Kusmi Tea

103 produse

De la curier la magnat al ceaiului. Povestea lui Pavel Michailovitch Kousmichoff, fondatorul companiei Kusmi Tea, este un material pregătit pentru un scenariu. Totul a început în 1867, în magicul Sankt Petersburg, unde tânărul Pavel, care lucra într-o ceainărie, își descoperă dragostea pentru aromata infuzie.... Istoria fascinantă a a ceaiului Kusmi, presărată nu doar cu suișuri, ci și cu coborâșuri, încă captivează prin acțiunea sa rapidă și personajele pline de sânge. Datorită acestora, iubitorii de ceaiului din întreaga lume pot fi răsfățați de amestecuri originale și unice - perfecționate de-a lungul mai multor decenii.

Compozițiile unice, bogăția de arome, ingredientele de cea mai bună calitate și "acel ceva" care caracterizează ceaiurile ascunse în frumoase cutii baroce sunt secretul succesului mărcii Kusmi Tea, care are acum sediul la Paris. Pregătit Seturi de ceai Kusmi seturile de ceaiuri sunt idei de cadouri excelente, în timp ce seturile de ceaiuri ale mărcii ceai de marcă accesorii pentru ceai vă vor completa colecția colorată de ceaiuri Kusmi Tea.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 2
Filtrele selectate:
Set de ceaiuri Kusmi The Collection

465,14 lei

Set de ceaiuri Kusmi The Collection

Kusmi(9)
45 buc.Set de ceaiuri Kusmi Discover în plicuri 45 buc.

191,40 lei

Set de ceaiuri Kusmi Discover în plicuri 45 buc.

Kusmi
24 buc.Set de ceaiuri Kusmi The Essentials în plicuri 24 buc.

110,14 lei

Set de ceaiuri Kusmi The Essentials în plicuri 24 buc.

Kusmi
24 buc.Set de ceaiuri Kusmi Wellness în plicuri 24 buc.

110,14 lei

Set de ceaiuri Kusmi Wellness în plicuri 24 buc.

Kusmi
NoutateCeai negru bio Darjeeling N°37 cutie 100 g

79,13 lei

Ceai negru bio Darjeeling N°37 cutie 100 g

Kusmi
Ceai negru Earl Grey Polish Blend 100 g rezervă

68,43 lei

Ceai negru Earl Grey Polish Blend 100 g rezervă

Kusmi
5 buc.NoutateSet de ceai organic Wellness 5 buc.

130,45 lei

Set de ceai organic Wellness 5 buc.

Kusmi
Ceai verde Bouquet 100 g rezervă

67,37 lei

Ceai verde Bouquet 100 g rezervă

Kusmi
NoutateCeai negru bio Grand Yunnan N°21 cutie 100 g

67,36 lei

Ceai negru bio Grand Yunnan N°21 cutie 100 g

Kusmi
5 buc.NoutateSet de ceai organic Kusmi Green 5 buc.

126,17 lei

Set de ceai organic Kusmi Green 5 buc.

Kusmi
5 buc.NoutateSet de ceai organic Essential 5 buc.

126,17 lei

Set de ceai organic Essential 5 buc.

Kusmi
5 buc.NoutateSet de ceai organic Kusmi Black 5 buc.

126,17 lei

Set de ceai organic Kusmi Black 5 buc.

Kusmi
5 buc.NoutateSet de ceai organic Wellness cu accesoriu pentru infuzat 5 buc.

150,77 lei

Set de ceai organic Wellness cu accesoriu pentru infuzat 5 buc.

Kusmi
24 buc.NoutateSet de ceai organic Full Detox în plicuri 24 buc.

110,14 lei

Set de ceai organic Full Detox în plicuri 24 buc.

Kusmi
NoutateCeai negru bio Ceylon OP cutie 100 g

67,36 lei

Ceai negru bio Ceylon OP cutie 100 g

Kusmi
5 buc.Set de ceaiuri Kusmi Wellness 5 buc.

127,24 lei

Set de ceaiuri Kusmi Wellness 5 buc.

Kusmi(3)
Set de ceaiuri Kusmi Originals 5 x 20 g

124,04 lei

Set de ceaiuri Kusmi Originals 5 x 20 g

Kusmi(15)
Set de ceaiuri Kusmi Tea Time 5 x 20 g

124,04 lei

Set de ceaiuri Kusmi Tea Time 5 x 20 g

Kusmi(11)
100 buc.Filtre pentru pregătirea ceaiului Kusmi 100 buc.

27,81 lei

Filtre pentru pregătirea ceaiului Kusmi 100 buc.

Kusmi(4)
Set de ceaiuri Kusmi Moments 5 x 20 g

124,04 lei

Set de ceaiuri Kusmi Moments 5 x 20 g

Kusmi(2)
Accesoriu de măsurare pentru ceai Kusmi aramă

38,50 lei

Accesoriu de măsurare pentru ceai Kusmi aramă

Kusmi(4)
Arată:

Vezi și:

Culoarea rusă a ceaiului Kusmi

V-ați întrebat vreodată de ce cutiile de ceai Kusmi Tea sunt atât de bogat decorate și disponibile în toate culorile curcubeului? Pentru a descoperi acest mister, trebuie să ne întoarcem în vremea Rusiei țariste, la o mică ceainărie din Sankt Petersburg, al cărei proprietar tocmai angajase un băiat de serviciu.... Numele băiatului era Pavel Michailovitch Kousmichoff și, după cum s-a dovedit mai târziu, lumea avea planuri mari pentru el.

Tânărul Kousmichoff își descoperă rapid dragostea pentru ceai. Nu știe încă că pasiunea sa îi va schimba viața pentru totdeauna... și industria ceaiului. Tânărul de 14 ani își cultivă constant pasiunea, ceea ce nu scapă de atenția proprietarului, care decide în cele din urmă să îl introducă pe tânăr în secretele compozițiilor aromatice. Ani mai târziu, șeful lui Pavel îi devine socru și îi oferă un mic magazin. Așa s-a născut marca Kusmi în 1867.

Anii de aur ai ceaiului Kusmi

Afacerea înfloritoare era foarte profitabilă - în 1901, Pavel deținea deja zece puncte de vânzare în Rusia. Încurajat de succesul său, îl trimite pe unul dintre fiii săi, Viatcheslav, să cucerească piața engleză. Șase ani mai târziu Ceaiul Kusmi sunt degustate și la Londra. În 1908, Viatcheslav preia moștenirea răposatului său tată. Persistența și ambiția sa au ajutat afacerea familiei, care la acea vreme putea fi numită un imperiu, să crească până la 51 de magazine în 1917. Această idilă este întreruptă de izbucnirea neașteptată a Revoluției din Octombrie în Rusia.

În 1946, Viatcheslav moare, iar fiul său, Constantin, preia afacerea slăbită de război. Din păcate, el este departe de a egala abilitățile antreprenoriale ale strămoșilor săi - an de an, starea afacerii, care era impresionantă până de curând, se deteriorează. În cele din urmă, în 1972, Kusmi Tea se confruntă cu perspectiva falimentului.

A doua viață a Kusmi Tea

După numeroase probleme și încercări de a salva afacerea de familie, Constantin ia decizia dificilă de a o vinde. Aceasta trece în mâinile fraților Orebi, care sunt încântați de originalitatea amestecurilor minunat de parfumate. Datorită eforturilor lor, compania dărăpănată ajunge din nou pe piață. Astăzi, Kusmi Tea, sub supravegherea acelorași proprietari, este brandul lider în rândul ceaiurilor franțuzești și sărbătorește triumfuri în întreaga lume.

Astăzi, putem alege dintr-o varietate de arome unice, închise în cutii distincte, fabulos de colorate. Ambalajele și denumirile originale ale amestecurilor, care le-au fost date de primul proprietar al companiei inspirat de locurile și oamenii apropiați inimii sale, au fost păstrate neschimbate. Prin urmare, ceaiuri cu nume precum Prințul Vladimir și Sankt Petersburg nu puteau lipsi din gamă.

Lumea plină de culoare a ceaiului Kusmi

Ceaiurile Kusmi scapă tiparelor obișnuite. Ele nu se numără printre ceaiurile aromate care nu oferă nimic altceva decât culoare și un parfum puternic. Amestecurile Kusmi Tea au fost rafinate de-a lungul mai multor decenii - scoțând în evidență arome care lipsesc din alte ceaiuri. Combinațiile neobișnuite au cucerit inimile cunoscătorilor de ceaiuri, iar unele au devenit bestselleruri la nivel mondial - un exemplu este emblematicul BB Detox, un amestec de mate, ceai verde, rooibos, guarana, păpădie și grapefruit. La FormAdore, puteți să vă compuneți singuri aromele preferate de la Kusmi sau să alegeți un set de ceaiuri gata făcut.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile