Suporturi pentru lumânări

751 produse

Există multe modalități de a crea atmosfera potrivită într-un interior, dar experiența noastră ne spune că cea mai ușoară cale este un suport de lumânări! De aceea, gama de suporturi de lumânări din magazinul FormAdore este excepțional de vastă - cu siguranță veți găsi aici ceva pentru dumneavoastră. Dacă visați la o cină atmosferică la lumina lumânărilor, optați pentru suporturi de lumânări lungi, de preferință cu mai multe brațe. Sunteți în căutarea unui decor subtil? Căutați suporturi pentru lumânări de tealighter sau suporturi pentru lumânări de perete.

Oferim atât suporturi subtile pentru lumânări din sticlă (inclusiv suporturi elegante pentru lumânări din cristal), cât și suporturi moderne pentru lumânări din metal. Iar dacă sunteți în căutarea unor accesorii care să vă transforme terasa într-un cuib confortabil, felinarele sau felinarele sunt cea mai bună opțiune. Argintiu, auriu, negru... aveți de unde alege.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 13
Filtrele selectate:
Felinar Calma

127,24 lei

Felinar Calma

Blomus(2)
  Felinar Calma

  127,24 lei

  Felinar Calma

  Blomus(2)
5 el.Suport pentru lumânare Lichtermeer 5 el.

266,25 lei

Suport pentru lumânare Lichtermeer 5 el.

Philippi(6)
Lampion Raeder casă de oaspeți

84,47 lei

Lampion Raeder casă de oaspeți

Raeder(3)
NoutateSuport pentru lumânare Seyara auriu de perete

147,56 lei

Suport pentru lumânare Seyara auriu de perete

Bloomingville
2 buc.NoutateSuporturi pentru lumânări pastilă Clarice 2 buc.

68,43 lei

Suporturi pentru lumânări pastilă Clarice 2 buc.

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânări pastilă Marjun 11 cm

68,43 lei

Suport pentru lumânări pastilă Marjun 11 cm

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare Florentin suspendat

132,59 lei

Suport pentru lumânare Florentin suspendat

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare Trianon 41 cm auriu de perete

245,93 lei

Suport pentru lumânare Trianon 41 cm auriu de perete

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânări pastilă Dinah 12 cm

54,53 lei

Suport pentru lumânări pastilă Dinah 12 cm

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânări pastilă Marjun 16 cm

98,37 lei

Suport pentru lumânări pastilă Marjun 16 cm

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare Haydn

98,37 lei

Suport pentru lumânare Haydn

Bloomingville
2 buc.NoutateSuporturi pentru lumânări Bernie 2 buc.

187,12 lei

Suporturi pentru lumânări Bernie 2 buc.

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Souri 15,5 cm

122,97 lei

Suport pentru lumânare clasică Souri 15,5 cm

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânări pastilă Cathie 11 cm

68,43 lei

Suport pentru lumânări pastilă Cathie 11 cm

Bloomingville
3 buc.NoutateSuporturi pentru lumânări Eloisa alamă din metal 3 buc.

270,53 lei

Suporturi pentru lumânări Eloisa alamă din metal 3 buc.

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Ilise 10 cm travertin

122,97 lei

Suport pentru lumânare clasică Ilise 10 cm travertin

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Grab negru

84,47 lei

Suport pentru lumânare clasică Grab negru

House Doctor
NoutateSuport pentru lumânare Soufian 7 cm

88,75 lei

Suport pentru lumânare Soufian 7 cm

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Biancha 15 cm alamă din metal

132,59 lei

Suport pentru lumânare clasică Biancha 15 cm alamă din metal

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Lavinia

68,43 lei

Suport pentru lumânare clasică Lavinia

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Sayeda

64,16 lei

Suport pentru lumânare clasică Sayeda

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare Izma negru din metal

491,87 lei

Suport pentru lumânare Izma negru din metal

Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Raag 26 cm verde

163,60 lei

Suport pentru lumânare clasică Raag 26 cm verde

House Doctor
NoutateLampion Lander 32 cm de ratan

245,93 lei

Lampion Lander 32 cm de ratan

Bloomingville
NoutateLampion Malda 21 cm

147,56 lei

Lampion Malda 21 cm

Bloomingville
 • Noutate
  Lampion Malda 21 cm

  147,56 lei

  Lampion Malda 21 cm

  Bloomingville
NoutateSuport pentru lumânare clasică Raag 16 cm galben

99,44 lei

Suport pentru lumânare clasică Raag 16 cm galben

House Doctor
2 buc.Rezerve pentru lampă cu ulei Hygge & Viva 2 buc.

50,26 lei

Rezerve pentru lampă cu ulei Hygge & Viva 2 buc.

Rig-Tig(5)
Felinar Luisiana XXL

747,42 lei

Felinar Luisiana XXL

Philippi(1)
  Felinar Luisiana XXL

  747,42 lei

  Felinar Luisiana XXL

  Philippi(1)
Arată:

Atunci când sunt amplasate într-un interior, suporturile de lumânări și lumânările creează o atmosferă specială. Strălucirea lumânărilor aduce în cameră o atmosferă romantică și o dispoziție caldă și fericită, dar acestea sunt dificil de folosit fără suportul de lumânări potrivit.

Suporturi de lumânări și lumânări - o modalitate ușoară de a crea o atmosferă în casă

Suporturile de lumânări vă permit să vă înconjurați de o lumină plăcută a lumânărilor. Lumânările aprinse expuse într-un suport de lumânări atractiv creează un sentiment de o senzație de căldură și siguranță și ne pun într-o stare de fericire, făcând ca interiorul să fie atmosferic și confortabil. FormAdore oferă o selecție largă a acestor decorațiuni. Veți găsi atât suporturi de lumânări pentru lumânări lungi, cât și pentru lumânări cu lumânări lungi, suporturi pentru lumânări simple și multiple, suporturi pentru lumânări suspendate și în picioare, suporturi pentru lumânări moderne sau produse în stil glamour. Decorațiunile variază în ceea ce privește materialul, culoarea și designul, astfel încât puteți puteți găsi cu ușurință un suport pentru lumânări atât pentru o cameră de zi clasică, cât și pentru un dormitor modern. Alegerea este foarte mare și cu siguranță veți alege ceva potrivit pentru dumneavoastră. Explorați selecția noastră de suporturi de lumânări pentru a adăugați varietate și o atmosferă confortabilă în casa dvs.

Suporturi de lumânări din sticlă, metal sau lemn?

Vă oferim o selecție largă de suporturi de lumânări care diferă prin design și material. Suporturi de lumânări din sticlă încântare caracterul elegant și subtil. Acestea subliniază perfect decorul atât al interioarelor clasice și moderne deopotrivă.Acestea adaugă o notă confortabilă și atmosferică oricărui interior. Candelabre din sticlă suporturi de lumânări expun într-un mod impresionant lumânările așezate în ele, răspândindu-se, mai ales după lăsarea întunericului, lumina frumoasă, pâlpâitoare a flăcării.. Acest efect va fi și mai spectaculos dacă vă veți dota interiorul cu un suport de lumânări din cristalcare strălucește, reflectă și refractă flacăra lumânării pe sticlă într-un mod frumos.

Elegant și atemporal suporturi de lumânări din metal sunt grele și, prin urmare stabile, robuste și rezistente. Printre modelele pe care le veți găsi se numără fabricate din aluminiu, dar și tradiționale propuneri din fontă sau moderne din oțel inoxidabil. Sfeșnicele metalice sunt alegerea perfectă pentru un living elegant, sufragerie sau dormitor romantic.

Candelabrele din lemn sunt, de asemenea, o opțiune interesantă, care arată frumos în decorurile scandinave, rustice și proverbiale O opțiune interesantă sunt și sfeșnicele din lemn, care arată frumos în interioarele scandinave, rustice și provensale. Decorațiuni de acest tip sunt realizate din soiuri de lemn nobil, impresionează prin calitatea și durabilitatea lor ridicată și arată perfect în combinație cu alte elemente decorative. și arată foarte bine în combinație cu alte decorațiuni din lemn din casă.

Suporturi lungi pentru lumânări - elegante și clasice

O cină la lumina lumânărilor cu persoana iubită, o reuniune festivă în familie sau o întâlnire cu prietenii la un pahar de vin bun sunt exemple de ocazii care necesită un decor special. În crearea unui o atmosferă specială la masă ne va ajuta cu siguranță să creăm o unică sau un suport de lumânări cu un singur braț sau cu mai multe brațe pentru lumânări lungi, Suportul pentru lumânări poate fi selectat pentru a se potrivi cu decorul sufrageriei și estetica mesei. Gama include suporturi de lumânări pentru două, trei, patru, șase sau chiar opt lumânări! Foarte populare sunt suporturile de lumânări argintii și aurii și suporturile de lumânări aurii sunt foarte populare, Oferim, de asemenea, suporturi de lumânări negre, precum și populare sunt sfeșnicele argintii și aurii, deși oferim și sfeșnice negre și sfeșnice în multe culori. Printre aceste suporturi de lumânări veți găsi și suporturi de lumânări pentru lumânări groase. Lumânările mari nu numai că sunt originale și estetice, dar arată și foarte bine. originale și plăcute din punct de vedere estetic, De asemenea, ele vor încânta cu strălucirea flăcării lor pentru o perioadă lungă de timp. Extrem de elegante și atemporale suporturi de lumânări pentru lumânări lungi sunt un decor original, care va Suportul pentru lumânări este un decor remarcabil, care va transforma rapid și eficient designul interior al oricărei încăperi.

Cum creezi o atmosferă caldă în interiorul tău? Suporturile pentru lumânări te pot ajuta!

Lumânările de tealights, sau tealights, sunt lumânări mici, rotunde, care aduc confort în orice încăpere. Alegeți dintre suporturi pentru lumânări de tip tealight simple și nu numaipentru că acest tip de decorare este, de asemenea arată foarte bine și în grup.. Lumânările de tealights sunt o alegere excelentă pentru orice interior, atâta timp cât le așezi în suportul de lumânări potrivit. Lumânările de ceai plasate într-un suport de lumânări minimalist din sticlă se vor potrivi perfect în spațiul modernși în lemn din lemn pe de altă parte, modelele realizate din lemn vor potrivi cu interioarele rustice, provensale sau boho. De asemenea, foarte populare sunt suporturile de lumânări de metal sunt, de asemenea, foarte populare. Acest tip de suport de lumânări de perete încântă prin design minimalist și elegant, și totuși design izbitor. Veți găsi atât populare sfeșnice aurii sau argintii, dar și albastru, negru sau roz. Cu suporturile pentru lumânări suporturile pentru lumânări sunt sigur că vor crea interiorul perfect confortabil și cald.

Lumânări de Crăciun și suporturi de lumânări - o modalitate sigură de a crea o atmosferă festivă de Crăciun

O perioadă festivă specială necesită un cadru festiv special pentru a sublinia ocazia. Strălucirea atmosferică a lumânărilor așezate într-un frumos suport de lumânări vă va ajuta să creați o atmosferă magică și festivă. În FormAdore veți găsi o selecție largă de lumânări și suporturi pentru lumânări de Crăciunatât simple și discrete, cât și decorate și surprinzător de originale. Suporturile de lumânări sunt disponibile într-o gamă largă de culori, dar cele mai populare sunt suporturi de lumânări în auriu și argintiu sunt cele mai populare. Așezat pe comoda din sufragerie sau pe masa din sufragerie, un suport decorativ pentru lumânări în formă de pom de Crăciun sau produse elegante din aur fac interioarele mai calde și mai primitoare. Suporturi de lumânări elegante și lumânări decorative pentru o atmosferă magică, atmosferică și familială. sunt decorațiuni care nu ar trebui să lipsească din casa dvs. în timpul sezonului festiv.

Un felinar pentru balcon, pentru camera de zi, pentru scara ...

Felinare și felinare sunt completarea perfectă nu numai pe balcon sau pe terasă. Un felinar decorativ cu o lumânare lumânare în interiorul său care dă o lumină subtilă, difuză, va pune în valoare decorul oricărei încăperi. Felinarele și felinarele cu lumânare variază în funcție de dimensiune, material și design. Felinarele mici pentru camera de zi pot fi amplasate cu succes Felinarele mai mici pentru camera de zi pot fi amplasate pe pervazul ferestrei, pe o comodă, pe un raft, pe un șemineu sau chiar pe o măsuță de cafea. Pe de altă parte, modelele mai mari, chiar și de câteva zeci de centimetri înălțime, arată frumos pe podea, scări, terase etc. pe podea, scări, terasă sau balcon. În FormAdore veți găsi felinare și modele de felinare care cu siguranță vor vor fi cu siguranță pe placul tradiționaliștilor, precum și felinare metalice originale și moderne, care vor completa interioarele întreținute în stil loft într-un mod eficient și interesant. Acestea vor completa interioarele în stil loft într-un mod impresionant și interesant. Dar asta nu este tot. Veți găsi, de asemenea lămpi de design pentru ulei și lămpi cu ulei de măslinepentru a îmbunătăți stilul și a da un caracter unic oricărei încăperi.

 

Optați pentru un suport de lumânări elegant și decorativ pentru a vă bucura de strălucirea lumânărilor în fiecare zi, în confortul propriei case.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile