentru lumânări de tip tealight simple și nu numaipentru că acest tip de decorare este, de asemenea arată foarte bine și în grup.. Lumânările de tealights sunt o alegere excelentă pentru orice interior, atâta timp cât le așezi în suportul de lumânări potrivit. Lumânările de ceai plasate într-un suport de lumânări minimalist din sticlă se vor potrivi perfect în spațiul modernși în lemn din lemn pe de altă parte, modelele realizate din lemn vor potrivi cu interioarele rustice, provensale sau boho. De asemenea, foarte populare sunt suporturile de lumânări de metal sunt, de asemenea, foarte populare. Acest tip de suport de lumânări de perete încântă prin design minimalist și elegant, și totuși design izbitor. Veți găsi atât populare sfeșnice aurii sau argintii, dar și albastru, negru sau roz. Cu suporturile pentru lumânări suporturile pentru lumânări sunt sigur că vor crea interiorul perfect confortabil și cald.

Lumânări de Crăciun și suporturi de lumânări - o modalitate sigură de a crea o atmosferă festivă de Crăciun

O perioadă festivă specială necesită un cadru festiv special pentru a sublinia ocazia. Strălucirea atmosferică a lumânărilor așezate într-un frumos suport de lumânări vă va ajuta să creați o atmosferă magică și festivă. În FormAdore veți găsi o selecție largă de lumânări și suporturi pentru lumânări de Crăciunatât simple și discrete, cât și decorate și surprinzător de originale. Suporturile de lumânări sunt disponibile într-o gamă largă de culori, dar cele mai populare sunt suporturi de lumânări în auriu și argintiu sunt cele mai populare. Așezat pe comoda din sufragerie sau pe masa din sufragerie, un suport decorativ pentru lumânări în formă de pom de Crăciun sau produse elegante din aur fac interioarele mai calde și mai primitoare. Suporturi de lumânări elegante și lumânări decorative pentru o atmosferă magică, atmosferică și familială. sunt decorațiuni care nu ar trebui să lipsească din casa dvs. în timpul sezonului festiv.

Un felinar pentru balcon, pentru camera de zi, pentru scara ...

Felinare și felinare sunt completarea perfectă nu numai pe balcon sau pe terasă. Un felinar decorativ cu o lumânare lumânare în interiorul său care dă o lumină subtilă, difuză, va pune în valoare decorul oricărei încăperi. Felinarele și felinarele cu lumânare variază în funcție de dimensiune, material și design. Felinarele mici pentru camera de zi pot fi amplasate cu succes Felinarele mai mici pentru camera de zi pot fi amplasate pe pervazul ferestrei, pe o comodă, pe un raft, pe un șemineu sau chiar pe o măsuță de cafea. Pe de altă parte, modelele mai mari, chiar și de câteva zeci de centimetri înălțime, arată frumos pe podea, scări, terase etc. pe podea, scări, terasă sau balcon. În FormAdore veți găsi felinare și modele de felinare care cu siguranță vor vor fi cu siguranță pe placul tradiționaliștilor, precum și felinare metalice originale și moderne, care vor completa interioarele întreținute în stil loft într-un mod eficient și interesant. Acestea vor completa interioarele în stil loft într-un mod impresionant și interesant. Dar asta nu este tot. Veți găsi, de asemenea lămpi de design pentru ulei și lămpi cu ulei de măslinepentru a îmbunătăți stilul și a da un caracter unic oricărei încăperi.

 

Optați pentru un suport de lumânări elegant și decorativ pentru a vă bucura de strălucirea lumânărilor în fiecare zi, în confortul propriei case.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile