Koziol

De ani de zile, brandul german Koziol demonstrează că designul nu poate fi luat prea în serios, dar ecologia da! Toate produsele sunt fabricate din plastic rezistent și dovedesc că un design inteligent înseamnă în primul rând funcționalitate: de aici și incasabilul veselă incasabilă de la Koziol vesela incasabilă de la Koziol, pungile reutilizabile Tasche, ideale pentru cumpărături în locul pungilor de plastic sau accesoriile practice de bucătărie de la Koziol. Accesorii de bucătărie Koziol.
În 2022, compania a devenit un brand 100% sustenabil, fiecare produs va fi fabricat din cel puțin 50% plastic biocircular, iar în 2021 Koziol a fost certificată 100% neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, datorită reducerii radicale a amprentei de carbon în timpul procesului de producție și a înființării de noi plantații de copaci sustenabile.

Citește mai mult
Ascunde
Sortează:
Marcă
Colecții
Preț
-
500 produse

căutări asemănătoare

Istoria și filozofia mărcii Koziol

Brandul Koziol, numit după fondatorul său Stephan Koziol, este un brand german care produce accesorii de interior și accesorii de bucătărie care se vor adresa tuturor celor care apreciază simțul umorului și obiectele de zi cu zi care se încadrează în categoria artei aplicate. Pentru că, potrivit filozofiei mărcii, care este cel mai bine reflectată în sloganul său Art At Work, o pensulă este doar o pensulă.... dacă nu este o pensulă de la Koziol, ale cărei toate produsele au o personalitate, o atmosferă și un caracter unic. Datorită designului lor unic, a caracterului practic și funcționalității ridicate, precum și a plasticului de cea mai bună calitate din care sunt fabricate produsele companiei, acestea nu zac adânc în dulapuri și nu se îmbâcsesc de praf, ci își ajută zilnic utilizatorii la o serie de treburi casnice, dau culoare interioarelor, îi fac să râdă și provoacă distracție și întâlniri cu prietenii.

Oferta mărcii Koziol

Gama largă de produse oferite de marca germană include produse decorative de interior mobilier de interior - ceasuri, suporturi pentru reviste, suporturi pentru bijuterii, taburete sau coșuri de gunoi. O parte extrem de importantă a colecției Living este reprezentată de colecția vastă de lămpi, cu binecunoscutele lămpi Stella, Josephine și Orion în prim-plan, precum și de linia Sfere - o colecție de panouri decorative care vor ajuta la delimitarea zonelor din interior, îl vor îmbogăți cu forme intrigante și îl vor colora cu culori vii.

O serie de produse reunite sub numele Garden va invita designul caracteristic brandului în grădină, în timp ce colecția de baie Koziol vă va permite să vă echipați baia cu toate accesoriile necesare, practice, dar și vesele și fermecătoare. Linia de ustensile de bucătărie Basic este un omagiu adus talentului cunoscutului designer Ole Palsby, în timp ce vesela din colecțiile Rio, Koziol Crystal sau Rondo va asigura cel mai bun design la grătare, picnicuri, în vacanță și în grădină.

Extrem de populare în rândul admiratorilor mărcii sunt gențile din colecția Tasche. O gamă largă de dimensiuni și o paletă de culori extrem de bogată au făcut ca aceste genți să fie potrivite pentru cumpărături, în vacanță, la plajă și în grădină. În mod similar, bolurile, bolurile și bolurile din colecțiile Bottichelli și Pottichelli, care funcționează bine nu numai în baie, ci și la birou, în bucătărie sau în grădină, se bucură de o gamă la fel de largă de funcționalitate și de aprecieri din partea clienților companiei. Nu în ultimul rând, merită menționat platoul Babell, un bestseller absolut și produsul perfect, fie că este vorba de o petrecere în mijlocul verii sau de Crăciun. Dulciurile sau fructele prezentate și servite invitaților dumneavoastră cu ajutorul platoului Babell vor căpăta o cu totul altă aromă - o mostră din cel mai bun și mai vesel design de la Koziol.

Această pagină folosește cookie-uri pentru a furniza servicii în conformitate cu Politica privind cookie-urile