Brabantia

361 produse

O abordare profesionistă a mobilierului practic pentru casă este semnul distinctiv al mărcii Brabantia, care a cucerit deja lumea cu produsele sale. În special pâinișoarele Brabantia sunt extrem de populare. Panificatoare Brabantia, Panificatoarele Brabantia, în special, sunt extrem de populare și au un număr foarte mare de fani. Cu toate acestea, gama de echipamente de bucătărie a brandului este mult mai bogată - următoarele sunt deosebit de notabile Containerele Brabantia, elegante, practice și indestructibile.

Coșurile Brabantia, coșuri Brabantia, atât pentru rufe cât și pentru coșuri pentru deșeuri, au o reputație impecabilă în rândul utilizatorilor lor. Există chiar câteva bestseller-uri ale mărcii Brabantia, pe care le veți găsi, bineînțeles, în FormAdore. Și toate sunt extrem de aspectuoase și realizate conform ideii
"Make Waste Beautiful"! Dar panourile, containerele și coșurile de bucătărie nu sunt totul! Pe site-ul nostru veți găsi și produse care vă vor ajuta să vă păstrați garderoba în stare bună, și anume accesorii de călcat i uscătoare Brabantia.

Vezi descrierea completă

Arată:
1 din 7
Filtrele selectate:
Râșnițe pentru piper și sare Brabantia la set

165,74 lei

Râșnițe pentru piper și sare Brabantia la set

Brabantia(4)
Coș de rufe pliabil Brabantia

159,32 lei

Coș de rufe pliabil Brabantia

Brabantia(3)
Coș Brabantia dreptunghiular 10 l pentru montare în dulap

180,71 lei

Coș Brabantia dreptunghiular 10 l pentru montare în dulap

Brabantia(2)
Organizator de chiuvetă Sink Side cu dozator

159,32 lei

Organizator de chiuvetă Sink Side cu dozator

Brabantia(1)
Coș de rufe Brabantia 40 l pliabil

212,79 lei

Coș de rufe Brabantia 40 l pliabil

Brabantia(1)
Arată:

Brabantia - calitatea întâlnește funcționalitatea

Designul elegant și original, combinat cu o manoperă de înaltă calitate și funcționalitate, sunt semnele distinctive ale mărcii olandeze Brabantia - lider în producția de accesorii utile pentru uz casnic. Designul simplu și forma minimalistă a produselor de la Brabantia vor încânta cu siguranță nu numai iubitorii de amenajări moderne.

Buzunarul de pâine Brabantia - recipientul cult pentru depozitarea pâinii

Fiecare cutie de pâine de la acest brand se caracterizează prin calitatea înaltă a manoperei, funcționalitate și design original. Recipientele pentru pâine Brabantia sunt fabricate din oțel inoxidabil lăcuit, ceea ce le accentuează și mai mult caracterul modern. Produsele acestui brand olandez sunt durabile și rezistente la coroziune, au o construcție solidă, sunt încăpătoare și ușor de curățat. Cele mai populare sunt recipientele de pâine universale și elegante, în culorile alb și negru, deși oferta include și recipiente în alte culori, precum roșu, roz sau verde. Materialele de cea mai bună calitate utilizate în producția coșurilor de pâine Brabantia garantează o utilizare fiabilă timp de mulți ani, iar designul lor original va sublinia caracterul oricărei bucătării.

Containerele Brabantia - modul de a depozita alimentele în mod estetic

Containerele Brabantia se caracterizează prin designul lor simplu și funcțional. Acestea sunt disponibile în numeroase dimensiuni, forme și culori, astfel încât le putem adapta cu ușurință la nevoile noastre și la amenajarea bucătăriei. Producătorul olandez oferă recipiente de bucătărie din oțel inoxidabil lăcuit, echipate cu o fereastră specială, care vă permite să controlați nivelul de umplere. Există, de asemenea, o gamă largă de recipiente din plastic și sticlă echipate cu un capac cu sistem modular, datorită căruia este posibil să se suprapună un recipient peste altul, economisind astfel spațiu pe blatul de bucătărie sau în dulap. Gama include recipiente albe, negre și gri, dar și roșii, albastre, verzi sau galbene. Recipientele mărcii sunt etanșe și ușor de curățat. Acestea vor face și mai ușoară depozitarea alimentelor și vor oferi bucătăriei noastre un element decorativ elegant și practic.

Coșurile de rufe Brabantia - practice și estetice

Coșurile derufe Brabantia au fost dezvoltate pentru depozitarea confortabilă, estetică și igienică a hainelor murdare. Acestea variază în funcție de formă, culoare, dimensiune și material de construcție. Alegeți între coșul Brabantia elegant și robust din oțel inoxidabil, care este ușor de curățat și arată frumos în spațiul din baie, și coșurile moi, din țesătură, care ocupă puțin spațiu. Oricare ar fi coșul de gunoi marca Brabantia pentru care vă decideți, puteți fi sigur că veți primi un produs fabricat cu precizie și durabil.

Coșurile de gunoi Brabantia - produsul vedetă al mărcii olandeze

Coșul de gunoi Brabantia este un produs emblematic al mărcii, care se caracterizează prin calitatea înaltă a manoperei, forma compactă și ergonomică și designul elegant și modern. Alegeți dintre coșuri de gunoi cu pedalăcoșuri de gunoi cu pedale, coșuri de gunoi de perete și de încorporat precum și de Coș de gunoi cu atingereAcestea sunt coșuri de gunoi tactile cu un capac echipat cu un buton care trebuie atins ușor pentru a deschide coșul. Produsele includ, de asemenea, coșuri de reciclare ecologice cu mai multe compartimente, ceea ce facilitează separarea deșeurilor în fiecare zi. Coșurile Brabantia sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și culori. Toate sunt complet etanșe, au un mecanism de deschidere silențios, o bază acoperită cu cauciuc, un mâner larg și confortabil și se caracterizează prin durabilitate, rezistență și ușurință la curățare. În plus, fiecare coș de gunoi Brabantia este însoțit de o garanție de mulți ani, ceea ce nu face decât să confirme fiabilitatea ridicată și construcția robustă a acestora. De asemenea, se remarcă designul lor orientat spre detalii, elegant și modern. În plus, marca olandeză oferă saci de deșeuri care se potrivesc perfect cu coșurile Brabantia, precum și rezerve de parfum.

Uscător de rufe de la Brabantia - compact și robust

Uscătoarele derufe Brabantia, ca toate produsele mărcii, se caracterizează prin funcționalitate, robustețe și design modern. Puteți alege dintre uscătoare de perete, de baie, de baie, de sine stătătoare și de baie. Cele mai multe dintre ele sunt compacte și nu ocupă prea mult spațiu. Sunt alegerea perfectă atât pentru grădină, cât și pentru baie.

Tigăi, scânduri de tăiat, boluri de bucătărie - accesorii marca Brabantia pentru a face gătitul mai ușor.

Sub marca Brabantia veți găsi nu numai produse emblematice, cum ar fi cutiile de pâine și coșurile de gunoi, ci și oale, tigăi, tigăi, boluri de bucătărie, cârpe, cuțite, cutii de copt și o serie de alte accesorii de bucătărie care fac ca prepararea mesei de zi cu zi să fie mult mai ușoară și mai plăcută. La fel ca toate produsele Brabantii, accesoriile de bucătărie se disting prin designul lor modern și elegant și , la fel de important, sunt disponibile într-o gamă largă de culori - de la alb și gri până la culori vibrante și suculente, inclusiv roșu, roz sau mov. Toate accesoriile de bucătărie Brabantia se caracterizează printr-o manoperă de înaltă calitate, cu atenție chiar și la cel mai mic detaliu.

Scânduri de călcat Brabantia și alte accesorii practice de călcat

Scândurile de călcat Brabantia sunt un alt hit pe lista de produse a mărcii. Acestea includ modele simple și clasice, precum și modele mai elaborate, cu accesorii suplimentare, cum ar fi o bază pentru un generator de abur. Sunt produse care sunt disponibile în mai multe dimensiuni, astfel încât să le putem ajusta cu ușurință mărimea în funcție de nevoile noastre. În plus, brandul Brabantia oferă și produse practice accesorii practice de călcat Marca Brabantia oferă, de asemenea, accesorii practice de călcat, cum ar fi umerașe, huse de protecție pentru haine, plase pentru rufe și gadgeturi ingenioase, cum ar fi masa de împăturit.

Accesorii de design pentru baie

Deși coșurile de rufe Brabantia sunt foarte populare, acestea nu sunt singurele produse pentru baie oferite de acest producător. Gama sa include, printre altele, dozatoare de săpun lichid, suporturi pentru hârtie igienică sau cântare electronice pentru baie. Toate accesoriile pentru baie Brabantii se caracterizează prin culori mute și un design modern.

Optați pentru accesoriile funcționale pentru casă de la Brabantia, care fac treburile casnice de zi cu zi mai eficiente și mai plăcute!

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile